10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Ne odnehajte

Ne odnehajte (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
18. 2. 2010

Kajenje, nacejanje, dokelr ne obležite, vtikanje nosu v stvari, ki se vas ne tičejo - nekaterim navadam in razvadam se res raje odpovejte. Toda redni obiski fitnesa ne spadajo v to kategorijo.

Statistike po vsem svetu vseeno kažejo, da 70 odstotkov novih članov fitnesa odnega v prvih šestih mesecih. Zakaj neki le? Največjim dejavnikom tveganja, da vržete puško v koruzo, se boste izognili takole.

Gneča

Rešitev: Fitnes obiščite večkrat ob različnih urah. Tako boste ugotovili, kdaj je največ obiskovalcev. Ob začetku slabega vremena jeseni in nato spet januarja je gneča v fitnesih največja, toda naj vas to ne odvrne. Običajno se stvari vrnejo v normalni tok že po 14 dneh.

Izguba motivacije

Rešitev: Zastavite si cilje. Ljudje običajno izgubijo motivacijo, ker pričakujejo, da se bodo njihove trebušne mišice v šestih dneh spremenile v "radiatorje". Pri postavljanju realnih ciljev prosite za strokovno pomoč, nato pa jih spreminjajte vsakih šest tednov. Pridružite se uram vadbe (joge, z utežmi . . ), kjer sodelujejo tudi ženske v oprijetih dresih. Ugotovili boste, da jih nočete zamuditi.

Zamenjava službe

Rešitev: V svojem fitnesu se pozanimajte, kateri center v ližini vaše nove službe vam priporočajo in ali je mogoče prenesti vsaj del vpisnine.

Cena

Rešitev: Obiščite več centrov in se pozanimajte o ugodnostih, cenovno ugodnejših terminih in paketih. Izberite tisti center, ki je najbolj prilagodljiv in ki najvolj ustreza vašim zahtevam. Vprašajte tudi za brezplačen prvi (testni) obisk, preden se vpišete.

foto: Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri