triglav-pokljuka-biatlon-otroci

Pokljuka bo med 17. in 21. decembrom gostila BMW IBU svetovni pokal v biatlonu, na katerem se bodo za najboljše uvrstitve do zadnjega diha potegovali tudi slovenski biatlonci. Biatlonske junake pa bodo na četrtkovi sprinterski preizkušnji spodbujali tudi številni otroci v okviru akcije Otroci Triglava na Pokljuki.

Zavarovalnica Triglav je že vrsto let uspešno vpeta v slovenski biatlon kot sponzor biatlonske reprezentance in kot sponzor Športnega centra Triglav Pokljuka, uspešno sodelovanje pa se nadgrajuje z akcijo Otroci Triglava na Pokljuki.

Letos bodo pri zavarovalnici že četrtič v sodelovanju z Organizacijskim odborom zagotovili brezplačne avtobusne prevoze na Pokljuko in brezplačen ogled tekmovanj številnim otrokom iz različnih socialnih okolij vse Slovenije. Tako se bodo otroci še bolje seznanili z biatlonskim športom in hkrati spoznali svoje športne junake.

Otroci bodo med drugim izdelali navijaške transparente in se potegovali za nagrado 'Naj navijaški transparent'. Najboljše transparente bodo pomagali izbrati slovenski biatlonci.

Otroci Triglava na Pokljuki

Zagotovo pa bodo otroci tudi na tokratnih biatlonskih preizkušnjah s svojim navijanjem spodbudili športnike ter hkrati doživeli neprecenljivo izkušnjo.

Vabimo vas, da se v četrtek, 18. decembra 2014, udeležite obogatenega biatlonskega programa v Športnem centru Triglav Pokljuka, ki vam omogoča tudi srečanje s slovenskimi biatlonskimi junaki.

Program:

  • 12:00 zbor v informacijskem centru na Bledu (Festivalna dvorana Bled), prevzem brezplačnih vstopnic za ogled tekmovanj, organiziran VIP prevoz na Pokljuko
  • 13:00–13:30 prihod na Pokljuko
  • 13:30 razglasitev natečaja Naj navijaški transparent, srečanje z moško biatlonsko ekipo
  • 14:25 ogled tekmovanj - Šprint ženske
  • 16:00–16:30 odhod s Pokljuke
Sorodni članki

Otroci Triglava bučno navijali na Pokljuki

Prvi tekmovalni dan svetovnega pokala v biatlonu na Rudnem polju so med drugim zaznamovali otroški smeh, navijaški vzkliki, radovednost, mladostna razposajenost in igrivost.

2. Aktivni vikend na Pokljuki - šola teka na smučeh

Prvi smučarsko tekaški vikend na Pokljuki je za nami. Uspešen, poln novih izkušenj in nepozabnih trenutkov. Zato vas v marcu ponovno vabimo, da se nam pridružite. 3-dnevni Aktivni…

Aktivni vikend na Pokljuki – šola teka na smučeh

Če nas sneg še ni razveselil po dolinah, si ga bomo privoščili na zasneženem smučišču. Imate smuči že pripravljene? 31. januarja gremo na Pokljuko, kjer se bomo skupaj s…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri