Vitki v petih korakih

Ko vam hrana in trening prideta v kri, ne potrebujete nikogar, da bi vam stal ob strani. Rezultati in dobro počutje so tisti, ki vas vlečejo naprej.

Osredotočite se na to, kako vam bo uspelo

Ali ste kdaj pomislili, da se vam dogajajo stvari, o katerih razmišljate? Da se zgodi natančno tako, kot ste globoko v sebi razmišljali? Da se...

5 izjemno učinkovitih vaj za čvrsto zadnjico

Oblikovanje telesa je pravzaprav zadnje in za mnoge tudi najtežje delo. Univerzalnega pravila ni, tako pri hrani kot pri treningu je treba eksperimentirati...

Česa pred treningom ne smete nikoli pozabiti

Kadar želimo izgubiti odvečne kilograme ali pa preprosto lepo izoblikovati svoje telo, na začetku večino pozornosti usmerimo v izbiro učinkovite vadbe...

Osemstopenjski intervalni trening za čvrsto telo

Želite na treningu prihraniti nekaj dragocenega časa in hkrati učvrstiti telo? Lotite se 'norih 8'.

Vadba z lastno telesno težo ali vadba z utežmi?

Če bi rekli, da rezultati pri vadbi z utežmi ne morejo biti nikoli tako dobri, kot so lahko rezultati, ki jih dosežemo pri vadbi z lastno telesno...

Kaj vam najpogosteje oteži pot do cilja

Ko si v življenju postavite kakršen koli cilj, ki ga želite doseči, je vaša prioriteta spoznati ovire, sovražnike in negativne dejavnike, ki...

Krožni trening za čvrsto zadnjico

4 preproste vaje za čvrsto zadnjico. Izvajali jih boste brez prekinitve. Šele ko boste naredili vse štiri vaje, si lahko privoščite minuto odmora...

Skrivnost mentalne moči

Razmislite - kaj v vas je lahko ovira na poti do cilja?

Preproste vaje za oblikovanje postave

Če bi radi obdržali lepo obliko telesa, poleg aerobnih aktivnosti izvajajte vaje za moč. Z njimi boste oblikovali najbolj muhaste predele telesa: noge, ritko in pas.

Popoln fitnes trening

Obstaja trening, ki vam lahko pomaga, ne glede na to, ali ste stari 20 ali 80 let. Najprej pa morate prenehati misliti na to, da je obisk fitnes kluba namen­jen zgolj dviganju ali kolesarjenju. Popoln trening je namreč kombina­cija šes­tih različnih, a enako pomembnih dejavnikov.

6 učinkovitih vaj za krepitev celega telesa

Če ni časa za skok v fitnes, doma pa nimate opreme, poiščite najbližje stopnice, pripravite dve plastenki vode in mimogrede porabite odvečne kalorije ter okrepite telo.

Zakaj se je težko znebiti maščobe okoli pasu?

Dejstvo je, da nas vsak dodaten kilogram mrtve teže, ki je največkrat odgovor na premalo gibanja in neurejeno prehrano, ovira! Ta visi na našem telesu in mi jo moramo nositi s seboj, kamor gremo.

Razumevanje 'meritev napredka' in kako naprej, ko se 'ustavi'

O tem, zakaj so meritve s tehtnico in merilnim trakom tako pomembne smo že govorili. In tudi o tem, kako jih pravilno izvesti. Naslednji korak je vsekakor pravilno razumevanje izmerjenih rezultatov.

Kako shujšati v predel bokov?

Zaloge telesne maščobe, ki se kopičijo v predelu bokov in zadnjice se je treba lotiti s telesno aktivnostjo... A katero?

3 vaje za čvrsto telo

Čvrstega telesa ne boste dosegli samo z aerobnim treningom. V dnevni vadbeni program morate vključiti tudi vaje za moč, kot so vaje z lastno telesno težo in vaje z utežmi.

Video: Vaje med tekom ali hojo

Vaje predstavljajo preprost trening za večjo skupino mišič, obenem pa pri izvajanju ne potrebujete nobenega rekvizita in so zato odlična popestritev pri teku ali hitri hoji.

4 dejavniki, ki vplivajo na ponovno pridobivanje telesne teže

Raziskave pravijo, da je konec aprila najpogostejši čas za začetek diete in da želi kar 82 odstotkov žensk do poletja shujšati vsaj 5 kilogramov. Pazite se naslednjih 4 pasti, da vam tik pred poletjem ne bo treba ponovno na dieto.

Zakaj je maščoba na trebuhu tako 'trdovratna'?

Naš videz je danes postal nekaj, kar zelo določa, kam spadamo oziroma kateri skupini ljudi pripadamo. A najprej moramo razumeti nekaj dejstev. Tudi o tem, kako 'izgubiti trebušček'.

Ste ostali brez motivacije?

Odločitev, da bi postali aktivni, ni težka. Vztrajati nekaj časa tudi ni pretežko. Najtežje je vztrajati daljše obdobje. Lotite se sprememb in spoznajte napake ter ovire, ki bi vam lahko spet uničile dober namen.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri