Ko ste brezvoljni, obvezno naredite naslednje ...

Če ste te dni precej nerazpoloženi ... No, naj vam zaupamo, niste edini. Muhasti dnevi, utrujenost in tista stara rutina. Zato bomo zdaj naredili naslednje ...

Močna oseba teh stvari nikoli ne naredi zaradi partnerja – ali koga drugega

Ko ste zaljubljeni do ušes ali nesigurni vase, je lahko drugim dopustiti, da postavijo svoje potrebe pred vaše. A če se ne postavite zase dovolj...

Česa se lahko naučimo od negativnih oseb v naši bližini?

Trudimo se, da bi se obdali z ljudmi, s katerimi lahko rastemo in nas spodbujajo na poti do ciljev. Pa vendar se v bližini znajdejo tudi negativne osebe...

14 preprostih načinov, kako poskrbeti za več energije

Ko je telo enkrat tako izčrpano … Ne pomaga niti liter kave. Kako potem poskrbeti za več energije? Naslednji načini so lahko odličen začetek.

Tudi ko gre vse narobe, ostanite hvaležni za to, kar imate

Kadar ne dobimo tega, kar si želimo, ali ko se vse ne izide po naših načrtih, hitro pozabimo na to, kar imamo. Opomnite se na nekaj pomembnih stvari.

Pozitivne posledice vadbe na možgane in osebnost

Tolikokrat poslušamo o vseh fizičnih prednosti vadbe, pozabimo pa omeniti tudi veliko pozitivnih strani, ki jih ima na možgane in našo osebnost. Za...

7-dnevni hygge izziv za srečno življenje

Beseda hygge na kratko pomeni umetnost dobrega življenja po dansko, ki se nanaša prav na vsa področja življenja. Poglejte, kako lahko takšen način življenja usvojite tudi sami.

6 osnovnih vaj sproščanja

Vsaka vaja ene od najbolj znanih tehnik sproščanja se začne s formulo pomirjanja – je izhodiščna točka in istočasno cilj treninga!

Namesto na vnos energije raje bodite pozorni na TE številke!

Želite izgubiti odvečne kilograme? Potem ne glejte le na vnos hrane, ampak upoštevajte tudi naslednje.

Živite življenje, kot si želite?

Z leti postajamo modrejši, naberemo izkušnje in spoznamo, da moramo bolj ceniti sebe ter svoje življenje. Ali ste že prišli do tega spoznanja?

Vsak ima svojo zgodbo, ki jo je nemogoče primerjati s katerokoli drugo

Če se boste ves čas primerjali z drugimi, ne boste napredovali, pač pa boste zapadli v slabe občutke. 

6 razlogov, zakaj bi si morali pred spanjem vedno zmasirati stopala

Preverite, kakšne učinke dosežemo, če si vsak dan pred spanjem zmasiramo stopala. 

Kopriva – uporaba, nabiranje, sušenje in zdravilni učinki koprive, za katere bi morali vedeti prav vsi

Že od malih nog nam je znano, da je kopriva izjemno koristna oblika rastline, ki v veliki meri pripomore tudi k boljšemu zdravju ter počutju. Starejši ljudje jo najpogosteje omenjajo v povezavi z revmo. Nekateri menijo celo, da se je potrebno kar vreči v koprive in da tako ne bomo imeli več težav z revmo. Obenem pa poudarjajo, da je najboljša in hkrati tudi najbolj učinkovita kopriva, ki je nabrana v spomladanskem času. Njena uporabnost ne pozna meja in to bomo v nadaljevanju tudi dokazali.

5 najboljših razlogov, zakaj vam ni vedno treba biti najboljši

Ostanite mirni in premagajte notranji dvom, da niste dovolj dobri. Preberite, zakaj.

Tako transformirajte vse svoje negativne emocije v motivacijo

Načrtujte. Načrtovanje dela je namreč odločilno, ko ne najdemo dovolj energije, motivacije ali pa smo depresivni in brez volje, da bi se lotili novih podvigov.

40 majhnih navad, ki naredijo veliko razliko

Postavljanje ciljev in sprejemanje novih navad je lahko zelo vznemirljivo. A ko začnete razmišljati, kaj vse je pred vami, da bi jih dosegli ... Postane zastrašujoče? Naredite tako ...

5 navad ljudi, ki se ne obremenjujejo z mnenji drugih

Ob skodelici kave se srečate s prijatelji. Eden izmed njih navrže pripombo o vaši novi frizuri, ki vam je zelo všeč. Začnete dvomiti v svojo odločitev ali se zahvalite za mnenje in mu ne pripišete velikega pomena?

Koliko časa preživite pred ekranom in kaj lahko počnete namesto tega?

Pametni telefon, televizija, računalnik, ura na dotik in še vrsta drugih naprav narekuje naš vsak dan. Ko imate možnost izbire, čas namesto pred ekranom katerekoli naprave preživite drugače.

Koliko zvestobe se skriva v vašem astrološkem znamenju?

Kompleksnost našega dojemanja in pristopa k zvestobi je izredno zanimiva tematika, ki so se je na svoj način lotili tudi astrologi. Astrološka znamenja naj bi namreč razkrivala naša nagnjenja k zvestobi. Preverite, koliko zvestobe se skriva v vašem astrološkem znamenju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri