7 načinov, na katere se s partnerjem še bolj povežeta

Razmerje ni nekaj, kar zgradiš in pustiš, da traja večno. Potrebna so nenehna prizadevanja, negovanje, sklepanje kompromisov, popuščanje … Da še bolj utrdita zvezo in poglobita odnos, upoštevajta naslednje nasvete.

Horoskop: 5 najbolj čustveno nedostopnih astroloških znamenj

Astrološko znamenje lahko ima veliko večjo vlogo pri tem, kako biti bolj čustveno dostopni, kot si morda mislite.

Razlika med zagledanostjo in varno navezanostjo

Ena izmed raziskav je uvedla metodo merjenja konstruktov zagledanosti in navezanosti v romantičnih odnosih in kakšne občutke ustvarjata.

5 znakov, da je šel prvi zmenek po zlu

Kolikokrat ste kljub nesigurnemu notranjemu občutku sprejeli povabilo na drugi in tretji zmenek, pa se je na koncu izkazalo, da vama ni usojena skupna...

5 stvari, s katerimi vam partner izkazuje ljubezen

Ko smo zaljubljeni, bi za drugo osebo naredili marsikaj, da nam le nakloni nekaj svojega časa. Štejejo pa tudi dejanja, ki sledijo po tem, ko...

Ideje za spomladanski aktivni zmenek

Zakaj ne bi sončnega in vedno toplejšega vremena s partnerjem izkoristila za zmenke, ki vaju bodo sprostili in utrdili zvezo? Pripravili smo nekaj...

6 načinov, kako ugotoviti, da niste več zaljubljeni v partnerja

Za par verjetno ni hujšega od tega, da eden izmed njiju pove, da ga ima rad, ni pa zaljubljen vanj. In ko pride tisti zastrašujoči: »Lahko ostaneva...
None

So samski ljudje v nekaterih pogledih srečnejši od vezanih?

Nimajo nekoga, ob komer se zbudijo, jih dopolnjuje in preseneti z zajtrkom v postelji, česar si občasno zagotovo želijo. V nekaterih pogledih pa...

Tega ne počnite pred in po spolnem odnosu!

Nekaj preprostih, vendar pomembnih napotkov, ki bodo pripomogli k boljšemu počutju pred in po spolnem odnosu. 

3 nevsakdanje spolne prakse, ki koristijo vašemu zdravju

Vam kri po žilah požene kakšna deviantna spolna praksa, ob kateri drugi ljudje neodobravajoče odkimavajo? Znanost pravi, da je verjetno dobra za vaše zdravje.

Zato morate negovati odnose z najboljšimi prijatelji

Da so najboljši prijatelji nekaj posebnega, se zavemo predvsem takrat, ko imamo težave ali potrebujemo nekoga, ki nam bo prisluhnil. Na koga bi se obrnili? Na najboljšega prijatelja, jasno. Nekoga, ki mu lahko zaupate in vas do obisti pozna.
None

Zakaj se v razmerju počutite nesigurno (in kako to rešiti)?

Našli ste svojo sorodno dušo, nekoga, ki mu lahko zaupate, tistega, ob katerem vas pogreje topel občutek. Vsaj tako mislite. Niste pa povsem prepričani? Preverite, ali vas napada nesigurnost zaradi teh razlogov.

10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle

Morda šokantno, a obstajajo tudi dekleta, ki so raje v naravi kot v nakupovalnem centru. To so dekleta, ki imajo običajno določene karakteristike, ki jih moški dojemajo kot malce zastrašujoče. Ali pač ne?

Pozitivne lastnosti potovanja s partnerjem

Oddih s partnerjem prinese veliko pozitivnih posledic in dobro vpliva na razmerje. Preverite, zakaj bi se z drugo polovico vsaj enkrat letno morala sama odpraviti na počitnice.

5 načinov s katerimi utrdita razmerje

Vsak odnos se brez nenehnega utrjevanja skrha in razpade. Še posebej razmerje zahteva nenehno nego in trud, da bi lahko raslo in se razvijalo. Obstaja nekaj načinov, ki vama pri tem pomagajo.

10 stvari, ki v odnosu najbolj odvrnejo ženske in 10 stvari, ki najbolj odvrnejo moške

Na začetku je vedno vse tako rožnato. Tako preprosto. Začetek razmerja se zdi, kot da smo v varnem mehurčku idealov, ločeni od preostanka sveta, stran od cinizma in negodovanja, saj vendarle skorajda živimo svoje sanje.

Je čas, da prijateljstvu pomahate v slovo?

Vsi ljudje, ki nam v življenju prekrižajo pot, niso prišli za to, da bi bili najboljši prijatelji. Od nekaterih se moramo česa naučiti, drugi nas spomnijo na dragocenosti, ki jih imamo. Najdejo pa se tudi takšni, ki rušijo odnos, ki ga skušamo vzpostaviti.
None

Na kaj se morate osredotočiti, če še vedno iščete pravo ljubezen?

Če vas najlepše stvari v ljubezni še čakajo, ne pozabite na nekaj ključnih stvari, ki vas lahko privedejo do sorodne duše.

Kako v razmerju ostati neodvisna oseba?

Ko začnemo z novim razmerjem, pogosto nenamerno zapostavimo prijatelje in družino ter svoj urnik prilagodimo partnerju. Če po začetnih iskricah spet odpremo oči in življenje postavimo v stare tirnice, s tem ni nič narobe. Kadar pa zanemarimo sebe in se popolnoma predamo, počasi izgubljamo neodvisnost.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri