5 navad ljudi, ki se ne obremenjujejo z mnenji drugih

Ob skodelici kave se srečate s prijatelji. Eden izmed njih navrže pripombo o vaši novi frizuri, ki vam je zelo všeč. Začnete dvomiti v svojo odločitev...

Napotki za dneve, ko vam gre vse narobe

Ste slabe volje? Tudi to se včasih zgodi. Upoštevajte napotke znanih ljudi, kako si pomagati v takšnih dneh.

Kako izboljšati svojo čuječnost in osredotočenost?

Z določenim načinom življenja lahko učinkovito izboljšamo svojo čuječnost, osredotočenost in produktivnost, hkrati pa skrbimo za psihično izboljšanje...

Če želite shujšati, zjutraj ne počnite tega

Vi ste odločeni, da se boste znebili kakšnega kilograma … Pa je videti, da je ta kilogram prav tako odločen, da ostane. Bi verjeli, da vpliva tudi to...

18 dobrih stvari, ki jih lahko naredite za svoje telo

Če sebi in svojemu telesnemu zdravju ne posvetimo potrebne pozornosti, se to prav kmalu odrazi na kakovosti našega življenja. A tu ne gre le...

12 krutih resnic vam bo pomagalo zaživeti na polno

Resnico je težko sprejeti, vendar vam bo omogočila, da boste začeli uživati življenje in izkoriščati vsak dan, kot bi bil vaš zadnji.

Zakaj se v množici prijateljev počutite še bolj osamljeno

Ker smo vsak dan zaposleni z delom, služenjem denarja in opravki, ne opazimo, da ob tem rušimo mostove z ljubljenimi osebami. Čeprav imamo ljudje nenehno željo po družbi in iskanju podpore, vam sklepanje neštetih prijateljstev morda ne bo prineslo sreče.

Nehajte dvomiti o sebi - prepoznajte pasti tuhtanja in se jih znebite!

Ženske tuhtamo, moški pa pritrjujejo! Znanstveniki menijo, da vedo, zakaj to počnemo.

Toliko časa na dan naj bi namenili samo sebi

Kljub vsakodnevnemu stresu naj velja: odmori so nujni! Vendar počitka ne smemo strniti na tista dva tedna dopusta v letu.

Kaj vam povzroča stres glede na vaše astrološko znamenje (in kako to popraviti)

Stres nam onemogoča, da počnemo stvari, ki jih resnično radi počnemo in nam preprečuje, da poskušamo nove stvari, kar ni dobro. Dobra stvar pri tem pa je, da stres ni "neozdravljiv" – samo začeti se moramo zavedati, kaj nam povzroča to stanje in ugotoviti, kako to spremeniti.
None

6 presenetljivih načinov, kako izboljšati spanec

Dr. Olsen iz Mayo klinike je predstavil 12 navad zelo zdravih ljudi. Mi pa smo preverili še, kaj počnejo (in česa ne) za dober spanec.
None

Tu je 7 razlogov, zakaj ne smete obupati nad življenjem

Nekateri dnevi so slabi in nekateri še slabši. Želite si le izključiti vse motnje, ustaviti čas in si odpočiti od življenja. Ne gre čisto tako, zato je tu 7 razlogov, zakaj se ne smete predati.

6 navad, ki so jih uspešni ljudje opustili

Kaj ste pripravljeni storiti za uspeh? Običajno ljudje ne želijo preveč izstopati iz množice, vendar produktivne osebe ne spadajo v to kategorijo. Kaj počnejo drugače?

Tehnika, ki vas spravi v dobro voljo v manj kot minuti

Ste slabe volje? Vzemite si minuto in preizkusite naslednjo tehniko.

Če počnete te stvari, imate veliko srce

Osebe za katere lahko rečemo, da imajo veliko srce, že od daleč prepoznamo po njihovi prijaznosti in pozitivni energiji. Če se prepoznate v teh stvareh, ste tudi vi ena izmed njih.

Kako najti upanje, ko obtičite?

Ne glede na to, kakšne težave imate, lahko vedno najdete upanje. Vendar si morate tega želeti. Včasih se morate le ozreti okrog sebe, saj je rešitev blizu. Preverite, kako se znajti v vsaki situaciji.  

25 budističnih modrosti za mir v vaši duši

Morda med 25 budističnimi modrostmi najdete kakšno, ki vam lahko pokaže drugačen pogled na življenje ali pa vsaj vsebuje odgovor na marsikatero pomembno življenjsko vprašanje

Meditacija ali maraton?

Da bi ostali zdravi, morate vsak dan in skozi vse leto skrbeti za dobro počutje in si privoščiti vsaj uro na dan zase. Preverite, zakaj je to nujno.

TEST: Ali živim svoje življenje ... ali živi življenje mene?

Izpolnjeno življenje pomeni za vsakega od nas nekaj drugega. Pomembno je le, da sledimo svoji rdeči niti. Test bo pokazal, ali to počenete in kaj lahko storite, če se nekoliko izgubljate v vsakdanu.

8 jutranjih navad mentalno močnih oseb

Mentalno močni ljudje so disciplinirani, odločni in dosledni. Zavedajo se, da rutina in navade povedo veliko o človeku in delno pišejo njegovo usodo. Preverite, kaj počnejo zjutraj in kaj naredi njihov dan uspešen.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri