Dnevni horoskop

Zavedate se, da vam je ostalo malo časa na razpolago, morda le nekaj ur, da bi dokončali nekaj pomembnega in se nato usmerili v razgibavanje. Zato nikar ne izgubljajte dragocene energije.


Tedenski horoskop

17. 12. 2018 - 23. 12. 2018

Vaša zgodba bo imela več nadaljevanj, sicer pa nič kaj takšnega, kar bi zadeve takoj določilo ali zaključilo. Pazite z nekom, ki se je že izkazal kot izredno posestniški, ljubosumen ali nepopustljiv. Raje pravočasno pokažite, da takšnega vedenja ne boste trpeli.


O znamenju:

Vodnar je znamenje izvirnosti in spremembe, ki poskuša razumeti delovanje sveta in preizkuša lastne omejitve ter omejitve soljudi in družbe. Njegovo pionirsko usmerjenost motivira želja po združevanju vsega in vseh, ne glede na različna življenjska, verska in politična prepričanja, ne glede na spol, barvo kože, spolno usmerjenost, starost ali narodno pripadnost. V tem smislu simbolizira napredek človeštva.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri