par-na-plazi

Glede moško-ženskih prijateljstev ima vsakdo svoje izkušnje. Mnenje, ali je mogoče, da sta moški in ženska samo prijatelja ali ne, prepustimo vam. Danes bomo pogledali, zakaj bi vsaka ženska morala imeti moškega prijatelja!

Nekatera dekleta se že v otroštvu raje igrajo s fanti kot s puncami, zamenjajo barbike za avtomobilčke ali se namesto igranja čajanke z njimi podajo na različne pustolovščine. 

Čeprav so ženska prijateljstva prav tako pomembna, so lahko velikokrat bolj dramatična kot moško-ženska prijateljstva. Seveda se lahko tudi v takšnih prijateljstvih kaj zalomi, ali pa se spremenijo v več kot samo prijateljstvo. Pa vendar ...

Poglejmo 4 razloge, zakaj vsaka ženska potrebuje moškega prijatelja.

Moški prijatelj je... 

1. Iskren navijač

Ženske pri ženski sicer pohvalijo čevlje, frizuro, manikiro ... Včasih sicer samo zato, da so prijazne. Kdo pa pohvali stvari, ker resnično tako misli? Moški.

Ko moški nekaj opazi ali pohvali, tega ne naredi zato, da bi bil zgolj prijazen, pač pa, ker res tako misli. Ljubosumje je bolj redko v žensko-moških prijateljstvih kot pri ženskah. Moški iskreno spodbuja in želi svoji prijateljici le najboljše. Običajno tudi ne zameri tako hitro in brez tažav sprejme šale na svoj račun. 

2. Rešitelj težav

Vsak pravi prijatelj, ne glede na spol, bo prisluhnil prijatelju v težavah. Dekleta bodo dovolila svoji prijateljici, da se izpove do zadnje besede, da se izjoče do zadnje solze in petkrat prebere sporočilo, ki jo je prizadelo ...

Moški pa imajo tendenco, da stvari čim prej rešijo, saj običajno ne marajo drame. Zato bodo svoji ženski prijateljici pomagali, da čim prej najde rešitev za svoje težave. 

3. Partner, ko je to potrebno

Ko je samska ženska povabljena na poroko ali kateri drug dogodek, na katerega bi si želela v paru, jo lahko reši njen najboljši prijatelj in se tako izogne vprašanjem o tem, zakaj je še vedno samska. Ko si želi na izlet ali v kino, bo šel z veseljem z njo. Ko jo kdo v baru nadleguje, bo njen najboljši prijatelj to hitro uredil. 

4. Močna roka

Morda se sliši egoistično, a katera ženska ne potrebuje kdaj močne in iznajdljive roke ob sebi? Namesto da kliče selitveni servis, jih lahko pri selitvi pomaga prijatelj, namesto da kliče asistenco, da ji zamenja gumo, lahko pokliče njega, ki bo veselo priskočil na pomoč v zameno za pico (in pivo). 

Prirejeno po huffingtonpost.com

Sorodni članki

Ko ženske razmišljajo s ščegetavčkom

Tri znanke sem prosila, naj pišejo dnevnik o svojem spolnem življenju. Najbolj presunljivo odkritje eksperimenta? Ženske so pripravljene storiti karkoli, da zadovoljijo svoje...
None

"Srček, te lahko nekaj vprašam?"

Ha! Pri ženskah ne obstajajo lahka vprašanja, še manj preprosti odgovori. Upoštevajte naše nasvete, pa se boste izognili njenim najbolj pretkanim pastem.

Zakaj so lepa dekleta samska?

Zagotovo ste že srečali osebo, za katero bi rekli, da ima vse: je dobra prijateljica, v službi ji gre odlično, bistro rešuje probleme in je nenazadnje čudovita. Zakaj je še...
Izbor uredništva

Nagradni izziv: Spravite prebavo v red!

Prebava je eden od najpomembejših procesov v našem telesu, zato ima velik vpliv na naše počutje in zdravje. Že imate svojo...

Več...

7 opozorilnih znakov, da ne poslušate svojega srca

Preverite, ali ste zares sposobni poslušati sebe?

Več...

FOTO: 7 vaj, s katerimi boste telo spravili v odlično formo

S temi sedmimi vajami lahko spravite telo v odlično formo. Ni vam treba porabiti več kot 10 minut na dan, ne potrebujete nobene...

Več...
Najbolj brane vsebine

Skrivnost hujšanja, o kateri nihče ne govori

"Bila sem ena tistih. Debeluška, ki so jo v šoli neprestano zbadali. Ena tistih, ki se je "skrivala" za širokimi in prevelikimi oblačili, celo v bazen nisem šla nikoli brez majce. Zdaj sem v precej boljši formi, vendar se moje učenje ne zaključi tukaj."
Več...

5 stvari, ki bi jih morali početi vsak dan, če imate radi sebe in svoje telo

Telo nam omogoča veliko stvari, kar opazimo šele, ko česa ne zmoremo več. Ravnate z njim, kot si zasluži, ali temu ne posvečate veliko pozornosti?
Več...

21-dnevni wellness izziv: Dobro sem

Naše telo je čudovit instrument, ki zaživi v gibanju. Toda ni samo telo tisto, ki potrebuje našo pozornost. Prebudimo tudi pozitivna čustva in poskrbimo za dobro počutje. Pridružite se 21-dnevnemu wellness izzivu Dobro sem.
Več...

7 lastnosti, ki naj bi jih imel vaš partner, ko dopolni 30 let

Ko dopolnemo 30 let, obstaja veliko možnosti, da si vse bolj želimo živeti življenje s smislom. Prav tako si želimo tudi globlje povezave v odnosih, kot smo jih imeli v naših 20-ih. Strokovnjaki za odnose izpostavljajo 7 lastnosti, ki naj bi jih imel naš partner (ali mi sami), ko dopolni 30 let. 
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri