Kako mit brezpogojne ljubezni škoduje našim odnosom

Ideale je preprosto prodati. Imajo čudovit prizvok, dišijo po nečem božanskem in igrajo na naše največje psihološke primanjkljaje.

5 vprašanj, ki vam bodo razkrila, ali vas vodi ljubezen ali poželenje

Zvezde se vendarle izkažejo, planeti se primerno postrojijo, vsi prijatelji in prijateljice dajo zeleno luč, še starši ne sopihajo v obupu razočaranja...

7 nasvetov za zmenek, ki ne bo izropal vaše denarnice

Lepe restavracije, gledališke predstave, kino in izleti so čudovita doživetja, vendar morate za vse to odšteti nekaj denarja. Če si malce dražji...

Ne prekinite razmerja, dokler se ne vprašate teh 6 stvari

Nihče ne začne razmerja z mislijo, da se bosta nekoč razšla. Vendar se vsak kdaj znajde v situaciji, ko so ovire prevelike in je edina možnost ta...

8 nasvetov s katerimi se bosta ponovno zaljubila

Tudi, če sta še vedno zaljubljena, vedno obstajajo načini, da ogenj ljubezni zagori še močneje. Spomnite se, kje sta se prvič srečala, skupaj poglejta...

Zdrav način spoprijemanja z zavrnitvijo v ljubezni

Ob končanem razmerju nas pogosto oblijejo negativna čustva. Samozavest izpuhti, počutimo se razočarane. Vendar ni konec sveta! za dežjem vedno posije...

7 drobnih stvari, s katerimi bosta utrdila zvezo

S partnerjem lahko preko pravilnega reševanja težav zvezo utrdite. Preverite, kako ... Tu je 7 drobnih stvari, ki jih lahko naredite, da se bosta...

7 stvari, ki jih moški najprej opazijo pri ženskah

Prepričani smo, da vas zelo zanima, kaj je tisto, kar moški najprej opazi na ženski. So to polne ustnice? Boki? Nova pričeska? No, moških v...

Kako zapeljevati s trezno glavo

Pristopiti do osebe, ki vam je všeč, ni vedno lahko. Kaj reči, katere gibe uporabiti in kakšno pijačo izbrati? Marsikdo najraje poseže po alkoholu, saj sprosti misli in daje občutek, da lahko osvojimo svet. Preberite 4 nasvete, s katerimi boste lahko zapeljevali tudi ob jagodnem soku. 

5 stvari, ki jih počne moški, ki resnično ljubi

Pričakovanja v zvezi so včasih zelo visoka. Posledično tudi razočaranja. Želi si več pozornosti, šopek vrtnic kar tako ... Medtem pa tisto najbolj pomembno pogosto ostane neopazno. Od danes bodite pozorni na naslednjih 5 stvari.

Lastnosti, ki odvračajo moške (in niso povezane z videzom)

"Kaj delam narobe," je vprašala potem, ko je že sedmič v eni uri pogledala na telefon, ali se je morda tam zgodilo sporočilo nekega gospodiča, s katerim sta si pred že več kot tednom dni v znani ljubljanski restavraciji romantično razdelila čokoladni sufle z jagodnim prelivom in potem še račun.

Ponovno zanetite ogenj strasti

Natrpani urniki, življenje polno stresa in slabe prehranjevalne navade lahko zelo slabo vplivajo na kvaliteto spolnega življenja posameznika. Se tudi vam dogaja, da ne čutite poželenja? V nadaljevanju vam ponujamo nekaj praktičnih nasvetov, s katerimi boste ponovno prižgali ogenj strasti in izboljšali vaše spolno življenje.

8 stvari, ki jih v odnosih ne smete tolerirati

Vsak si zasluži spoštovanje, sočutje in ljubezen. Če slednjega ni, premislite o smiselnosti odnosa.

5 znakov, po katerih prepoznate čustvenega mazohista

Poslušam njeno zgodbo in zazdi se mi, da sem jo že slišal. V glavi premečem podrobnosti, jih sestavim nazaj v pregledni mozaik in takrat se mi posveti – jasno, da sem to zgodbo že slišal.

4 spregledane navade, ki uničujejo razmerja

Če bi sto ljudi vprašali, zakaj je razpadlo njihovo zadnje razmerje, bi verjetno dobili sto različnih odgovorov. A kljub temu se zdi, da razmerja običajno razpadajo zaradi enih in istih razlogov.

So si samski sami krivi?

Obstaja kar nekaj dobrih razlogov, da je človek samski. Morda se pač ne želimo osredotočiti na načrtovanje družine in partnerski odnos, imamo za sabo ločitev ali pa bi radi bolje spoznali sami sebe.

Kakšna je (v očeh moških) idealna ljubica?

Skoraj pol milijona moških je povedalo, kakšne lastnosti bi imela njihova idealna ljubica.

Pri kateri starosti se je najbolje poročiti?

Študija ameriškega sociologa je razkrila, pri katerih letih se poročijo pari, katerih zakon zdrži najdlje. 

3 pomembni nasveti, kako graditi na trdni zvezi

Pari, ki so premagali težave, obdaja poseben čar, njihov odnos pa je videti utrjen in dozorel. Tu so 3 pomembni nasveti, ki jih upoštevajte, da se ne znajdeta v krizi ali ko se znajdete v krizi. Ljubezenske težave so lahko tudi priložnost za novo ljubezen.

Kako lahko preprečite varanje?

Varanje je pogosto pojav v partnerskem odnosu. O tem, kako ga lahko preprečimo, piše izkušena partnerska svetovalka Melita Kuhar.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri