Dnevni horoskop

Nikar se ne skrivajte za zidovi, ampak se usmerite v dobro družbo. Videli boste, da so nekateri ljudje okoli vas bolj dovzetni za vaše občutke, ker so tudi sami bolj čustveni.

 


Tedenski horoskop

11. 2. 2019 - 17. 2. 2019

Ta teden boste v delovnem okolju pričakovali samo pozitivne odzive na vaše delo. Kritike, pa če tudi so ustvarjalne ne želite sprejeti. Vaša prisotnost v prostoru je lahko moteča. Sprejmite dejstvo, da ste pomemben člen, nikakor pa nenadomestljiv. Želodčne težave zdravite s čaji za pomiritev.


O znamenju:

Vodnar je znamenje izvirnosti in spremembe, ki poskuša razumeti delovanje sveta in preizkuša lastne omejitve ter omejitve soljudi in družbe. Njegovo pionirsko usmerjenost motivira želja po združevanju vsega in vseh, ne glede na različna življenjska, verska in politična prepričanja, ne glede na spol, barvo kože, spolno usmerjenost, starost ali narodno pripadnost. V tem smislu simbolizira napredek človeštva.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri