f008836-posavje_lisca_pohodnistvo_jost_gantar_1_orig

Pod krovno znamko SLOVENIJA HODI se je že začel jesenski del Posavskega festivala pohodništva. Pridružite se gastronomsko obarvanim pohodom, kolesarskemu izletu, spoznajte lokalne zgodbe in kulturno dediščino.

Festival pohodnišva se bo odvijal v mesecu oktobru in novembru ter ponujal organizirane oz. vodene pohode po celotni destinaciji Posavje.

Pohodi so primerni za vse generacije in starosti ter odlična ideja za družinski izlet.

Program:

Lisca

Sobota - 27. 10. ob  9:00:

  • POHOD PO POTEH MILANA MAJCNA (13 km). Dodatne informacije: TD Šentjanž – 041 392 567, Petra.

Torek - 6. 11. ob 10:30:

  • POHOD PO SEVNIŠKI PLANINSKI POTI (Zabukovje – Planina – 10 km). Dodatne informacije: PD Lisca Sevnica – 041 481 697, Darinka

Sobota - 10. 11. ob 9:00:

  • PO GADOVI SLEDI (8 km). Dodatne informacije: VTD Gadova peč – 031 663 319, Tone.

Sobota - 10. 11. ob 7:00:

  • KOLESARJENJE OD ZORE DO MRAKA. Dodatne informacije: Kolesarsko društvo Sevnica – 040 297 179, Robert; kdsevnica@kolesarstvo.org.

Sobota - 10. 11. ob 10:00:

  • MARTINOV POHOD OD PLETENKE DO MALKOVSKIH GORIC (8 km). Dodatne informacije: TD Tržišče – 041 270 747, Milena; turisticno.trzisce@gmail.com.

Nedelja - 18. 11. ob 9:00:

  • Č`BULARSKI POHOD (10 km). Dodatne informacije:PD Polom Kostanjevica na Krki in TD Raka – 041 532 727 Lojze ali 041 773 545, Franc; franc.stokar@gmail.com.

Nedelja - 25. 11. ob 9:00:

  • VINOGRADNIŠKI POHOD PO VINSKIH GORICAH. Dodatne informacije: DV Kostanjevica na Krki in  PD Polom Kostanjevica na Krki – 041 773 545, Franc; franc.stokar@gmail.com.

Vse dodatne informacije preverite na strani www.visitkrsko.com

Ravni log

Foto: Jošt Gantar

Sorodni članki

Pohodi ob svetovnem dnevu sladkorne bolezni

Tako kot vsako leto tudi letos ob svetovnem dnevu sladkorne bolezni, ki ga obeležujemo 14. novembra, Društva diabetikov v domačih krajih organizirajo pohode, predavanja, proslave, razstave...

Ideja za izlet: Lisca – od koder je čudovit pogled daleč naokoli

Na Lisci, posavskem biseru, ki se severno od Sevnice dviga 947 metrov nad morjem, se najde marsikaj zanimivega.

Vabljeni na 22. Pohod po Jurčičevi poti

Ljubitelji pohodništva, literarno-zgodovinskih ekskurzij in prijetnega druženja v naravi, vabljeni na 22. Pohod po Jurčičevi poti, ki bo potekal v soboto, 7. marca...
Najbolj brane vsebine

7 ajurvedskih nasvetov za hujšanje in dobro počutje

Larissa Hall Carlson, učiteljica joge in specialistka za ajurvedo, ponuja 7 ajurvedskih nasvetov, da boste (po praznikih) lažje telo spet spravili v staro stanje in poskrbeli za dobro počutje.
Več...

Hujšanje ne bo uspešno, če ne boste poskrbeli za 5 pomembnih stvari

Medtem ko se osredotočate na željo po izgubi kilogramov, pozabljate na pomembne stvari, ki vas lahko vrnejo na staro pot.
Več...

7 vprašanj, ki si jih zastavite, če težko zaspite

Vsak večer ista zgodba – pred televizorjem ali ob knjigi začnete kinkati. Včasih vas preko dneva nakopičena utrujenost ujame že pri večerji. Odpravite se v posteljo … In potem ste nenadoma popolnoma budni.
Več...

Najslabši nasveti glede prehrane po mnenju nutricionistov

Kadar se lotite diete ali pa se zgolj skušate prehranjevati bolj zdravo, verjetno dobite na tone nasvetov od prijateljev, družinskih članov in neznancev v spletu, ki z gotovostjo trdijo, da imajo prav. Zbrali smo nekaj pogostih napak, ki jim ne verjemite in jih ne izvajajte. 
Več...

5 stvari, ki jih morate vedeti, če bi radi hitro shujšali

Na trgu je ogromno izdelkov, ki pri preoblikovanju telesa obljubljajo takojšnje rezultate. In potem so tu še hitre, predvsem pa stroge diete. Pa je res mogoče zdravo izgubiti konkretno količino kilogramov v zelo kratkem času in potem to težo tudi obrdžati?
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri