Odličen test: Kakšen tip moškega vam najbolj ustreza?

Dobro je vedeti, s kom lahko najdete pravo srečo. Ta kratek test vam bo pomagal pri tem.

6 stvari, ki jih potrebujete, da uspete!

Najboljši prodajalec na svetu Joe Girard ima za vas šest preprostih nasvetov, kako uspeti v vsemu, kar si zastavite. 

19 stvari, v katerih so ženske dokazano boljše od moških!

Prav gotovo so ob tem naslovu vsi moški pomislili na klepetanje in nakupovanje, a dejstvo je, da ženske v številnih stvareh prekašajo svoje moške...

Pet znakov, da vas zakon ne osrečuje

Znanstveniki so odkrili, da od 55 do 65 odstotkov ločitev doleti stabilne, a ne preveč srečne zakone. Prav zaskrbljujoč je tudi podatek, da 34...

Ekstrovertiranost vs. introvertiranost - moč tihih v svetu glasnih

Ekstrovertiranost in introvertiranost sta dve lastnosti, po katerih zagotovo ne bi smeli soditi ljudi. A med ljudmi nekako vlada mišljenje, da...

Skrivnost neustavljivega izžarevanja

Gotovo poznate vsaj eno žensko, ki je vedno in povsod deležna izjemne pozornosti. Moški se kar vsi po vrsti zaljubljajo vanjo. Ljudje vedo o...
Vpliv čusten na naše zdravje

Kako čustva vplivajo na zdravje

Če dlje časa ostanemo pod vplivom negativnih čustev, kot so žalost, bes, pomanjkanje ljubezni, volje, želje in življenjskih ciljev, potem se...

Kako komuniciramo – odrasli, bodimo otrokom zgled

Ali kakovostno preživljate čas z otroki? Zadnje čase veliko beremo in slišimo o tem, kakšni so današnji otroci, kako so nasilni in podobno. Redko...

Samospoštovanje je temelj za kakovostno življenje

Stojim na prehodu za pešce in čakam na zeleno luč. Na drugi strani ceste opazim, da se v enem od blokov odprejo vhodna vrata in iz bloka pogleda gospod.

5 skrivnosti ženstvenosti

Ženstvenosti se ne da doseči s treniranjem ali je zgraditi. To je stanje, ki se živi in v katerem se uživa.

Kako šolarja motivirati za učenje

Ni se lahko vsak dan spraviti k učenju. Kako otroka po počitnicah spet pripraviti, da ga bodo zanimale šolske torbe, in predvsem, kako ga naučiti delovnih navad?

Žalovanje, ki ne preneha

Ob izgubi drage osebe je čustveni odziv žalovanje. Smrt zakonca, partnerja, starša, otroka, prijatelja ali prijateljice in druge ljubljene osebe pahne posameznika v labirint težkih čustvenih odzivov, ki navadno trajajo leto ali dve.

Ali obstaja sanjski moški?

In če menite, da obstaja, kakšen bi bil vaš? Bi bil visok? Črnolas ali svetlolas? Modre, zelene ali rjave očke? Mišičast ali je sprejemljiv tudi trebušček? Kakšen pa naj bi bil kot osebnost? Pogumen, samozavesten, zaščitniški?

8 zlatih pravil vzgoje

Starši se pogosto znajdemo v konfliktu z otroki, pri čemer imamo pogosto občutek, da imamo nasproti ne le enakovrednega, ampak celo močnejšega nasprotnika.

Ali obstaja razlika med 'odpustiti' in 'oprostiti'?

Kakšna je razlika med pojmoma odpustiti in oprostiti? Nekaj časa nisem vedela niti sama, nato pa sem začela o tem bolj poglobljeno razmišljati.

Krivda - občutek, ki velikokrat usmerja naše odločitve

Krivda je naš vsakodnevni spremljevalec, vendar se je velikokrat sploh ne zavedamo. Tako se v najslabšem primeru zgodi, da nas zasužnji in da se počutimo krive tudi na tistih področjih, za katera nismo odgovorni, ki se nas ne tičejo.

Postali ste samski – kako naprej?

S partnerjem sta šla narazen. Odvisno od tega, kaj je bil razlog za razhod, so vaši občutki lahko žalost, jeza ali pa morda olajšanje. Kakorkoli, v vsakem primeru je dobro, da si po prekinitvi odnosa vzamete nekaj časa zase in se pripravite na nov odnos.

Rezanje popkovine s strani staršev

Mogoče se sliši nenavadno, a je čisto preprosto. No, naj bi bilo, pa v resnici nikoli ni.

Prijateljstvo med spoloma

O večni problematiki in dilemi, ali je možno prijateljstvo med moškim in žensko.

Kako premagati strah pred uspehom

Strah je čustvo, ki nas opomni, da je pred nami neka nevarnost, in nas želi pred tem obvarovati tako, da nas 'odvleče' proč od povzročitelja strahu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri