gozd

Ljudje po katerih se zgledujemo in jih imamo radi v svoji bližini, so priljubljeni z razlogom. Nikoli jih namreč ne boste videli početi teh stvari.

Zavedajo se, da ne morejo nadzirati vsega

Tudi če so udeleženi pri veliko projektih, imajo visoko mesto v svojem poklicu ali vodijo podjetje, vedo, da ne morejo nadzirati vsega. Vedno se bo zgodilo kaj nepredvidljivega, zato se pripravijo, kolikor se lahko. Znajdejo se v danih situacijah in uporabijo to, kar imajo.

Ne vsiljujejo svojih življenjskih prepričanj

Verjamejo, da vsak posameznik zase ve, kaj je dobro zanj in se trudi to doseči. Zato jih nikoli ne boste slišali pametovati o tem, kako bi moral nekdo živeti in ravnati. Če jih prosite za nasvet, radi pomagajo, drugače pa so dovolj zaposleni z uresničevanjem svojih želj in ciljev. Za srečo moramo poskrbeti sami, kar tudi storijo.

Strah nikoli ne določa njihovih odločitev

Strah bo vedno prisoten. Priljubljeni ljudje so se ga naučili nadzorovati do te mere, da nikdar ne tlakuje njihove poti ali določa njihovih odločitev. Zavedajo se, da bodo le s širjenjem območja udobja poglobili svoje znanje in pridobili dragocene izkušnje. Znajdejo se v situacijah, ki jih prinese življenje. Kadar padejo, se poberejo in pogumno nadaljujejo pot. Napake jih ne ustavijo pred dosego ciljev, ampak zgolj naučijo lekcij.

Neradi se pritožujejo

Problemi bodo vedno obstajali in spopasti se boste morali z veliko preizkušnjami. Posamezniki, ki jih imamo radi v svoji družbi, ne izgubljajo časa s pritoževanjem in smiljenjem samim sebi, zakaj je ravno njih doletela takšna nesreča. Energijo usmerijo v iskanje rešitve.

Preteklost pustijo za seboj

Zaključijo zgodbo in živijo naprej. Ne gojijo doživljenjskih zamer in se ne vračajo k osebam, ki so jih pustili v preteklosti. Svoje odločitve sprejmejo premišljeno, zato jih kasneje ne obžalujejo. Živijo v sedanjosti in se trudijo, da bi jo dobro izkoristili. Zato jim ostane več časa za stvari, ki jih imajo radi. Prihranjenega jim je tudi veliko stresa, ki pride skupaj z obujanjem ran izpred davnih let.

Sprejmejo krivdo

Niso popolni, vendar znajo pravilno ravnati, ko storijo napako. Sprejmejo del krivde, ki je njihova odgovornost in se trudijo popraviti situacijo. Prizadevajo si, da v prihodnosti tega ne bi ponovili in z veseljem sprejmejo nasvete oseb, ki vedo, kaj storiti. Cenijo iskrenost, zato se tudi sami trudijo povedati resnico še posebej, ko jih doletijo težave.

Preberite tudi: 

Sorodni članki

Stvari, katerim se morate odpovedati, če želite biti srečnejši

Čas je, da pustite stvari, ki vas delajo nesrečne, za seboj in zaživite polno, srečno življenje.

Kaj lahko naredite namesto pritoževanja o slabem življenju?

Kolikokrat tedensko potožite, da je vaše življenje dolgočasno ali celo slabo? Če bi energijo vložili v naslednja dejanja, bi lahko kvaliteto zelo izboljšali.

Ali sabotirate lastno srečo? (Morda se tega sploh ne zavedate)

Vsak je svoje sreče kovač, pravi pregovor. To vsekakor drži, saj bi za svoje dobro počutje morali poskrbeti sami in ne čakati, da bo to namesto vas storil kdo drug.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri