Prva postaja: Južna Afrika

Potem ko je Marko Grilc lani že izkusil Afriški kontintent, ga je v četrti sezoni Grilosodes spoznal še podrobneje. Prva postaja v novi sezoni sta namreč bila Južnoafriška republika in Lesoto.

Kako postati jutranji telovadec?

Ne samo reči, da boste jutri zjutraj telovadili. Naredite si načrt akcije, točno določite, kaj boste delali.

Zakaj ne marate telovadbe

Spadate med tiste, ki bi jih težko prepričali, da se v teku zares uživa, in kako noro dobro je, ko med prelaganjem uteži iztisnete iz sebe vso...

Jesenski pohodi

Čudeži se ne dogajajo, zato tudi pri telovadni obravnavi lastnega telesa ne moremo pričakovati velikih sprememb čez noč. Da boste izgubili prvi...

Simbioza giba - z mladimi v staro formo

Letos bo Simbioza gibala. V tednu od 13. do 19. oktobra 2014 bodo lahko starejši spoznavali nove športe in se udeležili različnih vadb.

Ples – najbolj zabavna rekreacija

Balet, salsa, hiphop, kizomba, semba ... Pojdimo pogledat, kako boste vihteli boke za lepšo postavo in zdravo telo.
Ena na ena s profesionalcem

Vrhunski oglasi svetovnih franšiz z največjimi imeni športa

Ljubiteljev športa je dovolj, da jih tudi največje franšize rade obravnavajo kot ciljne skupine za njihove bogate oglase. Tule je nekaj najboljših.
Zdržite?

Isklar Norseman - triatlon, ki Iron Mana pusti v senci

Iron Man na Havajih je sklepan za najtežji triatlon na svetu. A le zato, ker mediji ignorirajo Isklar Norsemana, triatlon, ki uniči tudi najboljše.

Brezplačni spoznavni tečaj kajtanja: zaljubite se v novo aktivnost!

Iščete novo športno aktivnost, ki vam bo po žilah pognala srečo, adrenalin in navdušenje? Aktivnost, ki si jo boste želeli početi poleti in pozimi? Aktivnost, s katero boste potovali okrog sveta in raziskovali druge kulture? Aktivnost, ki bo spremljala vse vaše dopuste?

Aljoša Grom: 'V plezanje sem čisto zatrepan'

V prve skrivnosti plezanja vas bo vpeljal Aljoša Grom, sedemkratni državni prvak, tretjeuvrščeni na tekmi za svetovni pokal in s tem prvi Slovenec na stopničkah velikih tekmovanj (podatke je treba izvleči iz njega, ker 'niso pomembni'), danes pa postavljavec smeri na največjih tekmovanjih ter snovalec, oblikovalec in proizvajalec plezalnih oprimkov.
None

Folklorna skupina Tine Rožanc vpisuje nove člane

Folklorna skupina Tine Rožanc vpisuje nove plesalce, plesalke, glasbenike in glasbenice, ki se bodo s pomočjo osvojenih plesnih korakov, zvokov naše ljudske zapuščine ter pesmi dodobra spoznali s slovensko kulturno tradicijo.

Novosti, ki jih Elan predstavlja za prihajajočo smučarsko sezono

Pri Elanu so že pripravili smuči, snežne deske in preostalo smučarsko opremo za prihajajočo smučarsko sezono.

Čas za trening s pametno uro ironman

Pri Timexu so izdelali pametno uro ironman (okrog 300 evrov), naslednika tistega znanega modela iz osemdesetih let prejšnjega stoletja.

9 dejstev, ki govorijo miganju s kolesom v prid

Zbrskali smo ravno toliko dejstev o pozitivnih plateh kolesarjenja, kolikor verjamemo, da jih boste z veseljem prebrali. Potem pa le na kolo.

Koreograf Miha Krušič ponovno odpira vrata svoje plesne šole

Priznani slovenski koreograf in plesalec Miha Krušič že deseto leto zapored odpira vrata svoje plesne šole Pro dance studio v Ljubljani, kjer skupaj z izvrstnimi trenerji poučuje tečaje hiphopa, džez baleta in breakdancea.

Namigi za aktivni vikend

Med 29. septembrom in 5. oktobrom bo potekal teden gibanja, ko se bodo odvijali številni dogodki, namenjeni ozaveščanju prebivalstva o zdravju in gibanju. Pridružite se lahko tudi vi na organiziranih dogodkih, ki jih objavljamo tudi v našem Koledarju rekreacije ali pa kje drugje sami, z družino, prijatelji. Samo da boste migali.

Za Grilosodes bo prepotoval več kot je obseg Zemlje

Slovenski snowboarder Marko Grilc v začetku oktobra začenja četrto sezono »Grilosodes« – serijo globalno priljubljenih boarderskih spletnih epizod, posnetih na najrazličnejših koncih sveta: od Kalifornije preko Nizozemske, Bosne in Hercegovine pa vse do Južnoafriške republike in Avstralije.

Modni športni trendi za njega

Če ne sledite modnim trendom, ni nič narobe, je pa pamet­no, če sledite športnim (modnim) trendom, ki niso sami sebi namen – tu funkcija, material in tehnologija hodijo z roko v roki (in vam pomagajo do odličnih športnih rezultatov).

Zakaj je golf vse bolj popularen šport?

Trava, pesek, luknje. Ta starodavna škotska igra je v zadnjem desetletju osvojila ves svet.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri