Brezplačna delavnica: Pomen prepričanj in pričakovanj pri porodni izkušnji

V čast svetovnemu tednu doul - obporodnih spremljevalk - pri Materinskih krogih v Rdečem Šotoru pripravljajo brezplačne dogodke in delavnice za Mame vseh vrst. Vabljeni na brezplačno delavnico Pomen prepričanj in pričakovanj pri porodni izkušnji.

Brezplačna delavnica: Porod kot obred prehoda

V počastitev mednarodnemu tednu doul - obporodnih spremljevalk - pripravljajo pri Materinskih krogih brezplačne delavnice in dogodke za Mame vseh vrst.

Kako naj nosečnice skrbijo za lepoto svojega telesa in obraza?

Hormoni podivjajo, koža se več ne masti, organizem doživlja temeljit pretres. Koža nosečnic je lahko zelo občutljiva, zato potrebuje posebno nego.

Predavanja: O spanju in uspavanju dojenčkov ter malčkov

Spanje je osnovna človekova potreba, pa vendar je spanje pri otroku drugačno kot pri odraslem - to vključuje prebujanje tudi ponoči. Na predavanju se...

Kako preprečiti jutranjo slabost

Jutranja slabost v prvem trimesečju predstavlja težave mnogim nosečkam. Ste za to, da ji enkrat za vselej pokažemo zobe?

Nosilke za dojenčke - zakaj so tako koristne za otrokov telesni in čustveni razvoj

Urška Podvršič, diplomirana psihologinja in svetovalka za nošenje otrok Trageschule Dresden, nam je razkrila, zakaj so nosilke tako koristne za...

Brezplačna delavnica: Čas za mamo

Prihod novega družinskega člana nas lahko tako prevzame, da povsem pozabimo nase.
Otroci

Raznovrstna prehrana za najmlajše

V prvih mesecih po rojstvu je za otroka najboljša izbira hrane in pijače zanesljivo materino mleko. Prva tekočina, ki jo novorojenček dobi iz...

Kako se znebiti odvečnih kilogramov po porodu?

Naša uporabnica sprašuje, kako bi se lahko čim prej znebila kilogramov, ki jih je pridobila med nosečnostjo in se jih tudi dalj časa po porodu ne more znebiti.

proMAMA 2014 - za ženske s hudo (ob)porodno izkušnjo

Pridružite se, če vsaj na nekatera od naslednjih vprašaj odgovorite z DA ...

Zdrav jedilnik za zdravo nosečko

Zadosten vnos kakovostnih hranil pred nosečnostjo in med njo je temelj za zdravo rast in razvoj otroka.

Recept: Domač sladoled za nosečke

V vročih poletnih dneh se priležejo tudi sadne (sladke) pregrehe.

Priprave na porod v Rdečem šotoru

V naši družbi je porod včasih zreduciran le na medicinski dogodek, vendar je porod veliko več kot to.

Hujšanje po porodu

Po porodu je še posebej težko doseči želeno telesno težo, to pa predvsem zaradi delovanja hormonov in časovne organizacije.

Brezplačna delavnica za nosečke: Energetska nosečnost

Ženska doživlja med nosečnostjo in v materinstvu globoke in temeljne transformacije – telesne, čustvene in mentalne, ki so s strani okolice pogosto neopažene. Na delavnici boste spoznavale prav te transformacije in se naučile, kako se soočati z izzivi nosečnosti, poroda in poporodnega obdobja.

Orgazmični porod – vez med porodom in spolnostjo

Porod je del spolnega cikla ženske. Spolni cikel ženske zaznamujejo tako imenovani krvni misteriji – prva menstruacija, porod in menopavza. Vsi trije so povezani z žensko plodnostjo.

Video: Zdrava in aktivna nosečnost

Nosečnost bodoči mamici prinaša veliko novih izkušenj in sprememb, a večini je skupna radost, ki jih spremlja že med nosečnostjo, zagotovo pa je občutek, ko novorojeno dete leži na prsih mamice neverjeten in se ga z besedami le težko opiše.

Svetovni teden doul 2014

Materinstvo je privilegij v osebnih preobrazbah ženske in velik ter odločen korak v življenju. Porod jo nepovratno spremeni. Lahko je najmočnejši trenutek, v katerem izkusi in najde svojo moč in se poveže z modrostjo vseh svojih prednic. Kaj se zgodi, če ji je to odvzeto?

Masažna ploščica za trebušček brez strij

Čas je za lepotičenje najlepših nosečniških trebuščkov.

Imate občutek, da vaš otrok premalo spi?

Vabljeni na predavanje in pogovor o spanju in uspavanju dojenčkov ter malčkov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri