None

7 načinov, kako lahko praznujeta obletnico zveze

Z obletnicami je vedno težje. Dlje kot sta skupaj, manj idej imata, kako praznovati naslednjo, ki bo po možnosti prekosila prejšnje leto. Večerja je verjetno že izrabljena možnost, zato preverita, kaj lahko še počneta.

Resnica, ki se skriva za zaljubljenostjo

Zaljubljenost ima nad nami veliko moč. Čutimo metuljčke v trebuhu, delamo trapaste stvari in ne vidimo, kaj se dogaja okrog nas. Zakaj se vedenje...

8 fraz, ki vam jih partner nikoli ne bi smel reči

Če ste že imeli zlomljeno srce ali ste se huje sporekli s partnerjem, potem veste, kako zelo besede lahko bolijo. Nekaj fraz bi v ljubezni moralo...

3 pravljice, ki uničujejo vaše razmerje

Ideji o princu na belem konju in sorodni duši sta čudoviti, dokler ju ne prepletete z nerealnimi pričakovanji. Ker smo v otroštvu verjetno vsi...

Navade, ki bi jih morala s partnerjem osvojiti skupaj

Poleg slabih navad, ki se jih morata oba znebiti, da bi lahko imela uspešno razmerje, obstaja tudi nekaj dobrih, ki bi jih morala posvojiti. Katere...

Teh 6 oblik vedenj uničuje vašo zvezo

Sijajno se ujameta. Včasih. Toda vajini vedenjski vzorci uničujejo ljubezen. Preberite, kaj lahko naredite. 

Kaj se spremeni, ko začetno razmerje preide v resno zvezo?

Ko je ljubezen še sveža in romantična, pazite na vsak korak in na prvo mesto postavljate druge stvari, kot kasneje, ko razmerje postane resno. Kaj...

Uspešno razmerje ni vedno rožnato

Obkroža nas toliko nasvetov in predstav, kakšno naj bi bilo popolno razmerje, pozabljamo pa, da smo si med seboj različni in to velja tudi za...

5 razlogov, zakaj sprejeti vabilo na poroko bivšega partnerja (in en razlog, zakaj ne)

Zgodilo se je. Nikoli si niste mislili, da se bo vaš bivši partner poročil pred vami. Če sta ostala v dobrih odnosih, bi morda morali pretehtati odločitev, da sprejmete povabilo na poroko. Navsezadnje imate veliko razlogov, da se s ponosom udeležite dogodka.

15 načinov, kako partnerju pokazati, da ga ljubite

Tudi če niste oseba, ki vsak dan partnerju na uho zašepeta magične besede ljubim te, imate na voljo veliko drugih načinov, da mu to vseeno pokažete. Iskrena ljubezen ne temelji na rožah in kupovanju daril, ampak se skriva v manjših stvareh. Na partnerja se lahko spomnite z nekaj dejanji.

6 nasvetov, kako navdušiti na prvem zmenku

Prvi zmenki so običajno zastrašujoči in polni nerodnih trenutkov. Vendar se z nekaj nasveti lahko odrežete odlično. Kaj je tisto, kar zares šteje?

6 mitov o moških, ki ne držijo

Pogosto pravimo, da so ženske tiste, ki so zapletene in skrivnostne, vendar je z moškimi podobno. Včasih jim naredimo krivico. Preverite nekaj mitov, ki za večino moških ne držijo.

Tako bo partner vašo prisotnost nehal jemati za samoumevno

Dlje kot ste v razmerju, več možnosti imate, da bo vaša prisotnost za partnerja postala samoumevna. Ne obupajte takoj. Obstaja veliko načinov, kako vas bo sorodna duša spet cenila in se veselila vsakega trenutka, ki ga preživita skupaj.

Kako spoznati ljubezen po koncu študentskega življenja?

Obdobje šolanja je eno izmed najbolj družabnih časov. Za razliko od sveta odraslih in služb, smo bili obdani z ljudmi naše starosti, ki imajo podobne cilje in so pripravljeni spoznavati nove obraze. Kaj pa se zgodi, ko zaključite s šolanjem in še vedno skušate spoznati sorodno dušo?

10 majhnih stvari, ki jih ženske obožujejo

Velika presenečenja in darila so pri večini žensk dobrodošla, saj si vsak kdaj pa kdaj želi, da ga razvajajo. Koliko vam je zares mar zanjo, pa dokazujejo majhne pozornosti, ki jih ženske obožujejo. Dejanja zares govorijo glasneje kot besede.

8 lastnosti, ki naj bi jih imela najboljša partnerica

Ste se kdaj spraševali, kaj si partner zares želi od boljše polovice? Je pomemben videz, komunikacija, osebnost? Vsekakor naj bi imela nekaj spodnjih lastnosti.

7 skrivnosti, ki vam jih partner ne zaupa

Razmerja temeljijo na zaupanju – tako ljubezenska kot prijateljska. Zato naj si partnerja ne bi prikrivala stvari, vendar ni nujno, da vesta za čisto vsako misel, ki vaju spreleti čez dan. Nekaterih skrivnosti vam partner ne bo zaupal, razen če ga vprašate, vendar s tem ni nič narobe.

7 stvari, ki vam jih nihče ne pove, ko se zaljubite v najboljšega prijatelja

Vedno se lahko zanesete nanj/nanjo, poveste vse, kar vam leži na duši in z njim/njo preživite najboljše trenutke življenja. Naenkrat pa opazite, da do nje/njega čutite nekaj več. Če ste se v zvezi znašli z najboljšim prijateljem, bi morali vedeti nekaj stvari.

Kako soočiti partnerja, ki vara?

Jasno je, kako se tega ne bi smeli lotiti – brez načrta. Obstaja nekaj napotkov, ki pogovora sicer ne bodo olajšali, ampak vsaj vodili v pravo smer.

5 namigov za osvežitev romantične zveze

Še tako dobro razmerje lahko postane zarjavelo. Mogoče se dolgočasita, jemljeta drug drugega za samoumevnega, se prepirata ali sploh ne govorita. Ne skrbite, vsak nesporazum ne vodi v konec zveze. Obudite romantiko s spodnjimi nasveti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri