Dnevni horoskop

Obiskali boste nekaj zanimivih mest, vendar na koncu ne boste prav zadovoljni. Dinamično bo, toda nekdo se vam očitno še vedno izmika. Preprosto nista na enaki valovni dolžini.


Tedenski horoskop

15. 1. 2018 - 21. 1. 2018

Teden, ki je pred vami vam prinaša zadovoljstvo. Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje znate ustrezno dogovoriti, ne da bi slepomišili, ter ste kratki in jedrnati. Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi, saj vas je morda ta oseba nedavno izdala. V vsakem primeru odpustite in pojdite dalje.


O znamenju:

Znamenje dvojčka je najbolj vihravo. Je kot veter, se ne zna ustaviti ali zajeziti svoje hitrosti, temveč nadaljuje svojo pot v neznano. Podobno je tudi predstavnik dvojčka vedno dinamičen in komunikativen, rad pohajkuje, raziskuje in je vedno na preži, da bi le nasitil svojo radovednost. Ker je dvojno znamenje, se nikoli ne počuti popolnega in vedno išče svojo polovico.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri