6 opozorilnih znakov, da se v zvezi ne počutite dobro

Če zadnje čase čutite, da ste bolj nesrečni kot običajno, se razlog lahko skriva tudi v razmerju. Preverite, ali opazite katerega izmed naslednjih znakov.

Kaj morate vedeti, ko se zaljubite v najboljšega prijatelja

Sploh ne veste, kdaj ste na najboljšega prijatelja začeli gledati kot na nekoga, ki zaseda posebno mesto v vašem srcu. Če opazite, da do njega/nje...

15 idej za zimske zmenke

Zima je poseben čas, ki ga lahko začinita z zanimivimi in praznično obarvanimi zmenki. Če sta zapadla v rutino, popestrita dni takole.

11 skrivnosti srečnih parov

Tistih, po katerih se zgledujete in poosebljajo lastnosti, ki jih želite imeti tudi vi. Kakšne so njihove skrivnosti?

Samski, a srečni?

Je to mogoče? S samskostjo pogosto povezujemo občutek osamljenosti, čeprav je tudi življenje brez partnerja prav tako vznemirljivo in srečno.

4 znaki, da je partner nesrečen v zvezi

Že dolgo se nista sporekla. Čisto zares sporekla. Ko sta skupaj, se imata lepo. Pa se vseeno ne morete otresti občutka, da ni vse tako, kot bi...

Izboljšajte razmerje z nekaj majhnimi triki

Če želite poskrbeti, da bo vaše razmerje še bolj cvetoče, ne pozabite na te malenkosti.

4 ženski čari, ki prevzamejo moške

Veste s čim, ga še posebej očarate? To niso ličila, ustnice, zadnjica, ampak …

Je čas, da se razideta? Tu so prepričljivi znaki, ki vam pomagajo do odgovora ...

Vsako razmerje ima svoje vzpone in padce. Tu in tam pa se pojavijo trenutki, včasih celo obdobja, ko naše prepričanje v odnos začne pehati in se začnemo poigravati z mislimi o nečem drugem. O tem, da to ni tisto najboljše za nas.

V teh primerih je končati prijateljstvo povsem pravilna odločitev

Najboljši prijatelji ostanejo za vedno. Z njimi si lahko predstavljamo visoko starost, njim zaupamo in z njimi ustvarimo najlepše trenutke v življenju. Kdaj pa je povsem pravilno, da prijateljstvo končamo?

Pomoč samskim do sreče v ljubezni

Agencija Aglaia (www.aglaia.si) je prva certificirana agencija za povezovanje samskih oziroma match­making v Sloveniji. Njena ustanoviteljica in vodja Milena Pleško se je za slovenski trg povsem novega koncepta lotila v želji, da ponudi prvo profesionalno match­making off-line storitev, ki je v tujini že dodobra uveljavljena, predvsem med poslovneži z omejenim prostim časom.

Ko ljubimo z razumom, ljubimo bolje

Morda se ob prvi misli zdi nekoliko čudaško, da v isti sapi govorimo o razumu in ljubezni. Vse življenjske izkušnje in vsa do zdaj odkrita znanja nas namreč učijo, da sta si ta pojma med seboj tako zelo oddaljena in da ljubezen preprosto izgubi svoj čar, če jo začnemo kakorkoli logično ali razumsko opredeljevati, analizirati, celo zgolj razumeti.

5 stvari, ki jih počne moški, ki resnično ljubi

Darila, majhna pozornost vsak dan, besede in odgovori, ki jih želite slišati ... Za trenutek pozabite na to. In bodite pozorni na naslednjih 5 stvari, ki jih počne moški, ki resnično ljubi.

Laži, ki jih ženske izrečejo na prvem zmenku

Na prvih zmenkih se običajno trudimo narediti dober vtis na simpatijo, zato izrečemo tudi kakšno neresnico. Ženske pogosto lažejo o teh stvareh.

Zakaj moške privlačijo starejše ženske?

»Vsake oči imajo svojega malarja«, bi lahko odgovorili na vprašanje. A v čem je skrivnost?

To morate vedeti, če s partnerjem preživljata prve skupne praznike

Prvič si zapomnimo za vedno, pravi rek. Tudi prvih skupnih praznikov se bosta še dolgo spominjala, zato poskrbita, da bo šlo vse gladko in brez neprijetnosti.

6 znakov, da ste v razmerju z osebo, s katero bi se morali poročiti

Če ima vaš partner/-ka vse našteto, ne razmišljajte preveč.

Če želite najti pravo ljubezen, se izogibajte takim razmerjem

Ko iščete pravega partnerja in veste, da princi na belem konju iz pravljic niso resnični, se izognite tudi tem trem vrstam razmerja.

5 preprostih ljubezenskih trikov za boljši zakon

Preproste strategije, ki vam vzamejo le nekaj minut, a znatno izboljšajo zakon.

Škodujete razmerju ali ga izboljšujete?

Odgovor bi bil očiten, vendar z nekaterimi dejanji nezavedno škodujemo razmerju. Počnete kaj takšnega?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri