Dnevni horoskop

Izziva, ki ste ga doslej kar nekako odrivali, se boste morali danes lotiti s polno paro. Nazadnje boste morda ugotovili, da vas zanima veliko bolj, kot je sprva kazalo.


Tedenski horoskop

19. 3. 2018 - 25. 3. 2018

 

 

Ni dovolj le en pogovor, potrebovali boste več komunikacije. Na čustvenem področju vas izziva nekdo, ki ima še vedno glavno besedo in ne razume dobro vaših stališč in želja. Nekaj se vrti nepričakovano in vaše počutje bo vedno boljše. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo nad novimi podvigi in številnimi spremembami.

 


O znamenju:

Znamenje dvojčka je najbolj vihravo. Je kot veter, se ne zna ustaviti ali zajeziti svoje hitrosti, temveč nadaljuje svojo pot v neznano. Podobno je tudi predstavnik dvojčka vedno dinamičen in komunikativen, rad pohajkuje, raziskuje in je vedno na preži, da bi le nasitil svojo radovednost. Ker je dvojno znamenje, se nikoli ne počuti popolnega in vedno išče svojo polovico.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri