rezanci

Sestavine za 1 osebo: 70 g širokih rezancev, 150 g očiščenih artičok, 5 g suhih gob, 1 strok česna, peteršilj, 2 do 6 žlic oljčnega olja sol, poper.

Priprava:

Gobe namočite v mlačni vodi in pustite, da se zmehčajo, ter jih dobro odcedite. Popecite česen, odstranite olje in dodajte gobe. Mešajte nekaj minut ter ugasnite. Medtem narežite artičoko in jo 4 minute kuhajte v slani vodi.

Dodajte rezance in jih skuhajte po navodilih na embalaži. Odcedite in vse skupaj dodajte v ponev, kjer imate gobe. Popražite, dodajte sol in poper ter peteršilj.

Sorodni članki

Široki rezanci z gobami

Hitra priprava, idealno za današnji življenjski tempo. Kljub temu vas okus ne bo razočaral.
None

Široki rezanci s trakovi zelenjave

Za 1 osebo potrebujete: 1 manjši korenček, 30 g stročjega graha, 1 manjši por, za lešnik velik kos ingverja, 2 čajni žlički olja, sol, poper, 2 žlici svetle sojine omake, 60…

Juhe za hladne večere

Ko je zunaj (ledeno) mrzlo, bi najraje ostali v hiši. Naravnost idealen čas za vroče in okusne juhe, ki pogrejejo telo in dušo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri