Dnevni horoskop

Lotite se dela, preden vas zapusti začetno navdušenje. V prvem navalu energije boste z lahkoto premagali nekaj ovir, ki bi vas kasneje upočasnile.

 


Tedenski horoskop

18. 6. 2018 - 24. 6. 2018

Imate občutek, da bi se morali še bolj potruditi za nekaj, kar je že nekaj časa na vidiku. Zaupali vam bodo tudi nekaj novih nalog, pri katerih se boste dobro odrezali. Konec tedna ne boste imeli časa, da bi se obremenili s podrobnostmi, ampak se boste morali soočiti z obveznostmi, ki trkajo na vaša vrata. Bolj natančno si zastavite cilje.  


O znamenju:

Vodnar je znamenje izvirnosti in spremembe, ki poskuša razumeti delovanje sveta in preizkuša lastne omejitve ter omejitve soljudi in družbe. Njegovo pionirsko usmerjenost motivira želja po združevanju vsega in vseh, ne glede na različna življenjska, verska in politična prepričanja, ne glede na spol, barvo kože, spolno usmerjenost, starost ali narodno pripadnost. V tem smislu simbolizira napredek človeštva.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri