Prava tekaška glasba ni le stvar okusa, saj lahko prava glasba izboljša formo, optimizira utrip srca in zmanjša možnost poškodb. Kaj pa ti poslušaš, ko tečeš?

Pomagaj naj izbrati naj tekaško glasbo!
Svoje predloge nam pošlji na vztrajam@adriamedia.si ali pa povezavo do You Tube videa pesmi objavi na svojih družabnih omrežjih in jo označi z #vztrajam.

KAJ POSLUŠAŠ TI?
isic_800x600

Si želiš (še) več svobode, ki jo dosežeš s čisto svojim avtomobilom? Načrtuješ dodatno izobraževanje ali se za nadaljevanje študija odpravljaš na študentsko izmenjavo? Za vse to, kot tudi za daljše počitnice ali potovanje, potrebuješ določeno vsoto denarja.

Zato vnaprej načrtuj svoje cilje, preveri ponudbo varčevalnega računa za mlade, varčuj in vztrajaj. Če pa še ne veš, kam odpotovati, na primer za najdaljšo noč v letu, namig najdeš v ISIC kvizu, poleg tega pa se uvrstiš še v žrebanje za STA bone v vrednosti 100 EUR.

Vztrajnost pa ni pomembna le pri varčevanju, ampak je vrlina na vseh življenjskih ravneh. Zato uživaj v mladosti, poskrbi za svobodo in vztrajaj! Svoje trenutke zmag, veselja ali vztrajanja deli z nami na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, Twitter ali Youtube), dodaj hashtag #vztrajam in postani motivacija ostalim.

#vztrajam motivacija 9. november 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.

Želim prejemati tudi e-novice Aktivni.si
Strinjam se s splošnimi pogoji sodelovanja.