Odnosi, Seks - Aktivni.si

4 znaki, da ste morda v napačnem razmerju

Uspeh ljubezenskega razmerja je odvisen od obeh partnerjev. Pogosto ni vzajemen in lahko se nam zgodi, da v njem zbledimo, se izgubimo in zaman razdajamo.

Zakaj je nujno, da z bivšimi partnerji prekinemo vse stike?

Psihologi pravijo, da je vsaj šest razlogov, zakaj moramo prekiniti vse stike z bivšimi partnerji.

Zakaj je lahko super, da ste se z nekom razšli?

Razhodi in prekinitve zvez bolijo. Zelo. Srčna bolečina je ena najmočnejših bolečin, ki se včasih zdi tako neznosna. A prav ta bolečina lahko postane...

Kako odločitve, ki jih vsakodnevno sprejemamo, vplivajo na življenja tudi drugih ljudi

Ste se kdaj zalotili, da razmišljate o tem, zakaj se vam je nekaj zgodilo?

Lastnosti, ki odvračajo moške (in niso povezane z videzom)

"Kaj delam narobe," je vprašala potem, ko je že sedmič v eni uri pogledala na telefon, ali se je morda tam zgodilo sporočilo nekega gospodiča, s...

Skrbi, s katerimi se moški ukvarjamo pred in med seksom

"Vam je popolnoma vseeno," mi je zabrusila skozi rahlo paro, ki se je vila iz njenega zelenega čaja. "Vi samo pridete z erekcijo in vas nič ne...

Zakaj srečni pari ne delijo svojega življenja na družbenih omrežjih?

Živimo v zanimivih časih, ko objave na profilih družbenih omrežji pogosto pomenijo več kot to, kar se dogaja v realnosti.

Odnosi: Zmaga za oba

Win–win se uporablja v poslovnem žargonu, pa sem to frazo prenesla še v svoje delovanje in svetovanje. Kaj to pravzaprav pomeni? Skozi komunikacijo...

Lekcije, ki se jih učimo skozi propadle odnose

Odnosi so najboljša učilnica, kjer se učimo o sebi in življenju. Skozi njih se klešemo in postajamo vedno bolj zreli, močni in zavedni samega sebe.

S kakšnim obnašanjem boste zagotovo odgnale moškega

Poznate kakšno zgodbo, ko se ženska na vse kriplje trudi, da bi dopovedala svojemu moškemu, kaj si želi, kaj od njega pričakuje, kaj zahteva in ne sprejme njegovih argumentov in razlag?

Večni izvor nesporazumov in slabe volje

Dame smo včasih kar posrečene, ko nekaj meljemo v možganih, a tega seveda ne povemo drugim, ki se jih naše mozganje tiče. Nekako imamo v glavi to, da seveda naš dragi ve, o čem me razmišljamo, in da nam ni tega treba povedati na glas. Napaka!!

Tega v odnosu nikoli ne počnite

Ste se kdaj opazovale v odnosu do svojega dragega? Ste se zalotile, da nekje globoko v sebi čutite potrebo, da mu dokažete, da znate, da ste bolj sposobne, bolj priročne?

8 stvari, ki jih v odnosih ne smete tolerirati

Vsak si zasluži spoštovanje, sočutje in ljubezen. Če slednjega ni, premislite o smiselnosti odnosa.

Ko moški potisne zaljubljeno žensko proč od sebe

Čudna so pota ljubezni. Vedno znova se učim, kako nepredvidljivo ljudje reagiramo, ko pride do naših notranjih bolečin, bojev, dilem, ljubezenskih izzivov in iskanja pravega partnerja.

Kaj moške resnično zanima na prvem zmenku

O prvih zmenkih bi lahko posneli vsaj toliko grozljivk kot komedij. Gre za najbolj unikatno medčloveško interakcijo, kjer je obema udeleženima popolnoma jasno, kakšen je namen tega druženja, a se obenem oba pretvarjata, da je v bistvu prvi zmenek vse kaj drugega kot uvertura v potencialni seks.

Zakaj številnim moškim poroka ne diši?

Kar preseneti že na začetku, je vsekakor to, da med ključnimi razlogi ni tistega, ki se zdi najbolj očiten – ena partnerica do konca življenja.

8 ubijalcev libida in 8 preprostih ukrepov, kako ga spodbuditi

Današnji tempo uničuje vaše seksualno življenje. Uprite se toku, ki vas nosi - zmanjšana raven testosterona ima namreč poleg zanemarjanja posteljnih dejavnosti še druge posledice.

Kaj v resnici sporočate partnerju, ko ga ignorirate

Ko nekoga ignoriramo, se delamo, kot da ga ni. Kar je zelo pogosto v partnerstvu, kajne? No, pa tudi nekateri nezreli starši mislijo, da dobro vzgajajo svoje otroke, ko jih ignorirajo ob nečem, kar staršem ni po volji.

Bi morali partnerju zaupati vse pretekle ljubezenske in spolne izkušnje?

Živimo v času in družbi, ko za časa življenja zamenjamo več ljubezenskih partnerjev. Ni nič nenavadnega, da že mladi ljudje nekajkrat menjajo partnerje in partnerke, se zaljubijo pa odljubijo, pridobivajo različne partnerske in spolne izkušnje, iščejo tistega pravega ali tisto pravo, s katero bi oblikovali družinico.

Kako znova pridobiti partnerjevo zaupanje?

V življenju vsakega od nas pridejo trenutki, ko izgubimo tla pod nogami, ko nas ljudje razočarajo in ko enostavno ne moremo več zaupati. Marsikdo ne dovoli več, da bi kdo drugi prišel bližje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri