adidas-sola-teka-2014

Adidas, diamantni sponzor Ljubljanskega maratona, pripravlja že tradicionalno šolo teka, ki letos predstavlja tudi uradne priprave na Volkswagen 20. Ljubljanski maraton.

Letošnja, četrta zaporedna edicija bo namenjena tako rekreativnim kot tudi polprofesionalnim tekačem, ki se želijo ustrezno pripraviti na največjo tekaško preizkušnjo pri nas.

V sklopu projekta, ki bo obsegal sedem mesecev treningov, bodo udeleženci pod vodstvom profesionalnih trenerjev osvojili

  • pravilno tekaško tehniko in osnove primernega prehranjevanja,
  • spoznali se bodo s pravo opremo ter zaščito pred poškodbami,
  • predvsem pa gradili na svoji kondicijski pripravljenosti.

Kot zagotavlja Blaž Strožer, glavni trener v adidas šoli teka, bodo oktobra prav vsi udeleženci šole kondicijsko in tehnično podkovani, da uspešno premagajo zastavljeno razdaljo na Volkswagen 20. Ljubljanskem maratonu.

Adidas šola teka tudi v Domžalah in Kranju

Po treh izredno uspešnih letih bo letos adidas šola teka potekala na dveh novih lokacijah; poleg Ljubljane in Celja boste lahko tekaške izkušnje nabirali še v Domžalah in Kranju.

V sklopu sedemmesečnih priprav bodo tekaški navdušenci deležni:

  • dveh skupinskih treningov na teden,
  • individualnega kondicijskega programa,
  • adidas tekaške majice in
  • še nekaterih drugih ugodnosti.

Prijavnina za vseh sedem mesecev znaša 84 EUR, prijave pa se zbirajo od ponedeljka, 2. marca 2015, dalje na spletni strani www.adidas-solateka.si.

Izberite lokacijo, ki vam najbolj ustreza, oddajte svojo prijavo in poskrbite, da boste na Volkswagen 20. Ljubljanskem maratonu nastopili kar najbolje pripravljeni!

Sorodni članki

Začenja se brezplačna šola teka

Si  želiš treninga pod nadzorom kondicijskega trenerja in sprostitve v prijetni družbi? V začetku aprila se lahko pridružiš adidasovi brezplačni šoli teka, ki bo začetnikom in…
Adidas

Adidas šola teka

Adidas šola teka, ki jo letos prirejajo že drugič, predstavlja edinstvene tekaške priprave pod vodstvom profesionalnih trenerjev. Z aktivnimi treningi pričnejo sredi aprila…

Septembra začnemo s skupnimi pripravami na maraton!

Slabe tri mesece nas loči do največjega tekaškega dogodka pri nas – Volkswagen 19. Ljubljanskega maratona. Odlična priložnost, da preizkusite svoje nove tekaške copate in se…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri