Prihaja najdaljši dan leta - praznujte ga v naravi!

Konec tedna nas čaka sončev obrat oz. najdaljši dan leta na severni polobli. 

Kako uživati samsko življenje?

Vsi, ki ste trenutno samski zaradi kateregakoli razloga, izkoristite ta čas kar najbolje sebi v prid.

5 TOP trikov, s katerimi lahko izboljšate svoj vsakdan (jih že počnete?)

Ste pogosto utrujeni ali se slabo počutite? Dobro počutje lahko negujete z mnogimi drobnimi navadami, ki bodo hitro dvignile raven vaše energije. In tu je pet nasvetov, ki vam bodo pri tem pomagali. 

Mojih prvih 10 km: pretecite prve korake z nami!

Verjamete, ko vam rečemo, da je čisto vsak zmožen preteči 10 km? Morda ne danes in jutri, ampak z vztrajnostjo in pravimi napotki, lahko to uspe tudi vam. 

Predstavljamo ti TOP 5 #Vztrajam objav meseca MAJA!

Glasovali ste in za TOP 5 #Vztrajam objav meseca maja izbrali fotografije Luke, Maje Prosen, Senada Kariča, Urške Lamovec in Polone Bokavšek!

Glasuj za #vztrajam ime meseca julija!

Sodeluj v najbolj simpatični akciji ta čas! Prijavi se, nominiraj in glasuj za #vztrajam ime meseca. Vsa imena mesecev se bodo konec leta potegovala za #vztrajam ime leta 2020.

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

NAGRADNI KVIZ: Kakšna je vaša vloga na pikniku?

Na kaj pomislite, ko slišite besedo piknik? Dobra hrana, dobra zabava, priložnost za srečanje s starimi prijatelji? Kaj vaše razmišljanje o pikniku pove o vas? Rešite nagradni kviz in ugotovite, v kakšni vlogi se najbolje znajdete na pikniku, ter se potegujte za praktično nagrado.

Zakaj je plitko dihanje na dolgi rok zelo nezdravo

Kaj naredite, ko se ustrašite? Zadržite dih, je res? Kaj pa, ko ste pod stresom? No, takrat dihamo preplitko. Na dolgi rok je to zelo nezdravo. Preberite, zakaj. Nato pa naredite opisane 3 vaje, ki vam bodo pomagale.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.