bozic

Prazniki vedno vzbudijo željo po ljubezni in dobrih odnosih, tako s prijatelji in družino kot s sorodno dušo. Če jo še iščete, nič ne skrbite. Tudi letošnji prazniki bodo čudoviti.

Če ste za praznike samski …

 • Lahko več svojega časa posvetite prijateljem in družini ter okrepite odnose. V prazničnih dneh je to še posebej pomembno.

 • Vam ni treba skrbeti, da se boste za praznike prepirali s partnerjem. Nemalokrat se zgodi, da ravno takrat pridejo na plan vsa čustva in neizrečene besede, kar lahko pokvari praznično vzdušje.

 • Ste pod manjšim pritiskom v vseh pogledih. Prazniki so stresen del leta, zato je vsak trenutek razdraženosti, ki ga lahko prihranite, velika prednost.

 • Čas vložite v iskanje primernih, izvirnih daril za bližnje. Ker morate misliti na eno osebo manj, se lahko bolj posvetite željam svojih domačih.

 • V novo leto vstopite osredotočeni nase. V letošnje želje vključite vse, kar želite pri sebi izboljšati. Postanite oseba o kateri vedno sanjate. Ljubezen bo prišla ob pravem času.

 • Preskočite razgovor, s katero družino boste preživeli praznike. Seveda vsak od partnerjev želi, da bi prve praznike preživela pri njegovih sorodnikih. Kaj storiti? S tem se vam zaenkrat še ni treba obremenjevati.

 • Se prazniki odvijajo po vaših željah. Vi lahko načrtujete, ali se boste odpravili na potovanje, ali boste ostali doma, kako bo okrašen dom, kdaj je čas za družinsko večerjo in zabavo s prijatelji.

 • Se vam ni treba udeleževati zabav, na katerih nikogar ne poznate. Službene zabave so pogosto zelo uradne in včasih dolgočasne za povabljence, ki jih pripeljejo uslužbenci.

 • Ste lahko sproščeni, ker vam ni treba narediti vtisa na nikogar. Ne nanj, ne na njegovo družino in prijatelje.

 • Si lahko letos privoščite večje darilo z denarjem, ki bi ga namenili za sorodno dušo. Zakaj ne bi kar sebi in prijateljem kupili karte za razvajanje v toplicah?

 • Se na novoletnih zabavah lahko spogledujete s simpatijo. Zakaj pa ne?

Preberite tudi: 

Sorodni članki

Zakaj nekateri pari ne praznujejo valentinovega?

Valentinovo je namenjeno izkazovanju ljubezni in vsem zaljubljencem, ki si na ta dan še raje povedo, da se imajo radi. Pa ne vsi. Nekateri pari se temu izognejo v velikem loku.

Podarite si lepo darilo – ljubezen do sebe

In verjemite, obdarili boste tudi svoje najdražje.

Preden skočite v resno zvezo, izkoristite samsko življenje!

Samsko življenje izkoristite za nizanje nepozabnih izkušenj in širjenje obzorij, preden se zapletete v resno zvezo in naprej hodite v dvojini.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri