Potujte s stilom!

22. november 2010 | OMV , potovanje , stil , vozilo | Promocijska objava

Potovanje, krajši izlet ali morda obisk pri prijateljih oziroma sorodnikih nam lahko vzame veliko energije, kadar nam v avtomobilu zmanjka prostora za vse stvari, ki jih želimo vzeti s seboj. Vsem, ki ste veliko na poti, pa tudi ostalim, ki si želite urejenega prostora v svojih jeklenih konjičkih, je zdaj na voljo rešitev, kako urejeno shraniti vse dokumente in pripomočke ter potovati s stilom. Prostor v svojem vozilu si organizirajte s potovalnimi organizatorji.

Bolje organiziran prostor v vašem vozilu

Vrhunska blagovna znamka Dunlop ponuja kolekcijo šestih potovalnih organizatorjev, ki vam bodo olajšali potovanja, nakupe in izlete, ter vam omogočili boljšo organizacijo prostora v vašem vozilu. Kolekcijo sestavljajo Večnamenski organizator, Nakupovalni organizator, Večnamenska naramna torba, Organizator športnih pripomočkov, Organizator dokumentov in Družinski hladilni voziček.

Vse potovalne organizatorje odlikuje visoka kakovost, široka uporabnost, praktičnost, ekonomičnost in odličen design. Po uporabi lahko večino v nekaj sekundah zložimo, zato hranjenje v prtljažniku zavzame zelo malo prostora.

Ekskluzivno na bencinskih servisih OMV

Potovalne organizatorje Dunlop lahko kupite ekskluzivno na bencinskih servisih OMV, in sicer:

-    V okviru posebne promocije Potujte s stilom!, ki se je začela 25. oktobra 2010 in traja do 13. februarja 2011:  Nakup za 10 evrov prinaša eno bonus točko, z zbranimi 20 bonus točkami pa lahko ob nakupu izdelkov Dunlop prihranite tudi do 62 odstotkov.

-    V redni prodaji: v času posebne promocije Potujte s stilom! so vsi izdelki tudi v redni prodaji.

promocijsko sporočilo

Sorodni članki

Ekskluzivno iz zakulisja: Kaj tokrat pripravlja Filip Flisar?

Eden najbolj priljubljenih slovenskih športnikov, smučar prostega sloga v disciplini smučarski kros, Filip Flisar je znan po tem, da je vedno v akciji. Tokrat ga nismo ujeli…

Multi točka na izbranih bencinskih servisih OMV omogoča vse na enem mestu

Pogosto si želimo, da bi lahko na enem mestu opravili kar največ storitev in tako prihranili nekaj dragocenega časa. Prav zato vam je na 63 izbranih bencinskih servisih OMV…

Z najboljšo kavo do okolju prijaznega delovanja in manj odpadkov

Slovenci veljamo za velike ljubitelje kave – ta nam ne predstavlja več zgolj napitka, temveč ritual, ki se ga poslužujemo celo večkrat dnevno. Hiter življenjski ritem nas je privedel…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri