Sladke pregrehe in osvežilni napitki, ki jih lahko pripravite iz lubenice

Lubenica je popoln sadež poletja. Ki ga lahko uporabite tudi tako ...

Smučanje poleti: Ledeniška smučišča v Avstriji

Večina ljudi v času poletnega dopusta najbrž ne bi nikoli zamenjala poležavanja na plaži s smučanjem nekje na ledeniku, a se najdejo tudi takšni.

Top vaje, ki jih lahko izvajate tudi ob bazenu, morju in na hotelskem ležalniku

Ste se vso pomlad trudili za lepo postavo v bikinkah? In zdaj vas čakajo sladki koktajli in slastne pojedine? Ni problema! Tu je nekaj učinkovitih vaj, ki jih boste lahko kar tako mimogrede izvajali ob bazenu, morju ali pa tudi na hotelskem ležalniku.

Edinstvena priložnost: Postani del košarkarske ekipe Gorana Dragića ali Jake Blažiča!

Telemach, generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije, ti ponuja edinstveno priložnost. Postaneš lahko del košarkarske ekipe Gorana Dragića ali Jake Blažiča in svoje košarkarso znanje pokažeš  na Telemachovem spektaklu v Stožicah, kjer se bo odvijala košarkarska tekma med Slovenijo in Hrvaško.

Uspešno razmerje ni vedno rožnato

Obkroža nas toliko nasvetov in predstav, kakšno naj bi bilo popolno razmerje, pozabljamo pa, da smo si med seboj različni in to velja tudi za naše ljubezenske zveze. Vse naj bi temeljile na zaupanju, vendar se vsaka odvije drugače.

Video: Julijske Alpe v 1 minuti

Triglavska jezera, Bohinjsko, Rabeljsko jezero, Slemenova špica... Poglejte si kratek video, ki vas bo morda navdihnil za naslednji izlet in raziskovanje naših čudovitih Alp. 

Pol leta je mimo in jaz vztrajam!

No, malo sicer prehitevam dogodke, a vseeno – konec junija bo 181. dan tega leta in za mano bo 180 aktivnih dni. Skratka, sem na pol poti do izpolnitve svoje novoletne zaobljube, da bom v letu 2017 imela 365 aktivnih dni, ki jih lahko prekinem samo, če me ujame bolezen.

Sabina Remar: “Če na pol poti odnehaš, boš večno poraženec”

Ni jih bilo malo, ki so mislili, da bo naša uspešna misica in manekenka Sabina Remar še ena v poplavi lepotic, ki se dobro znajdejo samo na modni pisti.

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!
aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.