10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Rekreativni konec tedna - pripravili smo 5 predlogov

Rekreativni konec tedna - pripravili smo 5 predlogov (foto: Profimedia) Profimedia
5. 8. 2015

Rekreativnih dogodkov še nekaj časa ne bo zmanjkalo in tule je pet predlogov.

Praznik breskev v Prvačini

Prihajajoči vikend bo postregel s Praznikom breskev v Prvačini, poleg zabave ob domači hrani, razstavi breskev, šacanju pršuta ter vsaj še odlični glasbeni spremljavi pa boste v soboto lahko odšli tudi na izlet med nasadi breskev. Odhod na dveinpolurni pohod bo ob 8. uri izpred Sokolskega doma v Prvačini. Rekreativce pa čakajo še odbojka na mivki, briškuljada, košarkarske trojke ...

Informacije: www.prvacina.si

21. pohod na Lovrenška jezera

V soboto Lovrenčani prirejajo že 21. pohod na Lovrenška jezera. Tudi tokrat bo organiziran kot množični pohod s posebnimi oznakami poti, kar bo planincem omogočilo samostojno hojo, brez posebnega vodnika. Start pohoda je zjutraj med 7. in 8. uro pri Kulturnem domu Jožeta Petruna v Lovrencu, kjer bodo udeleženci lahko dobili dodatna navodila za pohod.

Informacije: planinci.lovrenc.net/pohod-na-lovrenska-jezera

Tek štirih srčnih mož okoli Bohinjskega jezera

V soboto, 8. avgusta, bodo nekaj zase našli tudi ljubetlji teka - v Bohinju prirejajo že 18. tek štirih srčnih mož okoli Bohinjskega jezera. Start bo ob 10. uri. Poleg tekmovalnega teka organizirajo tudi netekmovalni tek otrok.

Informacije: www.tek4src.si

Pohod na Starem vrhu

Na prvo avgustovsko nedeljo se odpravite na pohod ob dnevu oglarjev na Starem vrhu nad Škofjo Loko. Izhodišče bo na parkirišču Grebljica, v petih urah pa boste ob prekrasnih panoramskih pogledih na Poljansko dolino, pa tudi proti Notranjski in Primorski, osvojili še vrhove Blegoš, Koprivnik, Mladi vrh in Stari vrh, kjer vas bodo v Logarjevi koči postregli po dolgem in počez.

Informacije: www.tdstarivrh.si

17. maraton dveh dežel

Kolesarji se boste v nedeljo lahko udeležili kolesrjenja po delu Koroške in Avstrije. Dolžini manj in bolj zahtevne trase bosta 65 in 114 kilometrov, starta pa bosta ob 9. oziroma 10. uri.

Informacije: www.zweilaender-radmarathon.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri