Dnevni horoskop

Nekdo vam bo zelo jasno povedal, da se želi z vami družiti, a s to osebo se ne boste mogli sporazumeti. Obnovite raje zvezo z osebami, s katerimi ste bili v zadnjem obdobju v dokaj slabih odnosih.


Tedenski horoskop

16. 4. 2018 - 22. 4. 2018

Zopet boste preizkusili svoje moči v poslovni dejavnosti in dobro vam bo šlo od rok. Napočil je pravi trenutek, da spregovorite o svojih načrtih, ki nikakor niso slabi.  Kar nekaj dogodkov vam zagotavlja, da ne boste ostali brez besed. Veliko se bo dogajalo tudi na prijateljskem področju, kar vas bo zelo razveseljevalo in sproščalo.


O znamenju:

Vodnar je znamenje izvirnosti in spremembe, ki poskuša razumeti delovanje sveta in preizkuša lastne omejitve ter omejitve soljudi in družbe. Njegovo pionirsko usmerjenost motivira želja po združevanju vsega in vseh, ne glede na različna življenjska, verska in politična prepričanja, ne glede na spol, barvo kože, spolno usmerjenost, starost ali narodno pripadnost. V tem smislu simbolizira napredek človeštva.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri