Preprosto do večjih bicepsov

Ne tratite več časa z zastarelim pregibom rok, ki ga neumorno uporabljate dolga leta. Odkrili smo namreč tri boljše, hitrejše postopke za pridobivanje...

5 minut za čvrst trebuh, zadnjico in stegna

Ste polno zaposleni, služba, sestanki, družina, prijatelji, hobiji, druge obveznosti... vendar ko najdete pet prostih minut, ali kdaj pomislite, da...

Fit v 7 minutah

Znanstveno dokazane učinkovite vaje so hitre in zares dajejo rezultate!

3 krepilne vaje, ki jih lahko izvajate kjerkoli

Obstaja kar nekaj izredno učinkoviti vaj, s katerimi krepimo celo telo, zmanjšamo delež telesne maščobe, pridobimo na kondiciji, hitrosti in...

4 treningi za hitro porabo maščob

Če bi radi v kratkem času porabili nekaj več kalorij in se znebili občutka polnosti, se lotite intervalov. Štiri (vsak traja le nekaj minut) smo...

4 vaje za čvrste trebušne mišice

V nečem se pa le strinjamo s tv prodajo – vadbeni pripomočki lahko pomagajo do hitrejših rezultatov. Seveda mi ne govorimo o pasovih, ki vam, medtem ko...

Kako v 20 minutah porabiti 200 kalorij

Če ste na tesnem s časom, imejte vedno v mislih naslednje: izredno pomembno je, da kvalitetno izkoristite tudi tistih nekaj minut, ki so vam na voljo.

Popestrite vadbo s 3 odličnimi vajami v naravi

Razbijte monotonost! Naše okolje nam ponuja različne možnosti za treniranje. Izkoristite ga.

30 sekund za močne noge in boljšo eksplozivnost

Imate 30 sekund? Dovolj bo za naslednjo vajo, ki bo okrepila vaše noge, učvrstila zadnjico, poskrbela za boljšo stabilizacijo, eksplozivnost pa tudi kondicijo.

Vitki v petih korakih

Ko vam hrana in trening prideta v kri, ne potrebujete nikogar, da bi vam stal ob strani. Rezultati in dobro počutje so tisti, ki vas vlečejo naprej.

Video: Čista ogledala in razmigano telo

Z malo kreativnosti in domišljije lahko celo ogledalo in kuhinjska krpa postaneta kakovosten pripomoček pri vadbi. In kljub izbranima pripomočkoma, vadbo priporočamo tudi moškim.

Kettlebell lifting: Snatch in mrtvi dvig za več moči, eksplozivnosti in boljšo koordinacijo

Dve odlični vaji. Prva velja za vajo, pri kateri se porabi največ kalorij na gib in je odlična za pridobivanje moči in eksplozinovsti, druga je odlična za razvijanje mišic nog in zadnjice.

15-minutni trening za celo telo

Vaje izvajajte v opisanem zaporedju 15 minut, med vsako pa si privoščite 60-sekundni počitek. Tako boste aktivirali celotno telo in obenem pokurili odvečno maščobo.

Skleca vstran - za mogočen trup in ramena

Zgradite mogočen trup in ramena z izvajanjem sklec vstran.

Kako zlahka okrepiti telo

Če iščete učinkovit način, kako oblikovati in okrepili telo ali izgubiti kakšen kilogram, obstaja nekaj preprostih vaj in rekreacij, ki bodo pri doseganju vašega cilja zelo učinkovite.

Kettlebell lifting: Trening za krepitev nog in jedra

3 odlične vaje s kettlebelli za krepitev nog in jedra.

Domači trening, ki bo okrepil jedro in razkril trebušne mišice

Večina shujševalnih rešitev traja vse leto, mi pa smo za vas pripravili 8-tedenski program. Sledite našim nasvetom in motivacijskemu načrtu in prišli boste do zavidljivih rezultatov.

Kettlebell lifting: Trening za krepitev zadnje kinetične verige, ramenskega obroča in trupa

Swing je osnovna vaja s kettlebelli, vendar je ne smemo podcenjevati, saj iz tega giba izhajajo vsi ostali potegi. V današnjem videu predstavljamo 3 odlične vaje za krepitev.

79 vaj za jedro

Andy McDermott, nekoč profesionalni igralec nogometa, policist posebne enote v Phoenixu, danes igralec, trener in eden glavnih inštruktorjev vseh policijskih služb v Arizoni, vedno spodbuja k raznolikosti fitnes treningov. V videu predstavlja celo vrsto različnih vaj za jedro.

Tabata trening - kako si oblikujete trening

Tabata je intervalni trening, ki se že dolgo uporablja za treniranje športnikov. Zdaj pa je ta oblika treninga postala popularna tudi v rekreativnih krogih.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri