Dnevni horoskop

Ne jezite se zaradi malenkosti. Potem boste ugotovili, da ste zapravili veliko časa. Imate nekaj možnosti za dobre posle, vendar je mogoče, da ničesar ne končate tako, kot bi bilo treba.


Tedenski horoskop

15. 1. 2018 - 21. 1. 2018

Za dosego cilja boste morali biti bolj odprti in pripravljeni prisluhniti svojemu partnerju. Sprejeti boste morali kritiko in se ne upirati določenim spremembam, ki počasi zopet prihajajo v vaše življenje. Izogibajte se besednim dvobojem. Občutek,da vam partner obrača hrbet bo lažen. Verjetno ne boste opazili, da se potihoma smeji vaši naivnosti.


O znamenju:

Vodnar je znamenje izvirnosti in spremembe, ki poskuša razumeti delovanje sveta in preizkuša lastne omejitve ter omejitve soljudi in družbe. Njegovo pionirsko usmerjenost motivira želja po združevanju vsega in vseh, ne glede na različna življenjska, verska in politična prepričanja, ne glede na spol, barvo kože, spolno usmerjenost, starost ali narodno pripadnost. V tem smislu simbolizira napredek človeštva.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri