8 znakov, ki kažejo na zdravo razmerje

Vsako razmerje je drugačno in na srečo nimamo vsi istih navodil, kako najti pravo pot, saj si vsak par izbere svojo. Obstaja pa nekaj napotkov, ki potrjujejo, da imate zdravo zvezo.

10 stvari, ki si jih ženske želijo slišati od svojega partnerja

Dejanja povejo več kot 1000 besed, kar pa ne pomeni, da tisto, kar rečemo, nima pomena v vajini zvezi.

Tega nikakor ne počnite na prvem zmenku

Ker so prvi zmenki že po naravi nerodni in nemalokrat povzročijo nelagodje, jih ne otežite še s temi napakami.

12 stvari, ki se zgodijo, ko najboljši prijatelj začne z novim razmerjem

Če smo iskreni, tudi sami na začetku novega razmerja manj časa posvetimo najboljšemu prijatelju in več svoji novi sorodni duši. A z novo ljubeznijo pridejo...

Kaj je pravi razlog, da se s partnerjem neprestano prepirata?

Ne skrbite, če se tu in tam spreta. To v splošnem pomeni, da vam je mar za razmerje in želite razčistiti stvari. Kadar pa je prepir na sporedu vsak...

5 znakov, da sabotirate vaše novo razmerje

Najboljša stvar novega razmerja je, da je še čisto in nepopisano. V zraku visi veliko obljub in potenciala. Tudi če se v prejšnji zvezi ni izšlo...

Zakaj so lepa dekleta samska?

Zagotovo ste že srečali osebo, za katero bi rekli, da ima vse: je dobra prijateljica, v službi ji gre odlično, bistro rešuje probleme in je nenazadnje...

9 znakov, da je vaš partner obseden z nadzorom

Rek ljubezen je slepa, je v nekaterih pogledih resničen. Ko smo zaljubljeni, vidimo tisto, kar želimo videti in ignoriramo partnerjeve napake. Vendar...

5 načinov, da s svojo bivšo spet najdete skupno pot

Celo tiste ženske, ki se v zvezah ne ozirajo na pravila, se spoštljivo klanjajo najmogočnejše­mu med vsemi: Nikoli in nikdar ne padi v naročje bivšega!

Ključ do poželenja v dolgotrajnem razmerju

Kdaj se vam zdi partner najbolj privlačen? To je vprašanje, ki ga je Esther Perel, partnerska svetovalka, postavila v več kot 20 državah, ki jih obiskala v zadnjih nekaj letih. In prišla do zanimivega zaključka. Kdo so pari, ki ohranjajo poželenje ...

14 znakov, da je varno odpustiti partnerjevo nezvestobo

Prevaral/a vas je. Niste pričakovali, mogoče ste sumili, predvidevali … A se je zgodilo. Odpustiti ali pustiti? Če prepoznate teh 14 znakov, so možnosti, da popravite zvezo, kar precejšnje.

Test za razmerje: Počitnice v dvoje

Potovanja širijo obzorja, obogatijo življenje z novimi izkušnjami in pustijo lepe spomine. Kadar potujeta kot par, pa je to lahko pravi test za trdnost razmerja. Preverite, zakaj.

Preden rečete usodni da, si zastavite teh 10 vprašanj

Obljubiti zvestobo ni kar tako. Zaprisežete se, da boste nekomu do konca življenja stali ob strani, vztrajali z njim/njo v težkih trenutkih in ga/jo vedno ljubili. Pred to pomembno prelomnico si zastavite nekaj vprašanj.

Naj ostanem ali grem? Tu so prepričljivi znaki, ki so vam lahko vodilo do odgovora, ki ga iščete

Vsako razmerje ima svoje vzpone in padce. Tu in tam pa se pojavijo trenutki, včasih celo obdobja, ko naše prepričanje v odnos začne pehati in se začnemo poigravati z mislimi o nečem drugem. O tem, da to ni tisto najboljše za nas.

6 nasvetov za spogledovanje, če ste se naveličali biti samski

Včasih je biti samski sreča, saj lahko počnete karkoli si zaželite, ste spontani in je razmerje nekaj, česar v tistem trenutku ne potrebujete. Če začnete pogrešati crkljanje in spogledovanje, pa uporabite katerega izmed teh nasvetov.

Skrivnost do srečnega razmerja je preprostejša, kot si mislite

Poznate pravo skrivnost do srečnega razmerja? Naj vam namignemo: je veliko preprostejša, kot ste si morda mislili.

10 zlatih pravil novega razmerja

Ste na začetku novega razmerja? Potem morate poznati teh 10 pravil, ki vam bodo pomagala, da bo to trajalo čim dlje.

12 znakov, da ste ravnali prav, ko ste končali razmerje

Končati razmerje je naporno in boleče, vendar po nekaterih koncih čutite olajšanje. Preverite, ali ste bili v toksičnem razmerju in ste ravnali prav, ko ste končali zvezo. 
None

7 načinov, kako lahko praznujeta obletnico zveze

Z obletnicami je vedno težje. Dlje kot sta skupaj, manj idej imata, kako praznovati naslednjo, ki bo po možnosti prekosila prejšnje leto. Večerja je verjetno že izrabljena možnost, zato preverita, kaj lahko še počneta.

Resnica, ki se skriva za zaljubljenostjo

Zaljubljenost ima nad nami veliko moč. Čutimo metuljčke v trebuhu, delamo trapaste stvari in ne vidimo, kaj se dogaja okrog nas. Zakaj se vedenje tako spremeni?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri