10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Imunoglukan P4H® je Superbrand

9. 9. 2013 Promocijsko sporočilo

Mednarodna organizacija Superbrands je blagovni znamki Imunoglukan P4H® podelila laskavi naziv Superbrands, in sicer za Slovenijo, Bosno in Hrvaško. Prestižna nagrada, ki velja za obdobje 2013/2014, poudarja pomembnost blagovne znamke in daje potrošniku zagotovilo, da bo z izbiro te znamke dobil najboljšo kakovost.

Organizacija Superbrands, edina globalna in neodvisna avtoriteta na področju znamčenja, izbira najboljše blagovne znamke, ki so pri potrošnikih sprejete kot najbolj kakovostne in so tako tiste, ki so uspešnejše od svoje konkurence oziroma ostalih blagovnih znamk.

Naziv Superbrands se blagovni znamki dodeli na podlagi ocen priznanih strokovnjakov iz poslovnega sveta, sveta marketinga, medijev, univerz in strokovnih združenj. Kriteriji ocenjevanja, ki igrajo najpomembnejšo vlogo, so kakovost, zanesljivost, drugačnost in čustveni naboj.

Imunoglukan P4H®, Medisov izdelek za pomoč pri delovanju imunskega sistema, je primeren za odrasle in otroke (že od 1. leta). Vsebuje naravni polisaharid imunoglukan, vitamin C in cink. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

V Medisu je Imunoglukan P4H® tako že drugi izdelek, ki je prejel mednarodno nagrado. Prvič je naziv prejela blagovna znamka Novalac, hrana za dojenčke, in sicer za leti 2011/2012. Novalac je prestižni naziv ohranil vse od takrat, letos pa je ponovno prejel titulo za leti 2013/2014.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri