Trening za močne roke in čvrsto jedro

Kratki, a intenzivni treningi so prav tako učinkoviti!

3 super krepilne vaje, ki jih lahko izvajate kjerkoli

Obstaja kar nekaj izredno učinkoviti vaj, s katerimi krepimo celo telo, zmanjšamo delež telesne maščobe, pridobimo na kondiciji, hitrosti in...

Krepitev trebušnih mišic brez enega samega giba

Ste vedeli, da lahko jedro okrepite brez enega samega giba? Medtem, ko se z večino mišic premikate, se namreč mišice jedra premikanju...

Trening z eno ročko za krepitev celega telesa

Pred vami je vadba, za katero potrebujete le eno ročko. Tudi štetje je povsem nepotrebno, osredotočite se le na tehniko in tako aktivirajte čim...

VIDEO: Odlična 5-minutna vadba za noge brez celulita

Odlična vadba, ki vzame le 5 minut, poskrbi pa za čvrste in zelo lepo oblikovane noge. 

3 preprosti koraki za močno in vzdržljivo telo

Izkusite učinkovitost piramidnega sistema - za hiter in...

VIDEO: 1 vaja, 28 dni, novo telo!

Sprejmite izziv in z eno samo vajo v 28-ih dneh preoblikujte svoje telo.

5 minut za čvrst trebuh, zadnjico in stegna

5 minut gibanja na dan je boljše kot nič. Zato smo pripravili trening za najbolj zaposlene.

Najboljša zaščita za vaš križ

Naslednje vaje vam lahko pomagajo okrepiti trup in hrbtne mišice, kar je najboljša zaščita za vaš križ. Na prvi pogled se morda zdijo preproste, vendar je zelo pomembno, da jih pravilno izvajamo, če hočemo, da nam koristijo. Ključna je tehnika.

S takšno vadbo boste lažje kontrolirali napade lakote

Z vadbo ne pokurimo le kalorij, s pomočjo te tudi lažje preprečimo nenadne napade lakote, pravijo raziskovalci. Vadba namreč vpliva na sproščanje hormonov, ki uravnavajo apetit. Poskusite naslednji trening, ki ga je pripravila priznana fitnes trenerka Jessica Matthews.
None

5 najboljših vaj z lastno telesno težo - tako boste trenirali celo telo

Številni ne želijo vsakič trenirati s prostimi utežmi. Včasih pa teh preprosto nimamo na voljo. Zato smo osebnega in športnega trenerja Jana Veleušiča povprašali, kako trenirati, ko imamo na voljo le 'utež', ki nam jo je podarila narava – svoje telo, da bomo res zajeli vse mišice.

4 vaje za čvrste trebušne mišice

V nečem se pa le strinjamo s tv prodajo – vadbeni pripomočki lahko pomagajo do hitrejših rezultatov. Seveda ne govorimo o pasovih, ki vam, medtem ko ležite, izoblikujejo trebuh. Pri naslednjih štirih vajah bomo uporabili pripomočke, ki ležijo v vaši najbližji telovadnici.

Izzovite vse mišice in razvijte vzdržljivost z 10 odličnimi vajami

10 odličnih vaj za vse ljubitelje domačih treningov. Za izvajanje ne potrebujete naprav in dodatne opreme.

8-minutni intenzivni trening za celo telo

Odličen trening! Predvsem za tiste, ki želite delati na celem telesu in ste v časovni stiski. No, čas je tokrat tudi pri treningu zelo pomemben dejavnik in držati se ga morate do sekunde natančno.

Preprosta vaja za sprostitev napetosti v ramenih

Vroča mačka je vaja, ki spravi v gibanje hrbtenico in sprosti ramena. Izvajate jo lahko tudi kadar koli v službi, če dlje časa sedite. 

Aktivirajte celotno telo z zgolj eno vajo

Vključite opisano vajo v trening za noge in si zagotovite mišičasto telo. Vaja aktivira več mišic, kot si mislite.

5 najboljših vaj z lastno telesno težo

Vadba z lastno telesno težo je lahko odlična alternativa treningu na napravah. Predvsem takrat, ko do teh nimate dostopa ali takrat, ko nekaterih zaradi poškodbe ne morete uporabljati.

4 vaje z medicinsko žogo za krepitev celega telesa

Medicinska žoga ni odličen pripomoček le za razvoj bombarderskih rok. Z žogo lahko oblikujete celo vrsto treningov za celo telo, ki jih zlahka izvajate tudi doma.

VIDEO: Vadba, s katero boste pokurili praznične pregrehe

Prazniki so v polnem zagonu in z njimi vse pregrešne dobrote. Tu je odlična vadba, ki vam bo pomagala pokuriti odvečne kalorije. 

3 preproste vaje za seksi stegna

Da bodo noge vitke, poskrbite za zdravo prehrano, posvetite aerobni vadbi pol ure štiri­krat na teden, preostale dni pa izvajajte krepilne vaje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri