8 lastnosti, ki naj bi jih imela najboljša partnerica

Ste se kdaj spraševali, kaj si partner zares želi od boljše polovice? Je pomemben videz, komunikacija, osebnost? Vsekakor naj bi imela nekaj spodnjih lastnosti.

7 skrivnosti, ki vam jih partner ne zaupa

Razmerja temeljijo na zaupanju – tako ljubezenska kot prijateljska. Zato naj si partnerja ne bi prikrivala stvari, vendar ni nujno, da vesta za čisto...

7 stvari, ki vam jih nihče ne pove, ko se zaljubite v najboljšega prijatelja

Vedno se lahko zanesete nanj/nanjo, poveste vse, kar vam leži na duši in z njim/njo preživite najboljše trenutke življenja. Naenkrat pa...

Kako soočiti partnerja, ki vara?

Jasno je, kako se tega ne bi smeli lotiti – brez načrta. Obstaja nekaj napotkov, ki pogovora sicer ne bodo olajšali, ampak vsaj vodili v pravo smer.

5 namigov za osvežitev romantične zveze

Še tako dobro razmerje lahko postane zarjavelo. Mogoče se dolgočasita, jemljeta drug drugega za samoumevnega, se prepirata ali sploh ne govorita. Ne...

Kako cilji uničujejo vaše razmerje

Na začetku vsake zveze je pomembno, da dobro spoznate svojega partnerja in se pogovorite o pričakovanjih in ciljih. Tako oba vesta, proti čemu...

5 pogovorov, ki jih morate imeti s partnerjem, preden se preselita skupaj

Čeprav se skupne vselitve veselite bolj kot česarkoli drugega in je trenutno vse videti rožnato, vaju lahko kmalu presenetijo ovire. Zato se...

Kako izkoristiti samsko življenje

Samsko življenje nudi čas za razmislek. Kakšnega partnerja si želimo in kako bi z njim lahko bili srečni, tako kot prijatelji, s katerimi se...

Kako se spopasti s pričakovanji v ljubezni?

Ko zveza postane resna in ni več le nedolžno zmenkovanje, se hitro pojavijo pričakovanja, ki se vam morda zdijo samoumevna, partner pa o njih ne ve ničesar. Kako ravnati, da se ne zapletete v krog nesporazumov?

Kako v 20 korakih preboleti bivšega partnerja

Kakršnakoli prekinitev zveze je boleča. Tudi če se razideta prijateljsko in si obljubita, da bosta ostala v dobrih odnosih, se pod površjem skrivajo nakopičena čustva. Enako pomembno se je naučiti, kako začeti in končati zvezo, saj marsikdo ne najde sorodne duše v prvem poskusu.

6 razlogov, zakaj ženske varajo

Varanje pogosto ni tako preprosto. Za njim stoji ponesrečena komunikacija, težave in osebne krize iz katerih ni videti izhoda. Zakaj ženske zanese v objem drugega moškega? Krivi so tudi spodnji razlogi.

7 znakov, da je vajina zveza resnično trdna

Sta močno zaljubljena, živita skupaj in veliko časa preživita drug z drugim? Sliši se sijajno! Za resnično stabilno zvezo pa je vendarle potrebno še nekaj več. Lahko obkljukate naslednje trditve?

Kakšen je vaš idealen tip partnerja?

Kaj štejete med glavne vrline, ki jih mora imeti potencialni partner? Imate svoj tip moškega ali ženske? In zakaj ljudje sploh razvrščamo posameznike v različne skupine? Preverite, v čem je skrivnost privlačnosti in v kakšne tipe ljudi se zaljubljamo.  

10 idej za aktiven zmenek

Za dobro fizično pripravljenost in lepo postavo lahko poskrbite tudi na zmenku z ljubljeno osebo. Namesto v dnevno sobo se odpravita na aktivno druženje, ki bo poglobilo vajino zvezo in dobro delo vašemu telesu.

Ko poletna romanca postane dolgotrajno razmerje

Poletna romanca je lahko čudovita izkušnja, ki vas ogreje tudi pozimi, ko pomislite nanjo. Včasih pa se zvezde uskladijo in vam je vesolje naklonjeno. Takrat preraste v pravo ljubezen. Preverite, kdaj se spogledovanje prevesi v dolgotrajno razmerje in kdaj ostane bežen spomin.

5 stvari, ki vas povežejo s partnerjem in utrdijo zvezo

Razmerja utrdijo globoke in težke preizkušnje, ki se jih lotita skupaj. Vendar to ni edina pot. Ljubezen lahko izkažete na teh 5 načinov in poleg tega še okrepite zvezo.

Smešna vprašanja, ki jih morate zastaviti partnerju

Zakaj? Ker je smeh najboljše zdravilo, kadar življenje preseneti z limonami, je šef trn v peti in ste vstali z napačno nogo. Uživajte v dnevu tudi v takih primerih.

5 vaj zaupanja za pare

Vsi vemo, da je zaupanje temelj vsakega zdravega in uravnovešenega odnosa. Kaj pravzaprav je zaupanje? Lahko bi ga opredelili kot prepričanje o zanesljivosti in doslednosti določene osebe. S partnerjem ga lahko utrdita s temi preprostimi vajami.

Uničevalci zakona in kako jih ustaviti

Ko sta izrekla usodni »da«, verjetno nista razmišljala o problemih in dilemah, ki so vaju doletele. Pot vama bo prekrižalo veliko škodljivcev, ki so za vajino zvezo lahko usodni. Preverite, na katere morate biti še posebej pozorni.

5 idej za sproščujoč zmenek

Zakaj bi moral zmenek vedno temeljiti na zabavi in divjem plesu? Rezervirajte si čas za sproščanje s partnerjem, ki vaju bo še bolj povezalo in spravilo v boljše počutje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri