5 znakov, da vas zakon ne osrečuje

Prepoznajte znake, da ste ujeti v nesrečen zakon. In preverite nekaj koristnih nasvetov, kako lahko zakon oživite. 

7 lastnosti, zaradi katerih drugim niste všeč

V sodobni družbi obstaja močna tendenca, da smo drugim všeč in da nas osebnostno sprejemajo. Pri soočanju z morebitnimi negativnimi odzivi iz...

5 navad, ki vas morda zadržujejo pri doseganju dobrih rezultatov

Čeprav šport na telo večino časa vpliva dobro, si z nekaterimi navadami nezavedno škodujete. Preverite, kaj bi morali početi drugače.

18 znakov, da ste visoko čustveno inteligentni

Čustvena inteligenca je sposobnost, ki se je lahko nauči vsak. Pri katerikoli starosti. Ali veste, kako razvita je vaša?

9 navad najbolj produktivnih voditeljev

Slednje navade lahko okrepijo tudi vašo produktivnost in sposobnost ustvarjanja velikih rezultatov.

Znebite se teh napačnih prepričanj, ki obvladujejo vaše življenje

Ženska bi morala biti vedno urejena, se poročiti pri določeni starosti in vzgajati otroke. Moški bi moral biti dobro izobražen in služiti kruh...

9 stvari, ki jih ne pričakujte od drugih

Eden izmed vzrokov našega trpljenja je, da preveč pričakujemo od drugih. Če imamo preveč pričakovanj, dajemo odločitev o našem počutju v roke...

Kako prenehati z odlašanjem? Tako prelisičite svoj um

Saj veste, dlje boste odlašali, večja verjetnost obstaja, da boste stvar naredili na hitro ali pa sploh ne (npr. še ena izpuščena vadba!).

4 srečne navade psihologov

Nikakršna skrivnost ni, da redna skrb zase vodi v dobro počutje in izboljšanje razpoloženja. Ljudje najdejo srečo na različnih mestih, zato morate ugotoviti, katere zdrave navade osrečujejo vas in jim dati priložnost vsak dan.
None

Tako boste lažje ustvarili dobre navade

Z nekaj malenkostmi boste lažje osvojili dobre navade, ki so že dolgo na vašem seznamu želja. Pričnite z vsaj eno od teh stvari.

Kako reagirati, ko nekdo vpije na vas

Včasih smo tako jezni, da bi najraje nadrli vse sodelavce, vrgli liste v zrak in besno odvihrali iz pisarne. Vendar tega ne naredimo, ker vemo, da se ne spodobi. Kaj pa, ko se oseba ne zna odzvati drugače, kot da vpije na vas?

4 stvari, ki so značilne za osebe z visoko stopnjo samospoštovanja

Graditi odnos s samim seboj je povsem podobno, kot če to počnete s kom drugim, zahteva pozornost in čas kot tudi resnično spoštovanje na globlji ravni.

7 stvari, ki jih zreli moški nikoli ne naredijo

Zrelost vsekakor ni odvisna od starosti. Vsakdo dozori ob svojem času. Danes si bomo pogledali, kaj naredi moške zrele.

Resnice, ki jih moramo sprejeti, da bomo srečnejši

Nekega večera med spremljanjem skorajda užitne televizijske serije se je nekomu zdelo popolnoma smiselno, da glavnega igralca prekine sredi stavka in meni, gledalcu, zmoti koncentracijo z nadležno dolgim oglasnim blokom.

Najboljši nasveti, ki jih lahko date sami sebi, ko imate slab dan

Da boste preskrbljeni tudi za »deževne dni«, je tu nekaj nasvetov, ki si jih je vredno zapomniti. Nekatere izmed njih zagotovo že poznate.

7 načinov, kako ukrotiti zaskrbljenost in anksioznost

Sodobna anksioznost povzroči kar nekaj škode v našem življenju, saj nam preprečuje, da bi živeli polno. Zato je pomembno, da strah razumemo in ga utišamo tudi z določenimi načini.  

6 znakov, da ste postali zrela odrasla oseba

Odrasel ne postaneš, ko dopolniš 18 let. Odraščanje je proces, ki traja – večinoma kar celo življenje. Odrastemo skozi padce in opomnike življenja. Preverite, koliko odraslosti ste že dosegli in kaj vam morda še manjka. 

6 stvari, ki jih nevede sporočate z zunanjim videzom

Knjige ne moremo soditi po platnicah, pravijo. Nekaj stvari pa vseeno lahko razpoznamo že iz zunanjega videza. Preverite, kaj sporočate ljudem, še preden izrečete pozdrav.

7 tipov ljudi, ki razjezijo vsakogar

Zagotovo tudi vi poznate vsaj eno takšno osebo, ob kateri morate vedno zadrževati svojo jezo. Ustreza kateremu izmed naštetih tipov?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri