Za ženske, rojene v teh dveh znamenjih, bo leto 2020 eno izmed najboljših let doslej!

In najsrečnejše ženske v letu 2020 bodo …

Pridružite se akciji Skupaj odkrivamo Slovenijo!

Tako majhna, da jo lahko obvozimo v enem dnevu, a vedno znova preseneča in navdušuje – veliko je še neodkritega. In tu pridete na vrsto vi!

7 izvorov nezadovoljstva

Saj veste, da je vsak svoje sreče kovač, kajne? Zakaj potem grenite življenje sebi? Čas je, da prevzamete odgovornost v svoje roke. Srečo lahko vedno najdemo in jo nad­grajujemo – in to je dobra novica.

Katero vrsto mesa izbrati za vašo piknik pojedino?

Kako se lotiti priprave mesa za piknik in na kaj morate biti pozorni?

Uresničite svoje ideje in želje še to poletje! Preverite, kako ...

Pretekle mesece nas je večina preživela v domačem krogu. Časa je bilo več – zase, za bližnje, za nove ideje in želje. Sedaj je pravi trenutek, da začnete  zastavljene cilje tudi uresničevati. 

Predstavljamo junake #koronavirus krize: Vlado Kreslin pravi, da bo svet drugačen

Prav glasba je tista, ki je v karantenskih dneh številnim krajšala čas in dvigala moralo. Zaradi odpovedi koncertov in glasbenih aktivnosti so glasbeniki prisiljeni izraziti svojo ustvarjalnost drugače - prav posebno struno pa je ubral Vlado Kreslin.

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

To so živila, ki Jennifer Lopez pomagajo ohranjati fit postavo

»Njeno telo je pravi hram,« je v enem izmed intervjujev dejal njen osebni trener David Kirsch. Verjetno mu lahko verjamemo na besedo. Pevka Jennifer Lopez je namreč pri svojih 50 letih v boljši formi kot kdaj prej!

Rekreativni dan na Gradiškem jezeru

Naša dežela ponuja zares veliko možnosti za vse – tiste, ki si želite le prijetnega sprehoda in sprostitve v naravi, kot tudi tiste, ki iščete rekreativne ali športne podvige. Ena izmed priljubljenih točk je tudi Gradiško jezero, ki ga radi obiščejo izletniki, pohodniki in družine, v zadnjem času pa tudi ljubitelji supanja.

Kaj bi morali vedeti, preden se odločite za vegansko prehranjevanje?

Pravzaprav veliko več, kot bomo povedali, a to je delček informacij, ki vam bo prišel zelo prav. 

TOP 3 recepti kuharskih mojstrov za vse, ki ljubite kuhanje na prostem

Slabega vremena ni, obstaja samo slaba oprema, zato se primerno oblecite in peljite svoje prijatelje ali družino na kosilo v naravo. Naša odprta kuhinja je pod milim nebom in na odprtem ognju.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.