Dvojčka. Eden je izbral vegansko dieto, drugi ne. To se je zgodilo z njunimi telesi! (FOTO)

Dvojčka Hugo in Ross Turner – The Turner Twins – sta si s svojimi norimi podvigi in pustolovščinami prislužila vzdevek 'avanturistična poskusna zajčka'.

Ste ljubitelj avantur? Tako boste doživeli nepozabno pustolovščino

Pomislite na izziv, na avanturo in na to, kako lepo se je zapeljati na nove, še neodkrite poti. Za krmilom pravega motocikla, je to lahko vaša nova nepozabna pustolovščina. Suzuki V-Strom 650, pa ima vse, kar potrebujete za to avanturo.

5 stvari, ki se jih morate nehati bati, če želite biti uspešni

Zagotovo si česa želite, vendar izgleda neuresničljivo, saj je vmes korak, ki ga enostavno niste pripravljeni narediti. Če želite zaživeti bolj svobodno, se znebite nekaterih strahov, ki vas pri tem ovirajo. Ne bo lahko, se bo pa splačalo. 

Poznate vsa ta nepisana pravila za res nepozaben piknik? (točka 4 ne sme manjkati)

Verjetno si vsi mislimo, da je priprava žar piknika ena od najbolj preprostih oblik druženja. Pa ne le preprosta, tudi najbolj prijetna in okusna! Zato vsi komaj čakamo tople dni, da se sezona piknikov lahko začne ... Vendar hkrati tudi marsikdo od nas razlikuje nepozaben piknik od povprečnega. Tudi vi?

Top5 #vztrajam objave prejšnjega tedna (teden 144)

Naši #vztrajam ambasadorji so odlično zaključili maj, kajti objave so fantastične. Poglej si jih!

#vztrajam ambasadorka Eva Škofič Maurer - Naši obiski prek humorja sproščajo čustveni ventil, ki razelektri ozračje

V maju predstavljamo Evo, prvo slovensko diplomirano klovneso, ki z ekipo Rdečih noskov vnaša žarke energije, humorja in upanja bolnim otrokom in odraslim, ko to najbolj potrebujejo.

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

DOLINA SOČE: 6 idej za aktiven dopust

Letos je čas, da se zavemo, da nam za odličen dopust ali izlet ni potrebno iti prav daleč. 

Koronakriza je pozitivno preoblikovala nekatere naše navade (naj ostanejo take tudi po njej!)

Pred koronačasom smo vsi veselo nakupovali po trgovinah in trgovskih centrih, nekateri so trdili, da je ob koncih tedna to celo 'nacionalni šport'. V času karantene pa se nas je veliko navadilo kupovati prek spleta. Pozitivna posledica tega je bila tudi, da smo začeli kupovati domačo hrano pri slovenskih kmetih.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.