Od objema do poroke v rekordnem času?

7 znakov, da se prehitro zaljubite

Samo bedaki se zapodijo, je nekoč prepeval Elvis Presley. In čeprav je zaljubljenost čudovita stvar, je prehitro zaljubljanje recept za čustveno, psihološko in tudi finančno tragedijo. Tu je 7 znakov, da morate stopiti na zavore.

Nasveti o odnosih: Kateri članek je tisti, ki nam res lahko pomaga pri romantični zadregi?

Smo na točki, ko je teh nasvetov toliko, da nam na temo prekinitve razmerja samo Google ponudi več...

Zakaj je nujno, da z bivšimi partnerji prekinemo vse stike?

Psihologi pravijo, da je vsaj šest razlogov, zakaj moramo prekiniti vse stike z bivšimi partnerji.

Kako naj moški vedo, kaj v spolnosti osrečuje ženske

Ljubljenje je čudovito, zlasti kadar ga sprem­lja ljubezen, ki raste.

6 zlatih nasvetov partnerske svetovalke, ki vaju bodo obdržali skupaj za vedno

Si resnično želite, da vaše razmerje uspe in da srečno živita do konca svojih dni? Potem se vsekakor držita teh nasvetov partnerske svetovalke Melite...
Sreča je v malenkostih

10 malih stvari, s katerimi boste utrdili razmerje

Male stvari štejejo. Skrivajo se med tistimi velikimi problematikami, med zvestobo, finančno stabilnostjo, prijateljstvom in komunikacijo. John...

4 znaki, na katere bodite pozorni, če ste v skrbeh za svoje razmerje

Ste v skrbeh za svoje razmerje? Imate občutek, da ni vse tako, kot bi moralo biti? Tule so znaki, na katere so pozorni profesionalni terapevti, ko...

Vzorec v partnerskem odnosu, ki se ga morate znebiti

Ker takšen vzorec seveda ne prinaša ničesar dobrega in zdravega v odnos.

Stvari, ki se jih naučimo iz razmerij, ki ne uspejo

Kolikor je pomlad ugodna za sveže parčke, ki se v sožitju prebujanja narave najdejo v svoji lastni brsteči ljubezni, je obenem pomlad tudi precej uničujoča za obstoječe, dolgoletne odnose.

Ko se partnerja zlijeta ... In zakaj je to zelo nezdravo

Vem, se čudno bere. Zlitost ali popolna simbioza obeh partnerjev v eno entiteto je sicer redek pojav, a je zaradi svoje skrajnosti tudi uvrščen med patološke partnerske prakse.

5 poglavitnih razlogov, ki nas zadržijo v nezdravem razmerju

Če bi na primer ugotovili, da neka krema škoduje vaši koži, bi jo verjetno prenehali uporabljati. To bi bila racionalna odločitev. Kaj pa, ko pride do odnosov. Zakaj prav tu razum popolnoma odpove.

Kakšna je, v očeh moških, idealna ljubica?

Skoraj pol milijona moških je povedalo, kakšne lastnosti bi imela njihova idealna ljubica.

Ste se ujeli v zanko čustvenega varanja?

Že odkar pomnim, se ljudje iz vseh vetrov trudijo definirati koncept varanja. In potem se prej ali slej zapletemo v enega tistih šaljivih pogovorov, kjer se postavlja vprašanja v slogu "Ali je varanje, če spim z dekletom iz druge poštne številke?" in "Ali je varanje, če se med seksom ne poljubljava?" do celo tistih zimzelenih "Ali je varanje, če plačam?"

10 znakov, da je vajina zveza trdna in bo trajala

Ko se najdeta, se vama dobesedno meša. Metulji se preganjajo v vašem trebuhu, vse je zanimivo, prikupno, smešno ... Naj tako ostane. Preverita, kateri znaki kažejo, da je vajina zveza trdna (in jih ponavljajta vsak dan).

Stavki, ki bi jih morale ženske od moških slišati pogosteje

Svetovalka za partnerski odnos Melita Kuhar svetuje, kaj bi morali moški svojim ženskam povedati pogosteje za več harmonije, spoštovanja, ljubezni in strasti v odnosu.

Bi morali partnerju zaupati vse pretekle ljubezenske in spolne izkušnje?

Živimo v času in družbi, ko za časa življenja zamenjamo več ljubezenskih partnerjev. Ni nič nenavadnega, da že mladi ljudje nekajkrat menjajo partnerje in partnerke, se zaljubijo pa odljubijo, pridobivajo različne partnerske in spolne izkušnje, iščejo tistega pravega ali tisto pravo, s katero bi oblikovali družinico.

Smo si ženske in moški res enaki

Pravijo, da smo ženske z Venere, moški pa z Marsa. Pravijo tudi, da smo ženske čustva, moški razum. Da moški zgradi hišo, ženska pa naredi dom.

Smo resnično rojeni za nezvestobo?

"Kaj sem naredila narobe, da me je prevaral?" Njeno vprašanje se je zdelo popolnoma na mestu. Programirani smo, da najprej pri sebi iščemo razloge, s katerimi smo partnerja pripeljali do točke, da je intimno uteho poiskal nekje drugje.
Higiena, pozornost in brez žvečilnega gumija

5 njegovih nepremišljenih napak v postelji, ki dekle takoj ohladijo

Ne samo, da je pametno seksati brez žvečilnega gumija v ustih, še vsaj pet drugih stvari je, na katere moški včasih pozabijo biti pozorni. In s tem lahko hitro pokvarijo vzdušje.

Zakaj se včasih bojimo ljubezni?

Zaljubiti se ni težko. Veliko težje se je potem ljubezni tudi predati. Ne glede na to, kako skrbno varujemo svoje življenje pred vstopi drugih ljudi, ljubezenski odnos na koncu odpre vsa vrata in razkrije vse nianse.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri