Omejite težave v razmerju z razumevanjem

Za srečno zvezo se morate naučiti razumevanja. Ko boste poznali in razumeli sebe, pride na vrsto partner in šele nato problemi, ki jih imata. Prisluhnite svojim čustvom, mislim in vedenju.

10 znakov, da še niste pripravljeni na novo razmerje

Razmerja zahtevajo čas, pozornost in predanost, česar vedno nismo pripravljeni dati. Če še vedno počnete spodnje stvari, resna zveza zagotovo ni...

(Trapaste) stvari, ki jih morata preizkusiti s partnerjem

Če sta par postala pred kratkim, ali če sta skupaj že precej dolgo, vedno obstajajo stvari, ki jih morata nujno preizkusiti oba. Nekatere so...

Nasveti za flirtanje za sramežljivce in pogumneže

Ob vas se pri kavnem avtomatu ustavi oseba, ki vam je neznansko všeč in si prične pripravljati kavo. Kaj naredite? Preverite, katera možnost vam...

Neprijetne stvari, ki bi jih morali narediti s partnerjem

Pred osebo, ki nam je všeč, se želimo prikazati v najboljši luči. Poudarimo vse svoje dobre lastnosti in se trudimo čim bolj ugajati. Če želite partnerja...

5 stvari, ki jih mora vsak resen par vedeti drug o drugem

Kdaj razmerje postane resno? Ko se preselita skupaj, si prvič izrečeta besedi ljubim te, javno razglasita razmerje, objavita vajin prvi selfi? Če...

Nasveti za uspešno razmerje na daljavo

Razmerja na daljavo so nekaj posebnega in zahtevajo malce drugačen pristop. Ne dovolite, da zmagajo kilometri, ki vaju ločujejo, ampak se skupaj...

4 spregledane navade, ki uničujejo razmerja

Če bi sto ljudi vprašali, zakaj je razpadlo njihovo zadnje razmerje, bi verjetno dobili sto različnih odgovorov. A kljub temu se zdi, da razmerja običajno...

4 nasveti, ko komuniciranje postane (pre)težko

Probleme je bolje reševati s pogovorom kot s pestmi, vendar se včasih tudi komunikacija zdi pretežka. Še posebej takrat, ko s sogovornikom nikakor ne pridete do istega zaključka in se znajdete na različnih polih. Takrat se spomnite teh nasvetov.

Srečni pari razkrili skrivnosti za uspeh

Če se hočeš naučiti katerekoli obrti, greš na učne ure k mojstru. Zato je bilo nadvse smelo, da so za najboljše nasvete glede romantičnih odnosov vprašali tiste, ki jim gre to zelo dobro od rok.

Kako naj moški vedo, kaj v spolnosti osrečuje ženske

Ljubljenje je čudovito, zlasti kadar ga sprem­lja ljubezen, ki raste.

7 znakov, da ste spoznali pravo ljubezen

Spoznati pravo osebo, s katero si boste delili življenje, ni vedno tako enostavno kot v romantičnem filmu. Zagotovo to ni nekdo, ki vas bo rešil pred bližajočim se avtom in verjetno ne boste tekli za njim v dežju, da ga prepričate, naj vas ne zapusti. Zato je tu nekaj nasvetov, ki vam dajo vedeti, da ste spoznali pravo ljubezen.

10 gest, ki bodo partnerju dale čutiti, da je ljubljen

Ženske cenijo občutek pripadnosti in ljubljenosti. Želijo si majhnih pozornosti, objemov, poljubljanja, romantike ... Od partnerjev pričakujejo, da se bodo trudili in jih oboževali. Kaj pa oni? Tudi moški si včasih zaželijo nežnosti, čeprav tega ne pokažejo. Dame preverite, kako se jim lahko prikupite.

5 načinov prekinitve razmerja skozi katera mora iti vsak

Skoraj vsak ima na zalogi nekaj zgodb o koncu razmerja. Nikoli ni lepo, vendar lahko ob prekinitvi partnerju izkažete spoštovanje z osebnim pogovorom. Zagotovo pa ne uporabite teh 5 nasvetov, ki so jih na vas verjetno že preizkusili.

13 majhnih stvari za veliko spremembo v zakonu

Popoln zakon ne obstaja. Se pa z ljubeznijo in nekaj manjšimi stvarmi lahko približata perfekciji in utrdita odnos. Preverite, ali si vzameta čas za teh 13 malenkosti.

Kako mit brezpogojne ljubezni škoduje našim odnosom

Ideale je preprosto prodati. Imajo čudovit prizvok, dišijo po nečem božanskem in igrajo na naše največje psihološke primanjkljaje.

5 vprašanj, ki vam bodo razkrila, ali vas vodi ljubezen ali poželenje

Zvezde se vendarle izkažejo, planeti se primerno postrojijo, vsi prijatelji in prijateljice dajo zeleno luč, še starši ne sopihajo v obupu razočaranja – vaše novo romantično razmerje kaže vse znake popolnega uspeha.

7 nasvetov za zmenek, ki ne bo izropal vaše denarnice

Lepe restavracije, gledališke predstave, kino in izleti so čudovita doživetja, vendar morate za vse to odšteti nekaj denarja. Če si malce dražji zmenek lahko privoščite le od časa do časa, popestrite svoja druženja s temi nasveti, ki so prijaznejši do vaše denarnice.

Ne prekinite razmerja, dokler se ne vprašate teh 6 stvari

Nihče ne začne razmerja z mislijo, da se bosta nekoč razšla. Vendar se vsak kdaj znajde v situaciji, ko so ovire prevelike in je edina možnost ta, da se zgodba zaključi in začnete znova. Preden sprejmete odločitev, se vprašajte teh 6 stvari.

8 nasvetov s katerimi se bosta ponovno zaljubila

Tudi, če sta še vedno zaljubljena, vedno obstajajo načini, da ogenj ljubezni zagori še močneje. Spomnite se, kje sta se prvič srečala, skupaj poglejta stare fotografije in obiščita kraje, kjer sta hodila na zmenke. Najti nove razloge, zakaj ljubiti nekoga, vodi v dolgotrajno in trdno zvezo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri