S temi pripravki iz domače lekarne boste omilili bolečino v grlu

Vneto žrelo, praskanje in bolečina pri požiranju. Uh, ta je še najbolj moteča. Poskusite naslednje domače pripravke.

Tako sami naredite zdravilno cimetovo olje

Cimet - idealna kombinacija začimbe in naravnega zdravila. Poskusite cimetovo olje. Tako ga naredite sami doma.

Kako hitro do specialista in to brez napotnice?

Bom dovolj hitro dobil datum pregleda pri specialistu, ko ga bom potreboval? Zakaj moram vedno najprej do splošnega zdravnika, če pa si želim le…
None

Kateri čaj piti ob določeni uri

Čaj je odlična zimska pijača, in če ga pravilno izberete, ne bo poskrbel le za toplejši dan in hidracijo, ampak tudi za zdravilne učinke. Torej…
None

Zaščitite svoje otroke pred nadležnimi insekti na naraven način

Se ravno odpravljate na dopust in delate seznam stvari, ki jih morate vzeti sabo, da bo vaš oddih čimbolj brezskrben? Potem nikar ne pozabite na…

Nega kože po ajurvedi: 3 tipi kože in napotki za negovanje

Ajurveda opisuje tri različne tipe kože, na podlagi tega, kateri od treh glavnih metaboličnih principov (doshe) – prisotnih v vsakomur, a v različnem…

So moja športna oblačila strupena?

Kaj pa, če z vadbo tudi škodujete svojemu zdravju? Težko verjeti, a je mogoče. In to ne z vadbo samo, temveč s tem, kar nosite na sebi. Vas zanima, kako?

Deklica je pozdravila artritis in lupus tako, da je iz prehrane izključila 3 stvari

Deklica je s prehrano pozdravila bolezen, za katero so zdravniki rekli, da je neozdravljiva.

10 najboljših naravnih zdravil z vsega sveta

Po vsem svetu se iz generacije v generacijo prenaša znanje o zdravilnih rastlinah, ki rastejo pred hišnimi vrati. Zbrali smo najboljše zdravilne rastline z vsega sveta, ki pomagajo tudi, če rastejo daleč od svoje domovine.

Pravo jedro zdravstvenih težav

Ko pomislimo, da moramo spremeniti svoje zdravje in način življenja, običajno najprej začnemo spreminjati 'napačen' način prehranjevanja in si izberemo vadbo, ki bi za nas bila najbolj primerna.

Kako živeti bolje s psoriazo (luskavico)?

Velik napredek na področju razumevanja mehanizma nastanka psoriaze in poteka bolezni je privedel do razvoja učinkovitih načinov zdravljenja.

Pri katerih ljudeh se spomladanska utrujenost ne pojavi

Zakaj nas pomlad utrudi? In zakaj nekaterih sploh ne? Zanimiva razlaga spomladanske utrujenosti z zanimivimi predlogi za več energije. 
None

Zakaj se v telesu razvije bolezen? (razlaga bioresonanče terapevtke)

Znana bioresonančna terapevtka Meri Munih razlaga, zakaj zbolimo, in na kakšen način bioresonanca odpravi vzroke, ki povzročajo blažje ali hude, celo življenjsko ogrožujoče zdravstvene težave. 

Je res za vse naše težave kriv stres?

Stres krivimo za vse naše zdravstvene, osebne in partnerke težave. Krivimo ga za izpade jeze in za pomanjkanje zadovoljstva. Pa sta res za vse kriva stres in hiter tempo življenja? Ne. Težava običajno tiči povsem drugje.

Zakaj je kljub zdravi hrani vse več kroničnih bolezni?

Soočamo se s pravo epidemijo kroničnih težav, rakavih obolenj in drugih zdravstvenih težav, ki so posledica našega načina življenja. Po drugi strani pa imamo pravo poplavo in gore nasvetov o zdravem načinu življenja. Kje je torej problem?

Kako nam negativna čustva kvarijo zdravje?

Naša negativna čustva močneje vplivajo na naše zdravje, kot si mislimo.

Kaj lahko naredite, ko ste kronično bolni kljub zdravi prehrani in gibanju?

Kaj lahko poleg prehrane in gibanja ohranja ali celo ogroža naše zdravje?

Zdravilni učinki soli, ki jih je dobro poznati

Sol je nepogrešljivo sredstvo v domači lekarni. Preverite, za kaj vse je koristna in kako jo uporabljamo za posamezne zdravstvene tegobe. 

Preprost domač pripravek za čiščenje pečice

Namesto dragih čistil, preizkusite ta poceni in povsem naraven domač pripravek, s katerim boste na hiter način očistili zamaščeno pečico.

Kdaj lahko kiropraktik pomaga in kdaj škodi?

Kiropraktik nam lahko reši križ ali pa povzroči dodatne težave. Kako prepoznati dobrega kiropraktika in v katerih primerih poiskati njegovo pomoč? Preverite. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri