smucar-elan

Najmanjši smučarji niso le pomanjšani veliki smučarji.

Morda je naj­opaznejša razlika pri njihovi opremi ta, da njihovi smučarski čevlji skupaj z vezmi pokrivajo večji del dolžine smuči kot pri večjih smučarjih. Smuči se tako slabše prilagajajo terenu, in čeprav zarezna tehnika pri nadobudnežih še ni najpomembnejša, si lahko, tudi če se sami ne moremo pomanjšati, poskusimo predstavljati, da to kvari njihove prve izkuš­nje na smučeh.

Elanov razvojni oddelek se je izziva lotil po svoje. Razvili so smuči, ki se veliko lažje upogibajo kot katerekoli druge otroške smuči na trgu.

Elan U-flex smuči

Da je paket popoln, so natuhtali še prve smučarske čevlje, ki se upogibajo skupaj s smučmi. Celovita rešitev, ki korenito spreminja otroške začetke na smučeh, se imenuje tehnologija U-flex. Z njo smučanje postane preprostejše od prvih korakov.

Tehnologija U-flex je hitro prepričala tudi strokovne žirije. Na izboru Ispo Award v okviru največjega sejma športne industrije je Elan kot edina smučarska blagovna znamka za U-flex prejel nagrado ispo gold winner 2014, žirija nagrade Plus X Award pa je tehnologiji namenila nagrado najboljši izdelek leta 2014.

Več na: www.elanskis.com

Sorodni članki

Elan že tretjič zapovrstjo osvojil zlato nagrado

Elan je na priznanem mednarodnem športnem sejmu ISPO, ki prav te dni poteka v Münchnu, ponovno osvojil zlato nagrado 2015 z izdelkom Elan Amphibio 16.

Nova sezona, polna priznanj: Elan s svojo inovativnostjo, vrhunskim oblikovanjem in funkcionalnostjo navdušuje svet

Elanovi izdelki so bili tudi pred letošnjo sezono deležni velike mednarodne pozornosti. S svojo inovativnostjo, vrhunskim oblikovanjem, funkcionalnostjo in izvirnostjo skoraj…

Najpogostejši izrazi in kratice v smučarski industriji, ki jih je dobro poznati (še preden vstopite v trgovino)

Smučarska industrija je, podobno kot vse druge, v zadnjih letih postala polna najrazličnejših izrazov, kratic in trženjskih besednih zvez, ki naj bi osupnile kupce in jih prepričale…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri