Preprosta vaja, ki briše gubice okoli oči

Obrazna joga resnično deluje! To je ena izmed odličnih vaj za brisanje gubic okrog oči. Preizkusite jo. 

Kako segreti vedno mrzle noge?

Zakaj imajo nekateri ljudje vedno mrzla stopala in zakaj tople nogavice ne pomagajo? Za vas imamo nasveti, kako jih v resnici "za vselej" segreti. 
None

Si brez statusa študenta ali dijaka? Ni panike, če imaš paket Mladi.

V paketu Mladi Zavarovalnice Vzajemna dobiš vse, kar rabiš – najcenejše dopolnilno zdravstveno zavarovanje in super ugodnosti. Poleg tega lahko s...

Dva odlična vira za nakup najbolj poceni letalskih vozovnic iz Slovenije in okolice

Če radi potujete, potem zagotovo veliko časa namenite iskanju najugodnejših letalskih vozovnic. Pri tem je dostikrat potrebno imeti srečo, pa...

12 stvari, ki jih morate narediti vsaj enkrat v življenju

Za vas imamo 12 predlogov, kako si zapolniti življenje, in še nekaj super idej, s katerimi bo življenje bolj zabavno. 

dm look vabi z jesenskimi trendi ličenja

Ženske poznamo moč ličil, s katerimi se lahko prelevimo iz zapeljivke v poslovno žensko, žurerko ali pa prijateljice navdušimo s svežim obrazom. Ne...

Zdravilna moč domačih živali

Tolažijo nas, vedno imajo čas, vabijo nas h gibanju in prekinejo začarani krog osamljenosti in žalosti – čisto vseeno, ali čivkajo, mijavkajo ali lajajo...

To se zgodi, če se za 30 dni odpoveste kavi in pijete samo vodo

Pitje vode je brez dvoma zdravo. Toda ali je res treba spiti do tri litre na dan? In kaj bi se zgodilo, če bi mesec dni pili samo vodo? Nobenih...

Ko Oplovci za snemanje oglasnih filmov izberejo Slovenijo

Avtomobilski izdelovalec iz Rüsselheima uvaja edinstven sistem storitev v Evropi!

10 hitrih namigov za sproščanje

Obstajajo čudovite in preproste metode, ki nam pomagajo hitro najti notranji mir. Brez velikih naporov, vendar z veliko zabave!

Negujte se z vonji mediterana ter sodelujte v NAGRADNI IGRI

ADRIA SPA je naravna kozmetika s hranljivimi in eteričnimi olji iz mediteranskega podnebja. Idealna nega za vsakodnevni SPA občutek.

Zen & fit izziv: Naredite nov korak v svojem življenju

Studio spremeni.se vam ponuja priložnost, da izzovete sami sebe in se prijavite na natečaj ter postanete član Akademije za vitalnost, kjer vas bodo vodili do boljšega počutja in fit postave.

Naučite se prisluhniti občutkom

Zakaj se po občutku v trebuhu odločimo hitreje in bolje kot po razumu. In zakaj je dobro, da se znova naučimo prisluhniti temu občutku.

Sproščanje s toplo vodo

Bi si radi načrpali novo energijo, ker imate še nekaj v načrtu? Ali se želite le dodobra sprostiti? Topla voda odlično sprošča. Če vodi dodate še vam najljubši dišeči dodatek, pa se boste počutili tako odlično, kot da bi ravnokar bili na blagodejni masaži. Nekaj dodatkov smo zbrali in preverili njihove učinke.

7 preprostih korakov, ki zagotavljajo uspeh

So vrtoglave ambicije res pot do uspeha? Strokovnjaki opozarjajo - namesto da se pehate za velikimi načrti, naredite naslednje ...

Bi lahko dan preživeli brez teh stvari?

So stvari, za katere vemo, da jih ni dobro početi, pa jih kljub vsemu počnemo. Še bolj pretresljivo je, kako pogosto počnemo stvari, ki jih pravzaprav ne želimo početi. Čas je za razmislek – bi lahko dan preživeli brez ...?

Otroški bazar bo z Avenijo dobrodelnosti pomagal otrokom iz socialno šibkih družin

Med 18. in 20. septembrom se bo na Gospodarskem razstavišču odvil že 10. Otroški bazar, največji sejem za družine v Sloveniji. Z Avenijo dobrodelnosti bo pomagal tudi otrokom v stiski do enakovrednih možnosti za razvoj.
None

Spektakularna predpremiera novega Audija A4

Audi, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Porsche Slovenija je pred več kot 500 povabljenimi gosti, predstavil novo generacijo modela A4 in Audi A4 Avant. Med nastopajočimi sta zablestela trenutno zelo vroča akrobata Filip in Blaž iz F&B Acrobatics, manjkala pa ni niti operna diva.

6 namigov, kako vam lahko uspe, da se boste bolj zavedali sedanjih trenutkov

Življenje je tisto, kar se dogaja v tem trenutku. Nekaj povsem jasnega in preprostega – in kljub vsemu zapletenega.

Za miren spanec

Ali cele noči široko odprtih oči sanjarite o tem, kako lepo bi bilo, če bi se končno enkrat dobro naspali?