Močna oseba teh stvari nikoli ne naredi zaradi partnerja – ali koga drugega

Ko ste zaljubljeni do ušes ali nesigurni vase, je lahko drugim dopustiti, da postavijo svoje potrebe pred vaše. A če se ne postavite zase dovolj...

Ljudje, ki trpijo za hudo obliko depresije, želijo, da veste naslednje

Lahko si skušamo predstavljati, sočustvujemo in tolažimo osebo, ki trpi za hudo obliko depresije, nikoli pa ne moremo vedeti, kako se v resnici počuti.

5 stvari, ki bi jih morali početi vsak dan, če imate radi sebe in svoje telo

Telo nam omogoča veliko stvari, kar opazimo šele, ko česa ne zmoremo več. Ravnate z njim, kot si zasluži, ali temu ne posvečate veliko pozornosti?

26 pomembnih stvari, ki nas jih lahko nauči narava

Naravi se nikamor ne mudi, pa vendar je v njej vedno vse prav. Zakaj se ne bi torej k naravi zatekli po odgovore. Ko se boste začeli narave bolj...

Pomemben dejavnik, ki ga pri hujšanju zanemarjamo

Prehrana, vadba, uravnotežen način življenja - to naj bi bila formula za vitkejšo postavo. Če se pri tem ne soočite s pomembnim dejavnikom, s katerim...
None

Kaj pogumne ženske delajo drugače?

Pogumne ženske se vsak dan opomnijo in soočijo z nekaterimi stvarmi. Spadate mednje?

Misli vplivajo na počutje: Kako svoj notranji monolog iz negativnega spremenite v pozitivnega?

Kako pogosto vas prešinejo misli, kot so "tako ali tako ni nikomur mar zame", "zakaj bi se sploh trudil/a", "tako neumen/a sem" ali pa "predebel/a si, da bi se tako oblekel/a"?

Kako nadgraditi ustaljeno jutranjo rutino? (+ recept za francosko obarvan slasten zajtrk)

Jutranjo rutino že imate, morda vsebuje tudi kakšno zdravo navado. Kako pa jo nadgraditi in posvojiti še več dobrih navad, ne da bi te zjutraj povzročile zmedo? Z nekaj nasveti, boste uspeli brez težav.
None

Pozitivne posledice naravne svetlobe (ali zakaj bi morali več časa preživeti v naravi)

Fotografi, slikarji, umetniki in še kdo bo zagotovo pritrdil temu, da je naravna svetloba veliko boljša od umetne. Zakaj je tako drugačna? To je tudi eden od razlogov, da se čim več časa zadržujete v naravi in občudujete jesenske barve.

TOP 9: 9 misli, stvari, znakov, načinov, razlogov in vzrokov, ki jih morate spoznati danes

Zbrali smo seznam TOP 9. Devet člankov z devetimi nasveti, ki vam bodo pomagali napredovati.

Katerih lekcij se lahko naučite od toksičnih ljudi?

Vsi ljudje pridejo v vaše življenje z razlogom. Nekateri ostanejo z vami in vas podpirajo, drugi vas zgolj naučijo pomembnih lekcij in odidejo po svoji poti naprej. Toksične posameznike uvrščamo v drugo kategorijo, zato preverite, kakšne modrosti lahko dobite od njih.  

10 aktivnosti, ki bi jih morale mame in hčere početi skupaj

Da se bosta še bolj povezali in utrdili odnos, se skupaj lotita nekaterih stvari.

21 napotkov za izpolnjujoče življenje in več pozitivne energije

Ko opazite, da postajate nezadovoljni in pesimistični, poskusite slediti naslednjim napotkom, vzpostavite intimen odnos s sabo in odkrijte, kaj vam preprečuje izžarevanje pozitivne energije.

3 preproste vaje proti stresu

Ste velikokrat izpostavljeni stresnim situacijam in nervozam, da skoraj ne veste več, kje se vas drži glava? Vzemite si pet minut, zberite misli in nadaljujte z novimi močmi. Najlažje boste to storili z naslednjimi tremi vajami.

Kadar ste postavljeni pred preizkušnjo, si zapomnite te modrosti

Življenje nas postavlja pred težke situacije, v katerih včasih ne vidimo smisla. V resnici ima vse svoj namen, tudi takrat, ko tega ne opazite na prvi pogled.

Stvari, ki se jih naučimo iz najslabših situacij in največjih napak

Najboljše življenjske poduke potegnemo iz najslabših situacij in največjih napak.

Kako očistiti življenje negativne energije?

Življenje ni vedno rožnato, s pozitivnim mišljenjem pa skozi vseeno stopate z lahkim korakom. Znebite se negativne energije, ki jo večinoma prispevate sami in poskrbite za to, da se boste nekoč radi spominjali vsega, kar ste doživeli.

7 napotkov za izboljšanje samozavesti

Vsi, ki bi radi utrdili samozavest in bili bolj odločni, preverite naslednje nasvete.

5 nasvetov za zdravo jesen

Dan se krajša, tudi temperaturna razlika med dnevom in nočjo je večja … Hitro lahko zbolimo. Poskrbite za krepak imunski sistem. Tu je 5 nasvetov, kako.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri