Po druženju s pravimi prijatelji ste polni energije (in ne izčrpani)

Vsi jih imamo. Prave in neprave prijatelje. Kako jih ločiti?

Odkrili smo šport, s katerim boste to poletje lahko raziskali Slovenijo

Morda ste šport celo že preizkusili na počitnicah na morju, mi pa vam pokažemo, kako ga izvajajo tisti z veliko izkušenj. 

Čas za narcise na Golici

Pohitite proti Golici, če želite občudovati bele narcise.

Modna blogerka Eva Ahačevčič Pakiž je pripravila recept za noro dober sladoled, ki ga enostavno morate preizkusiti (VIDEO)

»Pravijo, da sreče ne moreš kupiti, lahko pa si kupiš sladoled in to je praktično isto,« je Eva zapisala na svojem Instagramu.

Predstavljamo junake #koronavirus krize: Ponosna sem, da pri Gajbici pomagamo priti do lokalnih in hranljivih pridelkov, ki so še kako pomembni za zdravje

Urša Čoko, direktorica in solastnica Gajbice, ki bo kmalu upihnila šesto rojstnodnevno svečko, s svojimi sodelavci v času #koronavirus krize ljudem pomaga ljudem na dom dostavljati lokalno sadje, zelenjavo in druge dobrote. 

Top5 #vztrajam objave prejšnjega tedna (teden 142)

Življenje se počasi normalizira, vaši #vztrajam utrinki pa so še vedno prečudoviti in tokrat živalsko obarvani. Življenje je res lepo, kajne?

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

Pomlad je tu, prihaja poletje in z njim nadležne žuželke. Kako se lahko učinkovito zaščitite pred brenčečimi nadlogami?

Topli pomladni in poletni dnevi vabijo h gibanju na svežem zraku, sprehajanju po mestu in plaži. Zaradi letošnjih razmer, pa si bomo večerne osvežitve verjetno še bolj pogosto privoščili kar na svoji terasi ali balkonu, kjer pa se bomo, brez dvoma soočili z neprijetnim brenčanjem, brnenjem in preletavanjem nadležnih žuželk, saj je nekaj malih zverinic vedno kje v bližini in tudi pičijo prav rade. Da se boste pred njimi lažje ubranili, vam ponujamo kar nekaj namigov, kako se lahko učinkovito zaščitite.

FOTO: Tako je kandidatka Romana izgledala pred projektom Moj aktivni plan 2020 in tako izgleda sedaj!

Ste spremljali dekleta, ki so sodelovala pri projektu Moj aktivni plan 2020? Tako po preobrazbi izgleda ena izmed njih. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.