Vas je strah staranja?

Trdno verjamem, da z življenjskimi izkušnjami nabiramo modrost. In z vsakim dnem smo starejši, pa recimo tudi modrejši.

Se pred reševanjem težav radi zatečete v samopomilovanje

Kot že sama beseda pove, se posamezniki pred reševanjem težav radi zatečemo v samopomilovanje. Smilimo se sami sebi in se pomilujemo, kako nam...

Kaj je starševstvo nove dobe

Tu ne gre za permisivno vzgojo, kjer se otroku ne postavljajo meje, niti ne gre za represivno vzgojo, kjer se otrokov potencial zatira.

Ali razmišljate o partnerju kot o lastnini?

Ste se kdaj zalotili, da menite oziroma ste prepričani, da je vaš partner vaša lastnina?

Skrivna zaslepljenost v zvezi

Danes razmišljamo o zaslepljenosti, predvsem tisti nori zaljubljenosti, ki prepreči, da bi videli realno sliko in bolj realistično podobo partnerja.

Zakaj kritika boli tudi takrat, ko je dobronamerna?

Zakaj je ljudje preprosto ne sprejmejo kot nekaj, iz česar se lahko učijo ali z njo celo izboljšajo sami sebe? Ali pa vsaj kot iskren poskus pomoči?

S pogledom lahko povemo vse

Ste že kdaj doživeli 'tisti' pogled? Ko ti nehote postane vroče, obraz ti prelije rdečica in začneš težko dihati? Ko se stopiš. In hočeš še takšnih...

Kdo so to prave ženske?

Prava ženska je tista dama, ki izžareva svojo notranjo samozavest in obenem nežnost, ženskost. Tokrat raziskujemo, kaj naj bi bilo značilno...

Zavezništvo same s seboj

Kdo bi moral biti sebi najpomembnejši? Teoretično, seveda, ti sam. V realnem življenju pa ni tako, kajne?

Molk težav ne odpravi, le okrepi jih

Pogovor je srce vsakega odnosa. Problem lahko sicer pozabimo ali se pretvarjamo, kot da ga nikoli ni bilo, vendar bo potem naš odnos krhkejši in v njem se ne bomo več počutili varne.

Pomagajmo materinskim domovom in varnim hišam skupaj s P&G in Hoferjem

Z majhnimi koraki lahko naredimo spremembo v življenju žensk, ki zaradi različnih razlogov bivajo v materinskih domovih in varnih hišah.

Znebite se negativnih misli, če želite izgubiti odvečne kilograme

Kadar kar ne moremo shujšati, je velikokrat krivo tudi naše nezavedno razmišljanje.

Zakaj se bojimo sprememb

Pomislite in si priznajte. Ste človek ustaljenih ritmov in potrebujete čas, da se za nekaj odločite, saj vam spremembe niso blizu? Ali pač lahko v hipu sprejmete neko odločitev in skočite na glavo v spremembo?

Imate občutek, da drugi od vas zahtevajo preveč?

Posojate prijateljem denar, a ko ga potrebujete zase, ga nimate dovolj? Večkrat stojite v vrsti na pošti ali v trgovini in se kdo preprosto postavi pred vas? Ste neprestano nezadovoljni, se ne cenite dovolj, ker vsi od vas dobijo vse, a vi vedno ostanete brez vsega?

6 psiholoških trikov, ki pomagajo do boljših rezultatov

Predstavljamo šest trikov Briana Wansinka, profesorja na univerzi v Cornellu, ki se ukvarja z navadami prehranjevanja Američanov in triki marketinga prehrambne industrije.

Zakaj tako pogosto sledimo napačnim sanjam

Velike spremembe v življenju niso lahke, kajti navade in vsakodnevni tempo delujeta proti temu. Toda s tem, ko usmerimo pozornost nase, kakšni hočemo biti, nase v prihodnosti, se zna zgoditi, da boste presenečeni nad tem, kaj lahko dosežete.

Najbolj navdihujoči citati športnih legend

Te izjave športnih legend, kot so Pele, Michael Jordan in drugi, so se z zlatimi črkami zapisale v zgodovino. Naj vam bodo v navdih.

Ali resnično vemo, kaj je samozavest?

Vedeti, kdo si in kaj si želiš ter tudi živeti tako. Suvereno in pogumno stopati skozi življenje. Zaupati, da bo vse v redu, da si se prav odločil. Veš, da delaš prav, ker si se TI tako odločil. Poslušati mnenja drugih in kdaj tudi spremeniti svoje. Spoštovati in sprejemati sebe. In druge. Vse to in še več je skrito v besedi samozavest.

5 namigov za več poguma in zaupanja vase

V življenju se vsak želi dokazati. Toda nekaj drugega je, če smo zato stalno pod pritiskom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri