Dnevni horoskop

Dopoldne bo prijetno, saj vas bo spremljala ugodna planetarna kombinacija, deležni boste nekaj pesimizma in obremenitev na čustvenem področju.

 


Tedenski horoskop

25. 9. 2017 - 1. 10. 2017

Prvi dnevi v tednu prinašajo napetost. Proti koncu tedna se vam bo vse zdelo veliko lažje. Končno boste opravili z obveznostjo, ki ste jo prevzeli precej nepremišljeno in vam je sedaj odveč. Ker imate močan čut odgovornosti, se ne boste poizkusili izmuzniti, ampak boste besedo držali. Obetajo se vam pozitivni rezultati, ki vas bodo vodili v optimizem in sproščeno stanje.

 


O znamenju:

Vodnar je znamenje izvirnosti in spremembe, ki poskuša razumeti delovanje sveta in preizkuša lastne omejitve ter omejitve soljudi in družbe. Njegovo pionirsko usmerjenost motivira želja po združevanju vsega in vseh, ne glede na različna življenjska, verska in politična prepričanja, ne glede na spol, barvo kože, spolno usmerjenost, starost ali narodno pripadnost. V tem smislu simbolizira napredek človeštva.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri