1 vaja za čvrsto zadnjico v štirih tednih

Pravijo, da se trebušne mišice izklešejo v kuhinji. Tudi zadnjica se lahko. In če ta trik ne bo deloval, potem ...

Nadgradite domačo telovadnico

Če nimate dovolj časa za odhod v telovadnico, si jo naredite kar doma. Potrebujete prazen prostor, nekaj opreme in razlog, da ga redno uporabljate. Z...
None

3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Joj, ko bi bili lahko tako trmasti, kot je trmast špehec, ki se drži okoli pasu ... Ste se odločili, da greste v boj? Za začetek upoštevajte tri osnovna...

Trening 55 – kardio trening za hitro porabo maščob

Dobra novica za tiste, ki vas je groza že ob misli na tekaško stezo – vadbo na tekaški stezi zamenjajte s treningom 55. Obljubimo, da vam ne bo...
None

5 vaj za preoblikovanje celotnega telesa

Za vsako bolezen raste rožIca in za vsak del telesa obstaja določena vaja. Ker je težko vedno najti uro ali več za vadbo, smo pripravili nekaj kratkih...

VIDEO: 4 vaje za super rezultat - krepimo celo telo!

Bolj preprostega treninga verjetno ne bi mogli najti.

Trening doma: 10 minut za čvrste trebušne mišice

Tu je vrsta odličnih vaj za trebušne mišice. Nekatere vam ne bodo predstavljale večjih preglavic, pri drugih boste morali malce stisniti zobe. Rezultat...

VIDEO: V 3 minutah lahko naredite odličen trening za čvrst trebuh

Za danes smo poiskali odličen trening, za katerega potrebujete le 3 minute, izvajate eno vajo, krepite pa prav vse trebušne mišice.

VIDEO: 5 enostavnih vaj za trebušne mišice

Predstavljamo pet enostavnih vaj za trebušne mišice. No, lahko so tudi pravi izziv – če ste v dobri formi, nikar ne varčujte z energijo.

VIDEO: 10 najboljših vaj za celo telo, ki jih lahko delate v paru

Ko imate slab dan in potrebujete dodatno motivacijo za trening, izzovite prijatelja, prijateljico, partnerja ... in skupaj naredita ta trening. Predstavljamo 10 najboljših vaj, s katerimi boste okrepili celo telo.

VIDEO: 13 top vaj za trening v paru

Sta že kdaj naredila trening skupaj? Takšen trening je tudi odlična motivacija, zato je vsekakor vredno preizkusiti.

Mini trening za čvrsto zadnjico

Strokovnjaki za fitnes trdijo, da ne potrebujete napornih vsakodnevnih treningov vrhunskih športnikov. Osupljive spremembe lahko dosežete tudi s čisto preprostimi vajami. Potrebna je le vztrajnost.
None

FOTO: Miks počepov za čvrsto zadnjico in vitke noge

Za vas smo pripravili več vrst počepov, od navadnih, ki ste jih delali že v šoli, do takih bolj napornih, kjer bo treba vložiti malce več energije. Se splača. Do pomladi boste v odlični formi. Preverite, kako deluje naš izziv.

VIDEO: Za čvrsto zadnjico in noge naredite te 4 vaje

Vam počepi niso najljubši, pa bi vseeno radi okrepili spodji del? Potem preizkusite to preprosto in učinkovito vadbo. Zagotovo vam bo všeč.

Trening doma: Pokurimo kalorije z 20-minutnim treningom

Nimate časa za tek ali obisk fitnesa? Brez skrbi. Bomo poskrbeli, da se boste vseeno dobro razmigali in pokurili veliko kalorij. Takole ...

Preizkusite: Trening za trebušne mišice, ki ga sestavljata le dve vaji

Vaše trebušne mišice potrebujejo pozornost? Naredite naslednje ...

Kako pomembna je v resnici redna telesna aktivnost

Redna telesna aktivnost je ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredimo za naše zdravje. Največja napaka je, da zaradi slabega vremena s telesno aktivnostjo prenehamo.

Telo potrebuje gibanje

Glede na način življenja, ko marsikdo večji del dneva presedi, je pomembno, da postane gibanje potreba – tako kot potreba po zraku, hrani, vodi ... Za vas imamo nekaj nasvetov in načel za uravnoteženo vadbo.

5 odličnih vaj za čvrsto zadnjico in noge

Poskusite 5 odličnih vaj. Če jih boste izvajali pravilno, boste z njihovo pomočjo in v kombinaciji z aerobnim treningom hitro opazili rezultate.

Fitnes zvezda Anna Victoria razkriva 2 največji napaki, ki jih lahko naredite pri vadbi

Osebna trenerka Anna Victoria je verjetno najbolj znana po svojih fotografijah na Instagramu. A te ne prikazujejo le njene popolno izklesane postave. S slikami skuša dokazati, da popolnost ni podoba shiranih manekenk, ampak ravnovesje med vadbo in prehrano.