Živjo!

Wow, kaj julij je že?! Noro! Povej, se že odpravljaš na dopust? Si morda že na dopustu (v tem primeru smo ti zeeeeeelo fouš ... ampak brez skrbi, ti privoščimo)?

Kjerkoli smo te že dobili, tokrat imamo zate veeeeliko zanimivosti. A preden se zaklepetamo, najprej tole: prosimo te za VELIKO pomoč. Izberi najljubšo top5 #vztrajam objavo junija! Tudi tvoj glas bo odločal, kdo bo v dar za svoj trud prejel lušten paket. Odklikaj na http://bit.ly/2uHyknr in glasuj zdaj!

Glas oddan? Odlično! V nadaljevanju si preberi še mega intervjuja z enim in edinim Alenom Kobilico, ki je res #vztrajam car in našim #vztrajam ambasadorjem Timom Kevinom, ki res da misliti. Pameten je tale dečko, ni kaj!

Priznaj, te mika paket fantastičnih nagrad? Potem se loti beleženja svojih #vztrajam trenutkov - zagotovo se ti dogaja te dni, pa če si že na dopustu (vztrajati v brezdelju in počivanju ni tako enostavno) ali pa ob čakanju na dopust (čakati dopust je ena cela #vztrajam umetnina!). Svoje trenutke pofotkaj in popiši in objavi na Facebooku, Instagramu ali Twitterju. Ne pozabi poleg pripopati hashtega #vztrajam, da objave ne spregledamo.

Sedaj pa pojdi delat ali pa počivat, kar pač že počneš. In če se nisi, hitro glasuj za top5 #vztrajam objave junija!

Uživaj in se beremo čez točno en teden!

Glasuj za #vztrajam top5 objave meseca: junij

Vsak teden v juniju smo izbrali top5 #vztrajam objave tedna, sedaj pa je čas, da nam ti pomagaš izbrati top5 #vztrajam objave meseca junija!

#vztrajam top5 objave tedna: teden 4

Tudi v četrtem tednu vseslovenske akcije #vztrajam ste bili pridni! Hvala za vse objave, v nadaljevanju pa si oglej top5 vztrajam objave tedna. Veliko ste hodili, trenirali in se imeli prav lepo.

Tim-Kevin Ravnjak: Če vztrajaš, vedno nekje pridobiš

Tim-Kevin Ravnjak je naš 20-letni deskar na snegu v prostem slogu. Leta 2012 si je "prideskal" naslov mladinskega svetovnega prvaka v snežnem žlebu, za Slovenijo pa je nastopil na zimskih olimpijskih igrah 2014 v Sočiju in osvojil 8. mesto. Čeprav je do nove zime še nekaj časa, ima mlad Velenjčan v mislih že bele strmine in olimpijske igre 2018. Z njim smo se pogovarjali o vzponih in padcih. 

3 največji miti o motivaciji in kako jih preseči!

Ljudje imamo globok vpogled v naše vedenje, a zato še nismo nezmotljivi pri ocenjevanju naših dejanj. Med tistimi, ki se motijo, so tudi motivacijski govorci in avtorji motivacijskih knjig.

Alen Kobilica: "Strast do življenja je vedno močnejša in zmaga."

Maneken, športnik in podjetnik. Ko je leta 2008 izgubil vid, se ni predal. Posvetil se je športu, podjetništvu in motiviranju drugih.

Vztrajamo skupaj!