Kakšna je, v očeh moških, idealna ljubica?

Skoraj pol milijona moških je povedalo, kakšne lastnosti bi imela njihova idealna ljubica.

Ste se ujeli v zanko čustvenega varanja?

Že odkar pomnim, se ljudje iz vseh vetrov trudijo definirati koncept varanja. In potem se prej ali slej zapletemo v enega tistih šaljivih pogovorov...

10 znakov, da je vajina zveza trdna in bo trajala

Ko se najdeta, se vama dobesedno meša. Metulji se preganjajo v vašem trebuhu, vse je zanimivo, prikupno, smešno ... Naj tako ostane. Preverita, kateri znaki...

Stavki, ki bi jih morale ženske od moških slišati pogosteje

Svetovalka za partnerski odnos Melita Kuhar svetuje, kaj bi morali moški svojim ženskam povedati pogosteje za več harmonije, spoštovanja, ljubezni...

Bi morali partnerju zaupati vse pretekle ljubezenske in spolne izkušnje?

Živimo v času in družbi, ko za časa življenja zamenjamo več ljubezenskih partnerjev. Ni nič nenavadnega, da že mladi ljudje nekajkrat menjajo partnerje...

Smo si ženske in moški res enaki

Pravijo, da smo ženske z Venere, moški pa z Marsa. Pravijo tudi, da smo ženske čustva, moški razum. Da moški zgradi hišo, ženska pa naredi dom.

Smo resnično rojeni za nezvestobo?

"Kaj sem naredila narobe, da me je prevaral?" Njeno vprašanje se je zdelo popolnoma na mestu. Programirani smo, da najprej pri sebi iščemo razloge...
Higiena, pozornost in brez žvečilnega gumija

5 njegovih nepremišljenih napak v postelji, ki dekle takoj ohladijo

Ne samo, da je pametno seksati brez žvečilnega gumija v ustih, še vsaj pet drugih stvari je, na katere moški včasih pozabijo biti pozorni. In...

Zakaj se včasih bojimo ljubezni?

Zaljubiti se ni težko. Veliko težje se je potem ljubezni tudi predati. Ne glede na to, kako skrbno varujemo svoje življenje pred vstopi drugih ljudi, ljubezenski odnos na koncu odpre vsa vrata in razkrije vse nianse.

6 znakov, da ste se zapletli v čustveno razmerje

Od 'preizkušanja terena' do zamišljanja o prihodnosti z nekom, ki ni vaš partner ... Se morda le niste preveč čustveno navezali na nekoga?

Erotična inteligenca: Kako človeška domišljija preobrazi spolnost

Živali seksajo, ljudje seksamo. Vse se vrti okoli tega. Je biološko, je naravni instinkt. Mi smo edini, ki imamo erotično življenje, kar pomeni, da človeška domišljija preobrazi spolnost.

Se vmešati ali raje ne?

Jasno je, da je najboljša vmesna, zlata sredina. Vendar pa ostaja vprašanje: v katerih primerih je dobro biti zadržan in kdaj bi morali odpreti usta? In ko jih – kako naj to naredimo? Preberite si nekaj konkretnih primerov.

7 stvari, ki jih moški najprej opazijo pri ženskah

Prepričani smo, da vas zelo zanima, kaj je tisto, kar moški najprej opazi na ženski. So to polne ustnice? Boki? Nova pričeska? No, moških v resnici le ni tako težko razumeti. Ker so precej odkriti.

To bi bilo v partnerstvu najbolj idealno

Moški bi radi pomagali. Pa jim ženske ne dovolimo. No, ni tako zelo hudo, četudi se kdaj povprašam, zakaj smo postale dame tako samozadostne. Kot vedno in povsod ima vsako dejstvo več pogledov in njim lastnih resnic.

Sindrom praznega gnezda in seks

Če imamo otroke, nas bo nekega dne doletel 'sindrom praznega gnezda'. Eden ali vsi naši otroci bodo odšli, bodisi na fakulteto, ali v službo, ali pa se bodo poročili, mi pa bomo ostali s partnerjem sami v hiši ali stanovanju.

Zakaj se danes tako bojimo resnih razmerij?

Nekaj se je spremenilo v tem, kako danes razumemo dolgoročna razmerja, kot tudi v tem, kaj od trajnega sožitja dveh oseb pričakujemo in kako v tem intimnem ekosistemu delujemo. Dolgoročna razmerja, ki so bila potrjena z uradno poroko, so bila včasih bolj ekonomskega značaja.

Ali konec 'medenih mesecev' pomeni manj seksa?!?

Prava ljubezen ne zahteva popolnosti, temveč pravzaprav sprejema nepopolnost.

Pomanjkanje komunikacije v odnosu lahko privede do usodnih odločitev

Generacije naših staršev je probleme v odnosu običajno reševala brez usodnih korakov. Naša pa se vse pogosteje sooča s konfliktnimi situacijami v svojem partnerskem odnosu, kar dolgoročno privede do ločitve. Pa je ta pot tudi prava pot? Dejstvo je, da zaradi preobremenjenosti vse manj.

Bosta čez deset let še skupaj?

Kronični stres ni le nezdrav – je tudi razlog za ločitve. Preverite, kako trdna ali pa ogrožena je vaša zveza.

Ko ljubimo z razumom, ljubimo bolje

Morda se ob prvi misli zdi nekoliko čudaško, da v isti sapi govorimo o razumu in ljubezni. Vse življenjske izkušnje in vsa do zdaj odkrita znanja nas namreč učijo, da sta si ta pojma med seboj tako zelo oddaljena in da ljubezen preprosto izgubi svoj čar, če jo začnemo kakorkoli logično ali razumsko opredeljevati, analizirati, celo zgolj razumeti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri