helena-lopes-459331-unsplash

Občutek, da vas je nekdo izdal ali prevaral je resnično neprijeten. Zato navajamo nekaj lastnosti ljudi, ki so vredni zaupanja in jih je dobro imeti v svojem življenju. 

Se tudi vam zdi, da je težko najti resnično zaupanja vredne ljudi, ki vas ne bodo izdali, izkoristili ali razočarali?

Kakšne lastnosti imajo torej ljudje, ki so vredni zaupanja in jih je vredno obdržati v življenju?

 1. Kažejo svoj pravi jaz brez maske

Tisti, ki so vredni zaupanja, jih ni strah biti, kdor so. Nimajo občutka, da se morajo skrivati pred svetom.

Njihove napake in rane jih delajo, kdor so. Bolj jim je mar za iskrenost, kot za njihovo podobo in mnenja drugih. Počutijo se udobno v svoji koži in tudi v vaši bližini so sproščeni. Ne obremenjujejo se s tem, kaj si drugi mislijo. So odprti, iskreni in brez težav drugačni. Če vam zaupajo svoje sanje in pa tudi trenutke, na katere niso ponosni, je to zato, ker vam zaupajo, zato jim lahko zaupate tudi vi.

2. Držijo obljube

Držijo se reka 'obljuba dela dolg'. Zavedajo se, kako pomembne so obljube ter besede, ki jih izrečemo. Če obljubijo, da bodo nekaj naredili, bodo to naredili. Če obljubijo, da bomo nekam prišli, bodo prišli. Zavedajo se, kako njihova dejanja vplivajo na vas, nočejo vas prizadeti ali razočarati ter zapravljati vašega časa z neuresničenimi obljubami.

3. Nikoli vam ne bodo dali občutka manjvrednosti

Cenijo vas, ni jim vseeno za vas in vašo srečo ter uspeh. Ne glede na to, kako drugače situacije doživljate, vam ne bodo nikoli dali občutka manjvrednosti. So vaši motivatorji in navijači. Ne hvalijo se pretirano s svojimi uspehi. Bodo tam, ko jih boste potrebovali. Lahko jim zaupate svoje misli in čustva brez skrbi, da bi vas obsojali.

4. So zvesti svojim načelom

Tudi če se bojujejo z mlini na veter, bodo vedno zagovarjali pravico in svoja načela. Iskreno in jasno povedo, kaj mislijo in v kaj verjamejo. Delajo, kar čutijo, da morejo narediti, čeprav je to morda težja poti. Če tudi jim ne uspe vedno, kar so si zadali, vedo, da so poskusili in dali vse od sebe. 

davidwolfe.com

Sorodni članki

Kako pridobiti spoštovanje?

Vzpostaviti avtoriteto in pridobiti spoštovanje ni tako preprosto. Vložiti boste morali veliko truda in se držati teh nasvetov.

6 najbolj lahkovernih in preveč zaupljivih astroloških znamenj

To so znamenja, ki vam bodo verjela vse, kar jim boste rekli.

5 vaj zaupanja za pare

Vsi vemo, da je zaupanje temelj vsakega zdravega in uravnovešenega odnosa. Kaj pravzaprav je zaupanje? Lahko bi ga opredelili kot prepričanje o zanesljivosti in doslednosti določene...
Izbor uredništva

Nagradni izziv: Spravite prebavo v red!

Prebava je eden od najpomembejših procesov v našem telesu, zato ima velik vpliv na naše počutje in zdravje. Že imate svojo...

Več...

7 opozorilnih znakov, da ne poslušate svojega srca

Preverite, ali ste zares sposobni poslušati sebe?

Več...

FOTO: 7 vaj, s katerimi boste telo spravili v odlično formo

S temi sedmimi vajami lahko spravite telo v odlično formo. Ni vam treba porabiti več kot 10 minut na dan, ne potrebujete nobene...

Več...
Najbolj brane vsebine

Kaj je eden od najpogostejših razlogov za razpad zveze?

Tokrat ne mislimo na varanje in nezaupanje, ampak na ...
Več...

Skrivnost hujšanja, o kateri nihče ne govori

"Bila sem ena tistih. Debeluška, ki so jo v šoli neprestano zbadali. Ena tistih, ki se je "skrivala" za širokimi in prevelikimi oblačili, celo v bazen nisem šla nikoli brez majce. Zdaj sem v precej boljši formi, vendar se moje učenje ne zaključi tukaj."
Več...

Ljudje, ki trpijo za hudo obliko depresije, želijo, da veste naslednje

Lahko si skušamo predstavljati, sočustvujemo in tolažimo osebo, ki trpi za hudo obliko depresije, nikoli pa ne moremo vedeti, kako se v resnici počuti.
Več...

Prihaja razstava Body World Vital: Telo na ogled od zunaj in znotraj

Na Gospodarsko razstavišče prihaja svetovna razstava Body Worlds Vital, ki bo v Ljubljani od 20. oktobra do 20. januarja prihodnje leto, vse dni v tednu od 9. do 20. ure.
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri