Ko moški potisne zaljubljeno žensko proč od sebe

Čudna so pota ljubezni. Vedno znova se učim, kako nepredvidljivo ljudje reagiramo, ko pride do naših notranjih bolečin, bojev, dilem, ljubezenskih izzivov in iskanja pravega partnerja.

Kaj moške resnično zanima na prvem zmenku

O prvih zmenkih bi lahko posneli vsaj toliko grozljivk kot komedij. Gre za najbolj unikatno medčloveško interakcijo, kjer je obema udeleženima...

Zakaj številnim moškim poroka ne diši?

Kar preseneti že na začetku, je vsekakor to, da med ključnimi razlogi ni tistega, ki se zdi najbolj očiten – ena partnerica do konca življenja.

8 ubijalcev libida in 8 preprostih ukrepov, kako ga spodbuditi

Današnji tempo uničuje vaše seksualno življenje. Uprite se toku, ki vas nosi - zmanjšana raven testosterona ima namreč poleg zanemarjanja posteljnih dejavnosti...

Kaj v resnici sporočate partnerju, ko ga ignorirate

Ko nekoga ignoriramo, se delamo, kot da ga ni. Kar je zelo pogosto v partnerstvu, kajne? No, pa tudi nekateri nezreli starši mislijo, da dobro vzgajajo...

Bi morali partnerju zaupati vse pretekle ljubezenske in spolne izkušnje?

Živimo v času in družbi, ko za časa življenja zamenjamo več ljubezenskih partnerjev. Ni nič nenavadnega, da že mladi ljudje nekajkrat menjajo partnerje...

Kako znova pridobiti partnerjevo zaupanje?

V življenju vsakega od nas pridejo trenutki, ko izgubimo tla pod nogami, ko nas ljudje razočarajo in ko enostavno ne moremo več zaupati. Marsikdo ne...

Bosta čez deset let še skupaj?

Kronični stres ni le nezdrav – je tudi razlog za ločitve. Preverite, kako trdna ali pa ogrožena je vaša zveza.

10 stvari, ki jih niste vedeli o ženskah

Pa bi jih bilo dobro vedeti! Ženski in moški svet sta svetlobna leta narazen, zato smo se odločili, da vam ga malo približamo. 

Običajni vzorci, ki krhajo odnos

Kje se človek nauči, kaj je v razmerju prav in kaj narobe? Kaj ustvarja srečna in kaj vodi v nesrečna razmerja? Tu so trije vzorci, ki so bili med najbolj izpostavljenimi.

Zakaj se včasih bojimo ljubezni?

Zaljubiti se ni težko. Veliko težje se je potem ljubezni tudi predati. Ne glede na to, kako skrbno varujemo svoje življenje pred vstopi drugih ljudi, ljubezenski odnos na koncu odpre vsa vrata in razkrije vse nianse.

Se nasprotja res privlačijo?

Je trajnost sreče odvisna od tega, v čem smo si s partnerjem podobni in v čem ne? Poglejmo.

Naj bo partnerstvo pot, in ne cilj

Življenje je pot, ne cilj. Vsak od nas potuje po svoji poti življenja – eni hitreje, drugi počasneje, eni se veselijo vsak dan, drugi se jezijo in ne vidijo smisla, zakaj sploh hoditi po tej poti.

Kako najti pravega moškega?

Pred leti je ameriški komik Steve Harvey napisal knjigo Act Like a Lady, Think Like a Man, ki je čez noč postala velika uspešnica in prava senzacija. Seveda smo jo skrbno prebrskali in preučili tudi mi, da preverimo, ali lahko tudi Slovenkam pomagamo najti pravega moškega.

Vzorec, ki zastruplja vašo ljubezen

Predvsem dame smo pogosto vpete vanj. A se večina tega ne zaveda, in če bi vas kdo o tem povprašal, bi takšno prepričanje seveda zanikale.

6 skrbi v odnosu, ki so povsem odveč

Tako kot imate dobre in slabe dneve v službi ali v splošnem počutju, tako boste vedno imeli tudi slabe in dobre dneve v še tako čudovitem ljubezenskem odnosu. In slabi dnevi pomenijo ...

Komplimenti, ki jih želijo slišati moški

Komplimenti se običajno razumejo kot del obveznih daril za ženske. Rože, čokoladice in komplimenti. Tako so komplimenti v svoji najbolj osnovi rabi običajno uporabljeni predvsem kot sredstvo za bolj podmazano spogledovanje, a so kljub temu vendarle tudi odraz pozornosti in opažanja.

25 zabavnih reči, ki jih lahko počnete z žensko

Nimate pojma, kaj bi počeli nocoj, ta konec tedna ali preostanek leta? Predlagamo vam nekaj divjih avantur, ki bodo naspidirale vajin odnos ali ga celo spremenile v romanco, ki bo trajala vse življenje.
Sreča je v malenkostih

10 malih stvari, s katerimi boste utrdili razmerje

Male stvari štejejo. Skrivajo se med tistimi velikimi problematikami, med zvestobo, finančno stabilnostjo, prijateljstvom in komunikacijo. John Gotman je dve desetletji preučeval srečne pare in pravi: bodite prijazni in bodite prijazni pogosto.

6 stvari, ki jih moški sovražijo na ženskah

Ja, saj nas imajo zelo radi. Pa vendar imamo ženske nekaj napak, ki naše moške spravljajo na rob obupa.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri