Odnosi, Seks - Aktivni.si

Stvari, ki vam jih ne bo povedal nihče o prijateljstvu med moškim in žensko

Ste že razmislili o koristnosti takšnega prijateljstva? Kot ženska menim, da je to vredno.

Astrološka znamenja, ki varajo najpogosteje

Če gre verjeti naslednji analizi, bomo horoskopu odslej posvečali veliko več pozornosti.

4 znaki, da se morata raziti

Življenje nam postavlja nešteto izzivov in ljubezenski odnosi niso nobena izjema. Prepoznajte znake, ki kažejo, da sta zašla v slepo ulico.

6 skrbi v odnosu, ki so povsem odveč

Tako kot imate dobre in slabe dneve v službi ali v splošnem počutju, tako boste vedno imeli tudi slabe in dobre dneve v še tako čudovitem ljubezenskem...

Kako v manj kot petih minutah ugotovite, ali je prava

Recimo, da vam je, kakor se temu pravi, padla sekirica v med.

Napake samskih pri iskanju razmerja

Zagotovo vsi poznamo kakšno samsko osebo, ki že leta in leta skače iz enega kilavega razmerja v drugo, kar na koncu analitično oceni kot posledico...

5 stvari, ki jih počne moški, ki resnično ljubi

Izkazovanje čustev na vsakem koraku, šopek rdečih vrtnic kar tako ... Pričakovanja so zelo visoka. Posledično tudi razočaranja. Medtem pa tisto najbolj...

Kaj moški resnično iščejo pri ženskah

Morda je najbolj presenetljiva stvar, ki sem jo odkril, ko sem (zdaj že kar lep čas nazaj) prekoračil magično mejo tridesetih let in pričel do konceptov, kot so ljubezen, razmerje in predanost, pristopati z nekoliko manj strahu, precej manj odpora in predvsem veliko bolj odprtimi mislimi (ter ušesi) ta, da imajo ženske o tem, kaj moški pričakujemo od žensk, popolnoma napačne predstave.

Kdo je seksualno najbolj zadovoljen?

Na to, kako pogosto se ljubimo in kako zadovolj(e)ni smo, vplivajo mnogi dejavniki.Kaj, poleg vzajemne privolitve in privlačnosti, še naredi seks ... tako izjemen?

Srečni pari razkrili skrivnosti za uspeh

Če se hočeš naučiti katerekoli obrti, greš na učne ure k mojstru. Zato je bilo nadvse smelo, da so za najboljše nasvete glede romantičnih odnosov vprašali tiste, ki jim gre to zelo dobro od rok.

4 znaki, da ste morda v napačnem razmerju

Uspeh ljubezenskega razmerja je odvisen od obeh partnerjev. Pogosto ni vzajemen in lahko se nam zgodi, da v njem zbledimo, se izgubimo in zaman razdajamo.

Zakaj je nujno, da z bivšimi partnerji prekinemo vse stike?

Psihologi pravijo, da je vsaj šest razlogov, zakaj moramo prekiniti vse stike z bivšimi partnerji.

Zakaj je lahko super, da ste se z nekom razšli?

Razhodi in prekinitve zvez bolijo. Zelo. Srčna bolečina je ena najmočnejših bolečin, ki se včasih zdi tako neznosna. A prav ta bolečina lahko postane tudi največji dar, če jo pravilno razumemo.

Kako odločitve, ki jih vsakodnevno sprejemamo, vplivajo na življenja tudi drugih ljudi

Ste se kdaj zalotili, da razmišljate o tem, zakaj se vam je nekaj zgodilo?

Lastnosti, ki odvračajo moške (in niso povezane z videzom)

"Kaj delam narobe," je vprašala potem, ko je že sedmič v eni uri pogledala na telefon, ali se je morda tam zgodilo sporočilo nekega gospodiča, s katerim sta si pred že več kot tednom dni v znani ljubljanski restavraciji romantično razdelila čokoladni sufle z jagodnim prelivom in potem še račun.

Skrbi, s katerimi se moški ukvarjamo pred in med seksom

"Vam je popolnoma vseeno," mi je zabrusila skozi rahlo paro, ki se je vila iz njenega zelenega čaja. "Vi samo pridete z erekcijo in vas nič ne briga. Ženske pa se obremenjujemo s tisoč stvarmi, od tega, kako smo videti, kaj si mislite o našem telesu, kaj si mislite o našem perilu, ali smo dobro depilirane – tisoč stvari nam gre po glavi."

Zakaj srečni pari ne delijo svojega življenja na družbenih omrežjih?

Živimo v zanimivih časih, ko objave na profilih družbenih omrežji pogosto pomenijo več kot to, kar se dogaja v realnosti.

Odnosi: Zmaga za oba

Win–win se uporablja v poslovnem žargonu, pa sem to frazo prenesla še v svoje delovanje in svetovanje. Kaj to pravzaprav pomeni? Skozi komunikacijo in sodelovanje lahko na primer v partnerskem odnosu dosežemo določeno stopnjo konsenza, se pravi soglasja, in si s tem utremo pot do rešitve, ki bi bila zadovoljiva za oba.

Lekcije, ki se jih učimo skozi propadle odnose

Odnosi so najboljša učilnica, kjer se učimo o sebi in življenju. Skozi njih se klešemo in postajamo vedno bolj zreli, močni in zavedni samega sebe.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri