10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice

Če posvojite te navade, boste neustavljivi

Če posvojite te navade, boste neustavljivi (foto: profimedia) profimedia
17. 8. 2019

Koliko kljukic lahko že naredite na spodnjem seznamu?

Neustavljivi ljudje …
  • So vedno pripravljeni. Učijo se in nabirajo informacije o vsem možnem, zato se zdi, da jim skoraj nobena situacija ne more zamajati nog. Vedno vedo, kaj storiti. 

  • Niso nikoli zadovoljni. Ne govorimo o samopodobi, ampak o tem, da ne počivajo na osvojenih zmagah, vendar oprezajo za novimi. Trudijo se postati boljši, kot so bili včeraj. 

  • Imajo vse pod nadzorom. To velja tako za delo, kot za opravke, finančno stanje pa tudi njihova čustva in odnose. Sproti analizirajo svoje občutke in rešujejo težave takrat, ko se pojavijo. Ne prestavljajo jih na jutri in ne dovolijo, da bi postale večje. 

  • So zvesti sami sebi. Ne lažejo si, da je vse v najlepšem redu in si ne dajejo lažnih upov. Vedno si govorijo resnico in stojijo za svojimi vrednotami. Ne sklepajo kompromisov o tem, kar postavljajo na prvo mesto in se zavzemajo za vse, kar imajo radi. 

  • Ne tekmujejo z drugimi. Ne ozirajo se na to, da drugi tekmujejo z njimi, saj se raje osredotočijo nase. Kako bodo postali še boljši, okrepili svoje šibke točke in prišli dlje? Energijo vlagajo vase. 

  • Iščejo priložnosti za izpopolnjevanje znanja. Po naravi so radovedni in iščejo priložnosti, iz katerih bi se lahko naučili kaj novega. Brskajo po knjigah, radi prisluhnejo drugim, imajo nenavadne hobije in odpirajo vprašanja, ki drugim običajno ne padejo na pamet. 

  • Se ne bojijo porazov, saj jih te dvignejo še višje. Iz napak se raje učijo in morda naredijo boljšo idejo, ki jih pripelje do uspeha. Zapomnite si, da v večini govorimo le o zgodbah o uspehu. Tudi svetovno znane znamke so naredile nekaj kiksov, vendar se spomnite tega, kar vam je pri njih všeč. 

  • So vedno motivirani. Natanko vedo, za kaj se borijo in kaj želijo doseči, zato prebrodijo težke čase, saj za njimi posije sonce. Ne ustavijo se, ko padejo, saj imajo dober razlog, da se ponovno postavijo na noge. Lahko jih vidite pasti, a nikoli odnehati. 

  • Pustijo, da opravljeno delo govori o njih. Namesto, da bi govorili o svojih uspehih, vložijo trud in naredijo najbolje, kot zmorejo. Ljudje bodo sami govorili o tem, kar ste naredili dobro, zato se le potrudite, da boste vedno dali vse od sebe. 

  • Se obdajo z ljudmi, ob katerih se počutijo dobro. Ne živijo v preteklosti in zato izpustijo ljudi, ki bi jih držali tam. Prav tako se otresejo toksičnih ljudi, ki s seboj nosijo samo negativnost. Držijo se reka, da smo skupek petih oseb, s katerimi preživimo največ časa, zato poskrbijo, da izberejo prave osebe.

Preverite tudi: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri