Živjo!

"Ni vedno važno, da zmagaš. Važno je, da vztrajaš do konca."

Kako pa si ti vztrajal/a v preteklem mesecu? Še vedno se veselimo tvojih objav na družbenih omrežjih, ki jih ne pozabi opremiti s ključnikom #vztrajam. Tudi ta mesec nam lahko pomagaš izbrati nove kandidate za IME MESECA, ne pozabi pa glasovati tudi za eno izmed TOP 5 objav, ki jih bomo nagradili.

Kaj pa se je v juniju dogajalo na vztrajam.si?

Izbrali smo novo ime meseca, ki ti ga razkrijemo kmalu , se pogovarjali z Vladom Kreslinom, ki pravi, da bo svet drugačen, in mag. Pio Vračko povprašali, kako naprej po koronakrizi. Več vsebin si poglej na spodnjih povezavah!

Glasuj za #vztrajam ime meseca julija!

Sodeluj v najbolj simpatični akciji ta čas! Prijavi se, nominiraj in glasuj za #vztrajam ime meseca. Vsa imena mesecev se bodo konec leta potegovala za #vztrajam ime leta 2020.

Predstavljamo junake #koronavirus krize: Vlado Kreslin pravi, da bo svet drugačen

Prav glasba je tista, ki je v karantenskih dneh številnim krajšala čas in dvigala moralo. Zaradi odpovedi koncertov in glasbenih aktivnosti so glasbeniki prisiljeni izraziti svojo ustvarjalnost drugače - prav posebno struno pa je ubral Vlado Kreslin.

Uresničite svoje ideje in želje še to poletje! Preverite, kako ...

Pretekle mesece nas je večina preživela v domačem krogu. Časa je bilo več – zase, za bližnje, za nove ideje in želje. Sedaj je pravi trenutek, da začnete  zastavljene cilje tudi uresničevati. 

Predstavljamo junake #koronavirus krize: Mag. Pia Vračko o tem, kako naprej

Z mag. Pio Vračko, zdravnico specialistko javnega zdravja z Nacionalnega inštituta za javno zdravje, smo se pogovarjali o pomemembnih napotkih po rahljanju ukrepov zdravstvene krize.

Glasuj za TOP 5 #Vztrajam objav meseca junija!

Pomagaj nam izbrati TOP objave preteklega meseca!

Vztrajamo skupaj!