Alenka Košir: "Treba si je vzeti čas zase."

Alenka Košir je športnica po duši in tudi po izobrazbi, zato je vse svoje znanje o gibanju združila v svojem treningu VIIT, ki ima v Sloveniji vse več oboževalcev. Poleg tega pa velik pomen pripisuje uravnoteženi prehrani in pravi, da lahko pripravimo tudi zdrave sladke dobrote.
Na Voglu odpirajo sezono rekordno hitro.

Vogel ta konec tedna vabi na prvo smuko nove sezone

Na Voglu je že prava zima. Za vikend, v soboto, 22. 11. in nedeljo, 23. 11. 2014 bodo uredili del smučišča, in sicer Orlove glave, Storeč in...

Therm-ic: Enostavna tehnologija za preprosto – tople noge

V hladnem vremenu telo poskrbi, da je najbolj ogreta sredica telesa z vitalnimi organi.

Spoznajte Salomon v živo

Pri Salomonu so se odločili za smučarske teste po vsej Sloveniji. Smuči boste lahko preizkusili na terenu, ob spletni prijavi pa si...

Silvretta Montafon: Dobrodošli na najbolj športnem smučišču

Silvretta Montafon je sinonim za smučarski užitek, zagotovljen sneg in posebna doživetja.

Elanova bela evropska turneja

Begunjski Elan bo med decembrom 2014 in marcem 2015 organiziral zimsko turnejo White Elements Tour (WET), med katero bo obiskal kar 12 evropskih...

Kako izbrati smuči

Če smo nekoč poznali nekaj glavnih vrst smuči – slalomske, veleslalomske, rekreativne, začetniške in le nekaj vmesnih modelov, pa je v zadnjih nekaj letih...

Vpis športnih dogodkov za leto 2015!

Povabila na dogodke, ki so običajno namenjena vam, drage bralke in bralci, tokrat namenjamo tistim, ki se čez vse leto trudijo, da bi vi kar najbolj...

6 kombiniranih krepilnih vaj za smučarje

Za hitre in natančne smuči niso dovolj le močne stegenske mišice, močni in hitri morajo biti tudi vaše roke in trup. Zato smo za vas pripravili nekaj kombiniranih krepilnih vaj kot popestritev in dopolnitev vaše telesne priprave za odlične zavoje in dolge zimske dni.

Smučarski center Cerkno pripravljen na smučarsko sezono 2014/2015

Letos bo dogajanje v Smučarskem centru Cerkno še bogatejše. Poskrbeli bodo, da bo vsakdo našel nekaj zase, tako najmlajši kot malo starejši.
None

Tim Gajser: "Kako postaneš svetovni prvak? Vsak dan pred šolo vstaneš ob petih in treniraš!"

Zgodba Tima Gajserja in njegove družine se bere kot roman. Roman, ki bo nekoč postal film, pravi Timov oče Bogomir, poseben mož, ki dobro ve, koliko stanejo sanje. Ne, te niso poceni, a vse velike zgodbe, kot je ta, so bile nekoč sanje, športniki, kot je mladi Tim Gajser, fant z neverjetno voljo, redkim talentom in nevsakdanje čisto energijo, pa se ne rodijo vsak dan.

Video: Meje med rekreativnim in vrhunskim športom

V poplavi različnih množičnih rekreativnih športov se v današnjem času na neki način brišejo tudi nekatere meje med rekreativnim in vrhunskim športom.

Tekaški pozdrav jeseni na Krasu

Minuli konec tedna smo preskočili v temnejši del leta, a naj to ne bo razlog za zmanjševanje vaših gibalnih dejavnosti.

Košarka za dekleta

KZS in Združenje ženskih klubov Slovenije vabi vse deklice k vpisu. Poiščite najbližji klub, šole in kontaktne osebe, ki vam bodo pomagale pri vpisu vašega otroka.

Boksar - življenje profesionalnega boksarja skozi objektiv

Spoznajte zgodbo velikanov boksa, ki izražajo neverjetno ljubezen do svojega dela, hkrati pa so diferencirani segmenti časa in pravi pokazatelji tega, kako zelo minljivi smo vsi in kako nas čas in starost vedno prehitita.

7 nenavadnih stvari, ki so v športu prepovedane

Mala pravila velikega sveta športnih zvezdnikov.
Gremo smučat!

Poglejte, kaj se bo dogajalo na Ski Openingu v italijanski Civetti

Predstavljamo okvirno razporeditev aktivnosti za Ski Opening v Civetti. Zabavno bo!

Izšla je velika smučarska priloga Karving magazin

V novi prilogi tudi tokrat razkrivamo novosti za letošnjo sezono, svetujemo, kakšne smučarske počitnice izbrati, kaj storiti, ko gre na smučanju kaj narobe in ponujamo kar dva obsežna testa smuči. Še več nasvetov, še več smuči, še več kategorij, še več ocen torej.

KTM Freeride E - električni motocikel za 'adrenalince'

Ob misli, da si lahko sam doma na vrtu naredim mini motokros stezo ali endurokros poligon, me naravnost navdušuje. Hrupa ni, zato ni pritoževanja sosedov ali okoljevarstvenikov. Bingo!

Prva postaja: Južna Afrika

Potem ko je Marko Grilc lani že izkusil Afriški kontintent, ga je v četrti sezoni Grilosodes spoznal še podrobneje. Prva postaja v novi sezoni sta namreč bila Južnoafriška republika in Lesoto.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri