TEST: Kako srečni ste v partnerskem odnosu?

Včasih se tudi najsrečnejši pari vprašajo, kako dober odnos imajo. Rešite test in izvedeli boste, kaj vse še lahko naredite za svojo ljubezen.

Kaj počnemo narobe, ko si zmenek iščemo na spletu?

Slovenci pri nekaterih zadevah nekoliko šepamo za preostankom razvitega sveta (tu in tam si privoščimo tudi kakšen politično organiziran cirkus, da...

Zakaj se vedno zaljubim v napačnega?

In zakaj oseba, ki se nam je še pred mesecem zdela popolna, idealna, dobiva obrise realnosti in izgublja svojo popolnost? Zakaj pridobiva kritiko...

7 skrivnosti srečne zveze

Partnerski odnos je kot stavba, ki počiva na različnih podpornih stebrih. Da ljubezen ostane trdna in močna, mora biti vsak od teh stebrov...

Nezvestoba - kje vas čakajo največje skušnjave in kako se jim upreti

Ponavadi dobro vemo, kaj je prav in kaj bi morali narediti, a se tega kljub vsemu ne držimo. Sem zagotovo sodi tudi nezvestoba. Preden podležete...

Kaj moški resnično iščejo pri ženskah

Morda je najbolj presenetljiva stvar, ki sem jo odkril, ko sem (zdaj že kar lep čas nazaj) prekoračil magično mejo tridesetih let in pričel do...

Znaki čustvene zlorabe

Čedalje več posameznikov je, ki so vpleteni, zapleteni in omreženi v izjemno boleče subtilne zanke čustvene zlorabe.

Ste se ujeli v zanko čustvenega varanja?

Že odkar pomnim, se ljudje iz vseh vetrov trudijo definirati koncept varanja. In potem se prej ali slej zapletemo v enega tistih šaljivih pogovorov...

Ali vajino razmerje uničujejo stare zamere?

Moje osrednje poslanstvo svetovalnega dela je pomagati parom, ki se zataknejo v svoji zvezi, zakonu, partnerskem odnosu. Ne morejo ne naprej ne nazaj, ne levo ne desno.

Kako po 40. letu spoznati moškega?

Verjemite, urbani mit, da imajo ženske po 40. letu več možnosti, da jih zadene letalo, kot da spoznajo moža, ne drži. Kako ga torej spoznati?

Starš otroku ni prijatelj!

Nimam miru, dokler ne napišem nekaj napotkov nam, staršem, glede tega, kar vse pogosteje slišim: "Trudim se biti prijatelj sinu, ki ima pet let."

To bi bilo v partnerstvu najbolj idealno

Moški bi radi pomagali. Pa jim ženske ne dovolimo. No, ni tako zelo hudo, četudi se kdaj povprašam, zakaj smo postale dame tako samozadostne. Kot vedno in povsod ima vsako dejstvo več pogledov in njim lastnih resnic.

5 poglavitnih razlogov, ki nas zadržijo v nezdravem razmerju

Če bi na primer ugotovili, da neka krema škoduje vaši koži, bi jo verjetno prenehali uporabljati. To bi bila racionalna odločitev. Kaj pa, ko pride do odnosov. Zakaj prav tu razum popolnoma odpove.

5 fraz, ki jih v razmerju ne želimo slišati

Besede lahko zelo bolijo, sploh, ko priletijo kot nenadna realizacija dejstev nekega odnosa, za katerega smo verjeli, da ima možnosti za uspeh. Katere so tiste fraze, ki jih zato v razmerju ne želimo slišati?

Znaki, da morda potrebujeta pomoč partnerskega svetovalca

Tudi razmerje lahko umre. Če se prepoznate v naslednjih partnerskih težavah, velja razmisliti o pomoči partnerskega svetovalca. 

4 sramotne situacije, ki jih morata prestati kot par

So ovire, ki jih kot par morata preskočiti. Majhne, a nepozabne. Trivialne, a nujne. So kot del odraščanja dveh oseb, ki predstavljata romantični par. Sta že doživela - in preživela - vse štiri?

4 napotki, kako se odlično ujeti v postelji

Včasih je težko razbrati, kaj si ženska v določenem trenutku želi v postelji. Naj vam pomagamo z naslenjimi štirimi nasveti. 

10 znakov, da je vajina zveza trdna in bo trajala

Ko se najdeta, se vama dobesedno meša. Metulji se preganjajo v vašem trebuhu, vse je zanimivo, prikupno, smešno ... Naj tako ostane. Preverita, kateri znaki kažejo, da je vajina zveza trdna (in jih ponavljajta vsak dan).

6 stvari pri ženskah, na katere moški lahko vplivate

Presenečeni? Ok, delno spremenite. Ampak vseeno preverite.

Znanost pravi, da je uspešno razmerje odvisno zgolj od dveh stvari

V čem je skrivnost zvez, ki kar trajajo in trajajo? Raziskave kažejo, da se partnerja v takšnih zvezah držita dveh preprostih stvari. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri