Preverite, koliko so stara vaša ušesa

Od vseh čutil je uho najbolj obremenjeno. Slušni organ uporabljamo nenehno, njegovo delovanje pa se nam zdi povsem samoumevno. Toda kaj, če ga iz ravnotežja spravita hrup in stres?

Doma narejena zobna pasta iz kokosovega olja

Študije so pokazale, da je kokosovo olje odličen borec proti zobni gnilobi.

Tabu bolezni, o katerih ne govorimo radi

O nekaterih zdravstvenih težavah preprosto ne govorimo radi. Vendar bi morali, saj vedno obstaja rešitev zanje.

Alergije in astma – večna nadloga

Kihanje, kašljanje, srbenje, sopenje ... ja, mogoče ni nič, mogoče ste le brez kondicije. Pomagal bo blažev žegen. Ali pač? Alergija in astma sta...

Kako se izogniti poškodbam kolena

Tisti, ki npr. zaradi narave dela v službi veliko stojite in se po službi odpravite teč ali pa pridobivate kondicijo s kolesarjenjem, naj bi...

Suhost in boljša vpojnost z anionskimi higienskimi vložki Drion

Higienski vložki Drion za vašo intimno nego so naravni vložki iz stoodstotnega bombaža.

Dokazano znižale holesterol v manj kot 4 tednih

Vse udeleženke akcije s Crispy žiti so v manj kot 4 tednih znižale raven holesterola...

Kako ohraniti zdravo črevesno floro

Avtizem, astma, akne, prekomerna telesna teža... Pri prvi gre za razvojno motnjo, drugo povezujemo s pljuči, tretjo s kožo, za četrto krivimo metabolizem...

Pomladno razstrupljanje - izguba časa?

Razne razstrupljevalne oz. detox diete se spomladi pišejo kar same, saj se k njim praviloma zatekamo le v tem času (in v prvih tednih januarja, seveda). Močan marketinški as so te, ni kaj, a vendarle razstrupljanju ne gre oporekati pomembne vloge pri ohranjanju splošnega zdravja, dobrega počutja in dolgoživosti.

Ozkolistni trpotec – zdravilna zel, ki blaži dražeč kašelj in zdravi rane

Nevpadljivo zel je mogoče najti skoraj povsod – na večini vrtov, ob vsaki poljski poti in na travniku. Kljubuje celo zbitim gramoznim potem. Iz njegovih listov pripravljamo čaj, ki blaži kašelj, sok pa izkoristimo kot sredstvo za razkuževanje ran in pikov.

5 vprašanj, ki jih morate postaviti svoji mami

Vsaka stvar se enkrat konča, tudi mladost, in če je človek relativno zadovoljen s svojim življenjem, potem mu prehodi ne predstavljajo nobenih težav. Zato je vedno boljše, če človek poskuša zase nekaj narediti, kot pa da pusti v kotu, da bo kar minilo.

Najpogostejše napake, ki upočasnijo presnovo

Ključno vlogo pri izgubi odvečne telesne maščobe igra učinkovito delovanje metabolizma. Zato redno telovadite in pazite na vnos kalorij, a vaši kilogrami kljub trudu ostajajo. Poglejmo, katere so najpogostejše napake, ki vam lahko 'mešajo štrene'.

Reiki - starodavna azijska zdravilna metoda

Ta starodavna azijska zdravilna metoda čudovito sprošča in aktivira samozdravilne moči našega telesa.

Krepitev zdravja delavcev v zdravstvu

Zdravje zdravnikov je tema, o kateri se premalo govori, posledice, ki jih prinese preobremenitev, pa so lahko usodne tako za zdravnike kot za bolnike.

Magnezij za elan in boljši spanec

Magnezij je eden najpomembnejših mineralov današnjega časa in bistven za ohranjanje našega zdravja.

Redna telesna aktivnost veliko pripomore k zdravemu staranju

Vseživljenjska skrb za zdravje z leti precej pridobiva na pomenu in pozornosti, saj je dokazano, da redne telesne aktivnosti zavirajo procese staranja. Z vadbo smo lahko dlje časa aktivni in neodvisni od tuje pomoči.

Vitamini in minerali za popolno podporo našemu telesu

Kako pomembni so vitamini v našem telesu, pove že izvor besede vitamin, ki izhaja iz latinske besede 'vita' ali življenje. Imajo pomembno vlogo pri oblikovanju in vzdrževanju normalnega zdravega organizma, saj sodelujejo pri skoraj vseh telesnih biokemičnih procesih.

Nasveti za zdravje nožnice

Zdravje nožnice oziroma vaginalno zdravje je izrednega pomena za celovito žensko zdravje. Zbrali smo 7 nasvetov, ki bi jih morala upoštevati vsaka ženska.

Kaj o vas povedo vaše šibke točke

Zakaj nas vedno znova mučijo iste težave in kaj ima z našimi boleznimi opraviti naša duša.

Razstrupite in razmastite jetra!

Velik del holesterola nastaja v jetrih, v telo pa ga vnašamo tudi s hrano. Sicer je holesterol nujno potreben za normalno delovanje številnih funkcij v telesu, vendar je pomembno paziti na razmerje med 'dobrim' in 'škodljivim' holesterolom v krvi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri