10 stvari, ki bodo spodbudile osebno rast

Ljudje smo bitja z nenehno željo po napredovanju. Hočemo postati vedno boljši, hitrejši, modrejši. Preverite, ali ste na seznam stvari s katerimi skrbite...

7 lekcij, za katere si ljudje želijo, da bi se jih naučili že prej

Življenje nas preseneti enkrat z dobrim, drugič s slabim. Ko se postaramo, pa si zaželimo, da bi nekaj stvari vedeli že prej. Preberite, katere življenjske...

Kako napredovati? Naredite TO pred vsako aktivnostjo, gibom in pred vsakim grižljajem, ki ga nesete v usta

Verjetno ni treba posebej poudarjati, s kakšnimi težavami se srečujemo kot pripadniki sodobne družbe.

8 preprostih nasvetov za lepši ponedeljek

Ne marate ponedeljkov? Stvari lahko vzamete v svoje roke. Naredite si ponedeljek bolj znosen in ne preživite že nedeljskega večera sitni, ker...

32 stvari, ki jih morate narediti in doživeti sami

Si želite vedno med ljudi oziroma početi stvari v družbi? Preberite, zakaj je pomembno, da preživite nekaj časa tudi sami s seboj. In katere so...

7 stvari, za katere si je čas najbolje vzeti zjutraj

Jutranji ljudje naj bi bili najbolj produktivni, si vzeli čas za zajtrk in od doma odšli pripravljeni. Skratka tisti, ki zjutraj počnejo to, kar...

20 modrosti ameriških Indijancev za dušo in telo

Delček starodavnih modrosti ameriških Indijancev ...

6 priložnosti, ko ni sebično, da svoje potrebe postavite pred druge

Usklajevanje naših potreb in potreb tistih, ki so nam blizu, je lahko precej težavno. Preveč pomoči vas lahko spravi v stres in napetost, preziranje želj ljubljenih oseb pa vas postavi v luč sebičneža. V nekaterih primerih upravičeno najprej poskrbite zase.
None

6 ritualov, ki vas spravijo v dobro voljo

Videz ni popoln brez nasmeha in tega si je včasih težko nadeti, če se ne počutimo ravno najbolje. Pri tem vam lahko pomagajo rituali, ki vzamejo malo časa in pričarajo dobro voljo.

Močna oseba teh stvari nikoli ne naredi zaradi partnerja – ali koga drugega

Ko ste zaljubljeni do ušes ali nesigurni vase, je lahko drugim dopustiti, da postavijo svoje potrebe pred vaše. A če se ne postavite zase dovolj hitro, boste izgubili del sebe in se prikrajšali za vse, kar bi lahko dosegli.

Ali gibanje lahko vpliva na navdušenje in srečo?

Če vam tik pred koncem dneva zmanjka energije, da bi postorili še tistih nekaj majhnih stvari in končno opravili vse, kar ste si zadali, poskusite drugače. Znanstveniki so potrdili, da obstaja način, kako se spraviti v dobro voljo.

8 pozitivnih učinkov globokega dihanja

Ne izgleda kot vadba, pa vendar je. Trening za umiritev misli in obvladovanje napetosti bi morali narediti vsak dan ali vsaj takrat, ko doživljamo posebno stresne trenutke. Kakšne učinke ima globoko dihanje?

4 stvari, ki jih naredite v ponedeljek in pokvarijo teden

Ponedeljek bo kmalu tu, pa se je vikend šele dobro začel. In z njim vse obveznosti, služba, opravki … Marsikdo do prvega dneva v tednu goji jezo in negativna čustva. Ker želimo ublažiti stres, naredimo nekaj stvari, ki pa lahko slabo vplivajo na cel teden.

4 pomembni razlogi, zakaj morate prositi za pomoč

Nihče ni vsega v življenju dosegel sam. Rodimo se kot nebogljena bitja in prva leta so odvisna od ostalih. Tistih, ki nas imajo radi in tistih, ki so pripravljeni pomagati. Slednjih je več kot dovolj, le obrniti se moramo nanje v pravem trenutku.

7 nasvetov, kako med počitnicami skrbeti za zdravje in se zabavati hkrati

Poletne počitnice običajno spremenijo rutino, pričnejo se večerne zabave, pikniki in potovanja. Morda se po nekaterih dogodkih počutite slabše, čeprav ste se zelo zabavali. Preženite slabo počutje s temi nasveti.

10 načinov, da življenje zaživite na polno

Ko sedite za pisalno mizo in se jezite na sodelavca, dopustite stresu, da vam uniči dan ter se razburjate zaradi malenkosti, življenje teče dalje. Dnevi neopazno minevajo in preden se zaveste, izpustite na tone priložnosti, ko bi lahko živeli in ne le preživeli.

Osupljiva narava – velika pustolovščina

Po stresnem vsakdanu je poležavanje na plaži nadvse prijetno. A če iščete mir, sprostitev in bližino narave, predstavlja naravni paradiž Like pravo alternativo. Regija se ponaša z bujnimi zelenimi pašniki, visokimi drevesi, neokrnjenimi rekami in vijugastimi potoki, razgibano obalo, osupljivimi gorami, izjemnima nacionalnima parkoma in intuitivno genialnostjo Nikole Tesle. Nedvomno vas bo navdušila.

3 situacije v katerih morate vedno biti iskreni

V dobi, kjer ljudje preurejajo čisto vse, od slike malice do prikrite grožnje v elektronskem sporočilu, je osvežujoče slišati povsem odkrit komentar. V nekaterih situacijah pa bi morali ne glede na vse ostati iskreni.

Sanjate o masaži na plaži?

Vaše sanje se lahko uresničijo. Ne, ni vam treba kupiti drage letalske vozovnice in se odpraviti na rajske plaže karibskega otočja. Tudi ne na preobljudeno Tajsko. Izognete se lahko tudi gneči na slovensko-hrvaški meji. Hoteli LifeClass Portorož vam bodo Indijo in Tajsko pričarali kar na plaži Meduza Exclusive.

Ena beseda, ki lahko spremeni vaše razpoloženje

Ste se že znašli v situaciji, ko ste predse z navdušenjem postavili dišečo svežo kavo, vendar ob vsem delu sploh niste opazili, kdaj ste jo popili? Kakšen je bil okus in kam je izginil dober občutek, ki naredi kavo tisto pravo?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri