10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice

6. poli maraton bo potekal 6. septembra

6. 8. 2008

V prvih septembrskih dneh, ko poletna vročina že malo popusti, kolesarska kondicija pa je še vedno na vrhuncu, vas vabimo na največji rekreativni kolesarski dogodek v Sloveniji – 6. poli maraton. Prijavite se lahko na lahki (18 km), mini (30 km) ali maksi (55 km) maraton, odvisno od vaše telesne pripravljenosti in zdravstvenega stanja.

Start maksi maratona je ob 11. uri na Letališču Moškanjci pri Ptuju, za tem pa sledita še starta mini in lahkega maratona. Prijave bodo potekale že od 8. ure zjutraj na licu mesta, lahko pa se prijavite tudi vnaprej na www. polimaraton.si ali v prostorih Poslovnega centra Perutnine Ptuj.

Prijavnina za maraton znaša 20 €, uveljavite pa lahko popust ob predprijavi in popuste za otroke od 7 do14 let, skupine nad 10 oseb in člane Kluba Polet. Vaše kolesarske in tekmovalne užitke bomo podprli z brezplačnimi osvežilnimi napitki ob progi in kulinaričnimi dobrotami na cilju, vsi udeleženci pa bodo dobili tudi kolesarsko majico, knjižico Vse o perutnini in brezplačen vstop v zunanje bazene Term Ptuj 4. , 5. in 6. septembra.

Maraton se bo zaključil ob 14. uri s podelitvijo nagrad in poli žurom, na katerem bo nastopila glasbena skupina Atomik Harmonik. Podelili bomo pokale naj udeležencem – najstarejši in najmlajši, najstarejšemu in najmlajšemu, najštevilčnejši ekipi in najštevilčnejši družini, pa še pokal za posebne dosežke. Med tistimi, ki se boste na maraton prijavili prek interneta, bomo izžrebali 15 nagrad v obliki izdelkov Perutnine Ptuj, med vsemi prijavljenimi pa še 10 koles in glavno nagrado – kolo Mercedez Benz.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri