Osvobodite se balasta in naredite prostor za nekaj novega! Preberite, kako to dobro dene in kako to gre – in zakaj je včasih pomembno, da si za to vzamete čas.

Slika 1/3

Treba je zaključiti staro, da lahko začnemo novo. Kdor opusti preteklost, ima proste roke. Do tu vse dobro. Kaj pa če čudežna tabletka ne deluje? Kaj če nam ne uspe pozabiti? Ali če človek dvomi, da je resnično dobro vedno hitro povleči črto pod bolečimi občutki?

Tako kot telesne težave potrebujejo tudi duševne stvari čas, da se pozdravijo. Potrebujejo posebno pozornost. V takih primerih je treba malo počakati in pregledati, kaj vse se je nakopičilo.

Naslednje tri tehnike pomagajo pri opuščanju in sprostitvi:

BODITE HVALEŽNI

Morda ni preprosto, je pa zelo zdravilno, če spoznamo, da so pomembne tudi težke situacije in ljudje. Tako samo rastemo! Notranje se jim lahko zahvalimo – in jih nato prosimo, da odidejo.

Profimedia

Sorodni članki

Nagradno: podarjamo pakete izdelkov Enemon Slim

Enemon slim se uporablja kot hitro pripravljen polnovreden nadomestni obrok za energijsko omejene diete.

Zelo uspešna kampanja Ex-Kadilci

Kampanja Evropske komisije Ex-Kadilci so zmagovalci uspešno spodbuja kadilke in kadilce po vsej Evropski uniji k opuščanju kajenja, in sicer s sodobnim digitalnim zdravstvenim…

Dan brez cigarete v Lekarni Ljubljana

V Lekarni Ljubljana pripravljajo 31. 1. 2012 'Dan brez cigarete'. Osveščali bodo o nevarnostih kajenja na zdravje, izvajali bodo meritve ogljikovega monoksida v izdihanem zraku in…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri