Na zunanji videz vpliva mnogo dejavnikov, med drugim tudi vaše navade. Te lahko postarajo ali pomladijo, odvisno, katere izberete.

Slika 1/4

Opomnimo vas na nekaj navad, s katerimi takoj prenehajte, če ne želite izgledati starejši, kot ste v resnici.

Izogibate se družabnim srečanjem

Nimate energije, da bi se udeležili večerja s prijatelji, izognili ste se obletnici mature in verjetno boste izpustili tudi kosilo, na katerem bi se zbrala vaša običajna družba.

Prijatelji niso samo ljudje, ki vas peljejo na letališče, dajo nasvet in vas tolažijo, ko padete. Lahko vplivajo tudi na proces staranja, saj naj bi družbeno življenje in tesne povezave z bližnjimi osrečevale in ohranjale mladost v vas, ne glede na to, koliko ste stari. Zato nehajte iskati izgovore in recite da naslednjemu družabnemu dogodku.

profimedia

Preverite tudi: 

Sorodni članki

Kakšni komplimenti zares štejejo?

Zagotovo se spomnite komplimenta, ki se vam je v spomin vtisnil zaradi njegove specifičnosti, saj je posameznik na vas opazil tisto nekaj, kar ostali niso. Kaj pa bi to lahko…

Kako pomemben je zunanji videz?

Vas pri posameznikih bolj zanima osebnost ali frizura? Raziskave dosledno kažejo, da ljudje…

Kako pomembna je lepota?

Jana Zupančič, igralka v Mestnem gledališču ljubljanskem, na cesti zagotovo opazi ljudi s karizmo, medtem ko pri igri zanjo lepota ni ne pogoj ne ovira.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri