helena-lopes-459331-unsplash

Občutek, da vas je nekdo izdal ali prevaral je resnično neprijeten. Zato navajamo nekaj lastnosti ljudi, ki so vredni zaupanja in jih je dobro imeti v svojem življenju. 

Se tudi vam zdi, da je težko najti resnično zaupanja vredne ljudi, ki vas ne bodo izdali, izkoristili ali razočarali?

Kakšne lastnosti imajo torej ljudje, ki so vredni zaupanja in jih je vredno obdržati v življenju?

 1. Kažejo svoj pravi jaz brez maske

Tisti, ki so vredni zaupanja, jih ni strah biti, kdor so. Nimajo občutka, da se morajo skrivati pred svetom.

Njihove napake in rane jih delajo, kdor so. Bolj jim je mar za iskrenost, kot za njihovo podobo in mnenja drugih. Počutijo se udobno v svoji koži in tudi v vaši bližini so sproščeni. Ne obremenjujejo se s tem, kaj si drugi mislijo. So odprti, iskreni in brez težav drugačni. Če vam zaupajo svoje sanje in pa tudi trenutke, na katere niso ponosni, je to zato, ker vam zaupajo, zato jim lahko zaupate tudi vi.

2. Držijo obljube

Držijo se reka 'obljuba dela dolg'. Zavedajo se, kako pomembne so obljube ter besede, ki jih izrečemo. Če obljubijo, da bodo nekaj naredili, bodo to naredili. Če obljubijo, da bomo nekam prišli, bodo prišli. Zavedajo se, kako njihova dejanja vplivajo na vas, nočejo vas prizadeti ali razočarati ter zapravljati vašega časa z neuresničenimi obljubami.

3. Nikoli vam ne bodo dali občutka manjvrednosti

Cenijo vas, ni jim vseeno za vas in vašo srečo ter uspeh. Ne glede na to, kako drugače situacije doživljate, vam ne bodo nikoli dali občutka manjvrednosti. So vaši motivatorji in navijači. Ne hvalijo se pretirano s svojimi uspehi. Bodo tam, ko jih boste potrebovali. Lahko jim zaupate svoje misli in čustva brez skrbi, da bi vas obsojali.

4. So zvesti svojim načelom

Tudi če se bojujejo z mlini na veter, bodo vedno zagovarjali pravico in svoja načela. Iskreno in jasno povedo, kaj mislijo in v kaj verjamejo. Delajo, kar čutijo, da morejo narediti, čeprav je to morda težja poti. Če tudi jim ne uspe vedno, kar so si zadali, vedo, da so poskusili in dali vse od sebe. 

davidwolfe.com

Sorodni članki

Kako pridobiti spoštovanje?

Vzpostaviti avtoriteto in pridobiti spoštovanje ni tako preprosto. Vložiti boste morali veliko truda in se držati teh nasvetov.

6 najbolj lahkovernih in preveč zaupljivih astroloških znamenj

To so znamenja, ki vam bodo verjela vse, kar jim boste rekli.

5 vaj zaupanja za pare

Vsi vemo, da je zaupanje temelj vsakega zdravega in uravnovešenega odnosa. Kaj pravzaprav je zaupanje? Lahko bi ga opredelili kot prepričanje o zanesljivosti in doslednosti določene...
Najbolj brane vsebine

4 načini, kako slišati sebe (in to ni meditacija)

Vsi lahko prisluhnemo svoji intuiciji, le naučiti se moramo prepoznati, kateri glas je pravi. 
Več...

Tako vam telo kaže, da slabo skrbite zase

Ste na sebi opazili katerega od naslednjih znakov?
Več...

Kaj lahko vprašate partnerja namesto “Kako si?” - 20 vprašanj

Komunikacija je eden pomembnejših stebrov razmerja, zato poskrbite, da bo med vama tekla gladko.
Več...

8 skrivnosti ljudi, ki (skoraj) nikoli ne zbolijo

Saj veste, o kom govorimo? O tistem sodelavcu, ki v celem letu ni vzel niti enega prostega dneva zaradi bolezni in o prijatelju, ki se vedno izogne sezonskim virusom. Kako jim uspe?
Več...

Cimet - top začimba, ki nas zdravi

Nekoč izredno cenjena začimba danes postaja priljubljeni pripomoček v boju proti raznim tegobam, ki se tičejo zdravja in lepote. Preberite, na kakšne načine lahko uporabite cimet.
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri