Z novo aplikacijo bodo poleti v Planici še bolj vznemirljivi

Zavarovalnica Triglav je že dolgih 37 let zvesti spremljevalec smučarskih skokov in poletov v dolini pod Poncami. Tudi letos je kot dolgoletni partner Smučarske zveze Slovenije in Zlati sponzor Planice 2017 pod planiško velikanko pripeljala več tisoč otrok s spremljevalci in jim omogočila nepozabno doživetje. Zavarovalnica Triglav za zveste navijače skrbi tudi z novo mobilno aplikacijo Triglav Rekord, s katero je spremljanje poletov v Planici še posebej vznemirljivo.

Športna eleganca

Športna obutev je že nekaj časa sestavni del moške športne elegance.

Rok Zalokar: Hribi so najina pisarna, delovno mesto, kraj, kjer s Petro preživljava prosti čas

Od Julijskih Alp, kjer je tako rekoč odraščal, se je Rok Zalokar odpravi na Himalajo pridružil s 17 leti. Od takrat se je pridružil številnim plezalnim...

Second Coach – Aplikacija, ki omogoča otrokom, da računalniške igrice zamenjajo za žogo

Pogovarjali smo se z Mitjo Rozmanom, trenerjem nogometa in članom slovenske ekipe, ki je izdelala posebno aplikacijo Second Coach, ki trenerjem olajša...

Odličen začetek Zimskih svetovnih iger slovenskih specialnih olimpijcev - tri kolajne za Slovenijo!

Prvi dan Zimskih svetovnih iger je bil zelo uspešen za našo ekipo, ki je v alpskem smučanju osvojila tri kolajne!

8 načinov, s katerimi si boste zagotovili vsakodnevno vadbo

Naredite konec nenehnemu sedenju in poskrbite, da boste vsaj nekaj minut na dan namenili vadbi. Tu je 8 nasvetov, ki vam bodo pri tem pomagali.

Ilka Štuhec druga najboljša smučarka sezone 2016/17

Če je po tekmovalni upokojitvi šampionke Tine Maze kazalo, da bomo še dolgo čakali, da bo prišla serijska zmagovalka njenega kova, pa se...

Ideja za izlet: Obisk Loške doline in gradu Snežnik

Odločitev za obisk Loške doline in gradu ali gore Snežnik ter njihove okolice ni nikoli slaba, ne glede na to, kateri mesec v...

Kampanja »Z vesli proti jezovom« na Soči in Morači

Balkan Rivers Tour 2 se kmalu seli na reko Sočo in Moračo v Črni gori - v želji, da zaščitimo dve smaragdni lepotici, ki ju ogroža gradnja jezov. Sicer pa, kaj pa je Slovenija brez Soče? 

Ideja za izlet: Zdaj je idealen čas za obisk Škocjanskih jam

Na obisk jame in prijetno ohladitev pomislite le poleti? V resnici tudi zamisel, da se v hladnejših mesecih ali deževnem vremenu odpravite raziskovat podzemlje, ni slaba.

Ideja za izlet: Jamnik

Pomladne dni izkoristite za izlete v okolico. Ste že bili na Jamniku? Saj veste, tista cerkev, ki fotogenično stoji na hribčku oz. travnatem grebenu z razgledom daleč na gorenjsko pokrajino in gore.  

Ideja za izlet: Lambergova pot

Privoščite si pohod po slikoviti krožni Lambergovi poti – mimo razvalin gradu Kamen vas popelje v zeleno naročje doline Drage.

Zakaj iti na pohod sam?

Si želite ven, pa ne najdete družbe? Nič hudega oziroma – toliko bolje. Preverite, zakaj je vsake toliko časa dobro, da se odpravite na pohod sami.
None

Anamarija Lampič: Najboljše tekmice niso bavbav

Kdor hoče biti v pravem trenutku na pravem mestu, mora imeti nekaj sreče, a mora tudi opraviti svojo nalogo brez napak. Vse to je uspelo Anamariji Lampič, za nameček pa še na prav posebnem prizorišču.
None

Ideja za izlet: Štefanja gora

Eno sobotno popoldne se odpravite na Štefanjo goro. Po približno uri nezahtevnega pohoda boste zadovoljni ugledali čudovite zasnežene vrhove Kamniško-Savinjskih Alp.

Veščina, ki krepi zdravje in brani pred stresom ter osamljenostjo

Počasno, nežno, skoraj hipnotično gibanje. V trenutku vas očara in ko vas, je lahko univerzalno zdravilo: za boljše dosežke v športu, za krepitev zdravja, v obrambi pred stresom ali osamljenostjo.

Gremo na Pohod po Jurčičevi poti!

Tudi letos vabljeni na tradicionalni, tokrat že 24. Pohod po Jurčičevi poti, ki bo potekal v soboto, 4. marca 2017. Začelo se bo med 7. in 10. uro v starem mestnem jedru v Višnji Gori.
None

Venus in Serena Williams: To je ena najboljših zgodb v športu

Morda zato, ker sta ženski, morda zato, ker sta že tako dolgo stalnica, a o neverjetni prevladi sester Venus in Serene Williams v tenisu se kar premalo govori.

Pričel se je 11. festival gorniškega filma

Super ideja za sprostitev v teh dneh je obisk festivala gorniškega filma. 

Rok Rozman prejel zlato veslo za reševanje rek

Rok Rozman, naš nekdanji olimpijski veslač, ekstremni kajakaš, biolog in vodja projekta Balkan Rivers Tour je v soboto, 18. februarja na Portugalskem prejel svetovno nagrado zlato veslo. Pravi, da Slovenija in Balkan ne potrebujeta novih jezov, temveč zavedanje, da so naše zadnje nezajezene reke bogastvo, ki ga ne premore noben drug del Evrope.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri