Izbira športnih čevljev za tek: znanost ali mala malica?

Trenerji vam namignejo, kako izbrati čevlje, s katerimi bo tek užitek in ne mučenje stopal. 

45 stvari, ki jih nikoli ne recite ženski, ki nima otrok

Za odločitev za življenje brez otrok je navadno vzrok nekje globlje. Včasih na to res vpliva življenjski stil. Včasih življenjske izkušnje. Včasih se odloči narava … A ne glede na to, kakšen je vzrok, tega ne bi smeli stigmatizirati z besedami sebičen ali egoist, to je zasebna stvar vsake ženske oziroma para in nihče se nima pravice vmešavati. Na žalost veliko ljudi na to pozablja.

Najboljši viri omega-3 maščobnih kislin (in to niso ribe!)

Zakaj si ne bi zadali izziva, da naredite za svoje telo in zdravje vse, kar je v vaši moči? Tako bo poletje brezskrbno, vi pa boste občutili pozitivne spremembe. Začnimo poletno: z omega-3 maščobami. A tokrat ne v ribah ...

To se zgodi z vašo kožo, če cel dan presedite pred ekranom (opozarja dermatologinja)

Koliko časa prebijete pred elektronskimi napravami?

To je TOP 5 #Vztrajam objav prejšnjega tedna! (teden 145)

Poglej, kako so #Vztrajam ambasadorji preživeli prvi teden junija!

Glasuj za top5 #vztrajam objave maja

Zopet izbiramo top5 #vztrajam objave meseca in zopet potrebujemo tvojo pomoč. Preveri vseh dvajset najboljših v maju in nam pomagaj izbrati najboljših pet! 

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

Najbolj fit zvezdnice, ki so starejše od 40 let!

Po določenem letu je veliko težje vzdrževati vitko linijo, saj se kilogrami kar lepijo na telo. No seveda, če se pridno gibate in zdravo jeste, brez dvoma izgledate kot Halle Berry, ki bo letos praznovala že 54. rojstni dan. No ali pa kot Cameron Diaz, 48 let, ali neverjetna Elle Macpherson, 56. Kliknite za motivacijo!

Spoznajte dekleta, ki so osvojila pripravništvo v roza pisarni #Hudjob7

Uredništvu revije Cosmopolitan bo pri ustvarjanju kreativnih vsebin za tri mesece na pomoč priskočila trojica simpatičnih pripravnic, ki se je s polno paro že podala novim izzivom naproti.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.