Trening z neskončno kombinacijo vaj

Za današnji trening smo jih izbrali pet. Da boste močni, hitri, gibljvi in vzdržljivi.

Fit do poletja

Lahko z redno vadbo in ustrezno prehrano do poletja izgubimo 5 kilogramov in pridemo v formo?

Vitki v petih korakih

Ko vam hrana in trening prideta v kri, ne potrebujete nikogar, da bi vam stal ob strani. Rezultati in dobro počutje so tisti, ki vas vlečejo naprej.

5 izjemno učinkovitih vaj za čvrsto zadnjico

Oblikovanje telesa je pravzaprav zadnje in za mnoge tudi najtežje delo. Univerzalnega pravila ni, tako pri hrani kot pri treningu je treba eksperimentirati...

Osemstopenjski intervalni trening za čvrsto telo

Želite na treningu prihraniti nekaj dragocenega časa in hkrati učvrstiti telo? Lotite se 'norih 8'.

Krožni trening za čvrsto zadnjico

4 preproste vaje za čvrsto zadnjico. Izvajali jih boste brez prekinitve. Šele ko boste naredili vse štiri vaje, si lahko privoščite minuto odmora...

Preproste vaje za oblikovanje postave

Če bi radi obdržali lepo obliko telesa, poleg aerobnih aktivnosti izvajajte vaje za moč. Z njimi boste oblikovali najbolj muhaste predele telesa: noge, ritko in pas.

6 učinkovitih vaj za krepitev celega telesa

Če ni časa za skok v fitnes, doma pa nimate opreme, poiščite najbližje stopnice, pripravite dve plastenki vode in mimogrede porabite odvečne kalorije ter okrepite telo.

3 vaje za čvrsto telo

Čvrstega telesa ne boste dosegli samo z aerobnim treningom. V dnevni vadbeni program morate vključiti tudi vaje za moč, kot so vaje z lastno telesno težo in vaje z utežmi.

Video: Vaje med tekom ali hojo

Vaje predstavljajo preprost trening za večjo skupino mišič, obenem pa pri izvajanju ne potrebujete nobenega rekvizita in so zato odlična popestritev pri teku ali hitri hoji.

Video: Vaje z elastiko za vse mišice

Kratek program vaj, ki si jih lahko ogledate v videu, izvajate s preprostim rekvizitom - elastiko. Z naslednjimi vajami boste okrepili praktično vse mišične skupine.

Video: Vaje v avtu - za preprečevanje bolečin v hrbtenici in razbremenitev mišic

Tudi čas v avtomobilu, vlaku, letalu je lahko kakovosten za naše telo – gibajte se.

Video: Vaje za čvrsto jedro

Vaj na žogi je veliko, predstavljam vam le krajši izbor tistih, pri katerih je poudarek na krepitvi vašega jedra.

Super trening za zadnjico in noge

Na poletje in skok v kopalke se tokrat pripravljamo skupaj z Nives Orešnik, miss Slovenije 2012. Preizkusite odličen trening za oblikovanje postave.

3 krepilne vaje, ki jih lahko izvajate kjerkoli

Obstaja kar nekaj izredno učinkoviti vaj, s katerimi krepimo celo telo, zmanjšamo delež telesne maščobe, pridobimo na kondiciji, hitrosti in za katere ne potrebujemo telovadnice ali posebne opreme. Danes predstavljamo 3.

Video: Okrepite mišice nog in zadnjice z enonožnimi vajami

Eden boljših načinov za krepitev mišic nog so enonožne vaje. Lotite se vaje dviganje na klop z ročkami, pa boste poleg nog okrepili tudi mišice zadnjice in stabilizatorje trupa.

Preoblikujte težavne dele telesa

Ste sklenili, da boste začeli v slogu ‘zdrav duh v zdravem telesu’? Poskusite trening, ki smo ga sestavili tokrat. Rezultat boste dosegli najhitreje, če boste za vsako vajo naredili od 10 do 15 ponovitev in cel sklop še dvakrat ponovili.

Širok počep - za čvrsto zadnjico in noge

Zadnjični predel boste tonizirali z različnimi vrstami vaj in med temi je ena najbolj učinkovitih zagotovo počep. Z izvajanjem širokega počepa pa še zdaleč ne boste aktivirali samo mišic zadnjice, temveč tudi mišice nog.

Video: Top 5 vaj za roke

Da vas nadlahti ne bodo spravljale v slabo voljo, predlagamo 5 odličnih vaj, s katerimi boste hitro učvrstili mišice rok.

4 vaje, ki bi jih morali izvajati pogosteje

Se ukvarjate s športom, pri katerem pogosto menjate smer? Pomislite, kakšne bolečine boste trpeli, če vaš hrbet ni pripravljen na to. Naslednja vadba naj postane kar vaša rutina.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri