Kako ostati srečni in zadovoljni v vsaki situaciji

V življenju slej ko prej naletimo na situacije, ki se nam zdijo brezizhodne. Ugasne še tisti majhen plamen upanja in najraje bi se skrili v...

Nasveti ljudi, ki so vedno v dobri pripravljenosti

Če želimo slediti vsakdanjim opravilom, potrebujemo dovolj energije. To pa dobimo, če primerno skrbimo zase in svoje telo. Preverite, kje se...

Zakaj je dobro imeti večerno rutino

Jo sploh imate? Ali vaši večeri izgledajo vedno drugače, enkrat stresno, drugič zabavno? Zagotovite si mirnejši spanec in bolj sproščeno jutro z...

Prenehajte živeti le za vikend

Še tri dni in končno bo petek. Potem pa dva prosta dneva, ko si končno lahko oddahnete in zadihate. Če tudi vi razmišljate tako, je skrajni čas...

13 znakov, da preveč razmišljate

Razgibavanje možganov je nujno potrebno za osebno rast in mentalno kondicijo. Dokler ne pričnete pretiravati. Preverite, ali svoje možgane preveč...

20 manter za motivacijo pri hujšanju in skrbi zase

Hujšanje je dolgotrajen proces in preden lahko opazimo vidne rezultate, marsikdo izgubi motivacijo. Da se vam to ne bo zgodilo, imamo za vas 20...

8 navad, ki vas naredijo pametnejše

Razgledanost temelji na nenehnem učenju. Ne tistem šolskem »piflanju«, ampak na pridobivanju spretnosti in razgibavanju možganov z novimi dejavnostmi. Preberite, kaj lahko storite zase s preprostimi dejanji.

Zdravilna moč joka

Kdaj ste se nazadnje zjokali? Čeprav se v tistem trenutku ne počutimo nič bolje, solze poskrbijo tako za psihično kot fizično zdravje. Tu je 5 dokazov, da se v vsaki stvari skriva nekaj dobrega.

Tako smeh vpliva na nas

Smeh pogosto povezujemo s srečnimi ljudmi, ki so zadovoljni s svojim življenjem. Težave se držijo daleč stran od njih in zavidamo jim sproščenost, s katero premagujejo ovire. Vsaj tako izgleda od daleč. Preverite od blizu, kako smeh resnično vpliva na naše telo.

Kako povečati zalogo hormona sreče po naravni poti?

S srečo imajo veliko opraviti hormoni. Natančneje serotonin, ki ga telo proizvaja v določenih situacijah. Če želite pozitivno vplivati na razpoloženje, upoštevajte spodnje nasvete.

Nadzorujte razpoloženje s prehrano

Na razpoloženje vpliva več dejavnikov, med njimi tudi hrana. S čim boste pregnali žalost, se otresli jeze, izognili stresu in privabili koncentracijo, preberite v spodnjih nasvetih.

Kako dolg naj bo popoldanski počitek?

Pride dan, ko si enostavno morate napolniti baterije, da bi lahko opravili vse obveznosti. Vendar preden zatisnete oči, nastavite budilko. Pomembno je namreč, za koliko minut se boste pogreznili v spanec.

Hvala telo za vse, kar mi omogočaš

Pomislite večkrat, kako izjemno čudo je vaše telo in se mu zahvalite za vse, kar vam omogoča!

Znanstveniki potrjujejo: takšno je idealno žensko telo

Vsaka ženska išče popolno obliko telesa, ki pa ni vedno takšna, kot si predstavljamo. Za lepo in predvsem zdravo postavo stradanje ne pride v poštev. Presenečeni boste, kakšno je po besedah znanstvenikov idealno žensko telo.

Zakaj je plitko dihanje na dolgi rok zelo nezdravo

Kaj naredite, ko se ustrašite? Zadržite dih, je res? Kaj pa, ko ste pod stresom? No, takrat dihamo preplitko. Na dolgi rok je to zelo nezdravo. Preberite, zakaj. Nato pa naredite opisane 3 vaje, ki vam bodo pomagale.

15 stvari, ki se jim morate odpovedati

Za nekatere stvari v vašem življenju enostavno ni prostora. Če se jih boste znebili, vam bo prihranjena marsikatera skrb. Čas je dragocen, zato premislite, komu ga boste namenili.

4 načini s katerimi boste razvili intuicijo

Se vam je že kdaj zazdelo, da veste, kaj se bo zgodilo, ali pa vam je neki čut povedal, kaj storiti? To je intuicija. Daje vam vpogled v stvari, ki se še niso zgodile. Veliko ljudi jo uporablja, ne da bi se tega sploh zavedali. Lahko jo celo utrdite.

Skrivnostni procesi možganov: tako delujejo naše misli

Možgani so čudovita in kompleksna celota, ki nadzoruje gibanje, misli in procese v telesu. Da bi jih razumeli malce bolje in videli delček njihovih zmožnosti, je tu nekaj zanimivih dejstev, ki se jih morda sploh niste zavedali.

Nasveti 100-letnega gospoda

Gospod William Anderson sicer ni nikoli študiral na fakulteti, a se je tekom življenja naučil kar nekaj modrosti. Bil je poročen 67 let, vzgojil tri otroke... Preberite, kakšne nasvete je zapisal pri svojih 100 letih.

Koliko zvestobe se skriva v vašem astrološkem znamenju?

Kompleksnost našega dojemanja in pristopa k zvestobi je izredno zanimiva tematika, ki so se je na svoj način lotili tudi astrologi. Astrološka znamenja naj bi namreč razkrivala naša nagnjenja k zvestobi. Preverite, koliko zvestobe se skriva v vašem astrološkem znamenju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri