None

3 vaje za oblikovanje mišic s hitrim rezultatom

Kar takoj razčistimo: ne, ne morete preoblikovati telesa čez noč. Vendar s pravimi vajami lahko pridete do postave, ki si jo želite. 
None

6 preprostih vaj za gibčnost

Ne glede na to, koliko ste stari, ni prepozno, da postanete gibčni. Morda bo trajalo dlje, če kot otrok niste bili ravno gimnastiki, a se lahko...

Trening doma: 10 minut za čvrste trebušne mišice

Tu je vrsta odličnih vaj za trebušne mišice. Nekatere vam ne bodo predstavljale večjih preglavic, pri drugih boste morali malce stisniti zobe. Rezultat...
None

6 vaj za zmanjšanje maščobnih oblog v mečih

Prihaja čas kratkih hlač in kril, česar se marsikdo že veseli. Preden pokažete noge in se nastavite soncu, s šestimi vajami oblikujte meča, ki...
None

Okrepite zgornji del telesa s petimi vajami

Medtem ko se besno pripravljate na poletje in oblikujete postavo, ki vam jo bodo vsi zavidali, ne pozabite na zgornji del telesa. Okrepite ga...

3 vaje, ki jih lahko naredite v pisarni

Pomanjkanje časa za vadbo ni več izgovor, saj te vaje lahko naredite kar v pisarni, vzele pa vam bodo le nekaj minut. Odlična popestritev med...

Trening doma: 4 vaje za krepitev trebušnih mišic

Predstavljamo niz vaj, za katere res ne morete najti smiselnega izgovora: kako okrepiti trup doma s pomočjo navadne krpe za pomivanje.

2 preprosta treninga za moč in več energije

Napolnite telo z novo energijo in naredite dva preprosta treninga.

Trening, ki ga lahko naredite kjerkoli v naravi

Seveda nimamo nič proti fitnes studiem, a vseeno jo nekajkrat na teden, ko sije sonce in pihlja prijeten pomladni veter, mahnite na telovadbo v naravo. Če ne marate teka in vam je hoja premalo, imamo za vas pravi trening, ki ga lahko naredite kjerkoli v naravi.
None

Ali lahko trebušnjaki škodujejo zdravju?

Trebušnjaki vam morda ne bodo prinesli lepo oblikovanega trebuščka, h kateremu stremite tudi to sezono. V nekaterih primerih lahko celo škoduje vašemu telesu. Preverite, zakaj.

VIDEO: Odličen 10-minutni trening za hitro kurjenje kalorij

Po praznikih si privoščimo naslednji trening za kurjenje kalorij kar doma. Poskrbite, da boste vaje izvajali tehnično pravilno. Raje začnite z nizko intenzivnostjo, nato pa to postopoma povečujte. In se na koncu veselite odličnih rezultatov redne vadbe.

Vaja za trebušne mišice, ki jo morate začeti izvajati že danes

Trening ste že zapolnili s trebušnjaki, desko, plezalcem, zapiranjem knjige ... Zdaj je čas, da dodate novo vajo za trebušne mišice. Potrebujete le minuto!

6 odličnih vaj, ki jih lahko delate med gledanjem televizije

Pravite, da nimate časa za vadbo? Potem predlagamo, da se razgibate kar med filmom. Z naslednjimi šestimi vajami.
None

FOTO: Miks počepov za čvrsto zadnjico in vitke noge

Za vas smo pripravili več vrst počepov, od navadnih, ki ste jih delali že v šoli, do takih bolj napornih, kjer bo treba vložiti malce več energije. Se splača. Do poletja boste v odlični formi. Preverite, kako deluje naš izziv.

Trening: Oblikujte in okrepite telo v 4 tednih

V resnici ni tako težko. In ja, tudi v mesecu dni lahko dosežete odlične rezultate, za nagrado pa se boste še navadili vsak dan gibati. Preizkusite naš štiritedenski načrt.

Krepimo trebušne mišice - 3 vaje, 3 zelo naporne minute

Za krepitev trebušnih mišic danes delamo zgolj tri vaje, a bodo te dovolj intenzivne in prav tako učinkovite. Vsako vajo izvajajte 20 sekund, skupaj torej minuto. Nato ponovite še dvakrat. Dajte vse od sebe! Tudi ko bo peklo, zdržite še malo.

Preprosta vaja za krepitev imunskega sistema

Vadba ima veliko pozitivnih učinkov na telo, vendar več te še ne pomeni boljšega zdravja. Zakaj?

VIDEO: 5 vaj - 5 minut za čvrste trebušne mišice

Imate pet minut? Odlično! Toliko jih potrebujete za ta trening, s katerimi bomo danes klesali trebušne mišice.

7 odličnih vaj za začetek dneva

Začnite dan lahkotno in polni energije – s 7 zelo učinkovitimi vajami.

VIDEO: V 3 minutah lahko naredite odličen trening za čvrst trebuh

Odličen trening, za katerega potrebujete le 3 minute, izvajate eno vajo, krepite pa prav vse trebušne mišice.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri