Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak

Pečen kamamber

Pečen kamamber (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2019 Vir: liza.aktivni.si

Kamamber je mehak francoski sir z belo plemenito plesnijo.

Za 4 osebe potrebujete:

  • 250 g moke
  • 350 g listnatega testa
  • 4 kamambere
  • 4 žlice mandljevih lističev
  • 4 žlice peteršilja
  • 1 jajce

Priprava:

1 Testo razdelite na 4 enako velike dele, jih še malce razvaljajte in na sredino položite sir. Vsak kos potresite z mandlji in peteršiljem. Robove testa zapognite čez sir, jih zatisnite skupaj in na koncu spnite še z zobotrebcem.

2 Zavojčke premažite z razžvrkljanim jajcem in jih približno 15 minut pecite v pečici, segreti na 175 stopinj. Zraven postrezite zelenjavno solato.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri